Тдс придърпва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Тдс придърпва
Когато карам на ниски обороти с плавно подаване на газ колата придърпва смених гнп плочка и ефекта си е се същия 
B M W
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Тдс придърпва
Привет , дал си пари на вятьра не е от плочката . На AGR клапана който е за изгорелите газове , се слага една капачка / става и от капачка за безалкохолно от КУИНС / за да е запуши и вече няма да придьрпва . Виж някой които го е правил да ти го сложи или някой мастор , като му кажеш за какво става дума ще ти го направят . При мен беше така като го купих и вече шеста година нямам проблеми , нищо друго недей пипа проблема е точно ТУК 
Последна промяна krasi2bmw на 02 Юни 2013, 12:23, променена общо 1 път
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
Привет , дал си пари на вятьра не е от плочката . На AGR клапана който е за изгорелите газове , се слага една капачка / става и от капачка за безалкохолно от КУИНС / за да е запуши и вече няма да придьрпва . Виж някой които го е правил да ти го сложи или някой мастор , като му кажеш за какво става дума ще ти го направят . При мен беше така като го купих и вече шеста година нямам проблеми , нищо друго
недей пипа проблема е точно ТУК
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
krasi2bmw написа:Привет , дал си пари на вятьра не е от плочката . На AGR клапана който е за изгорелите газове , се слага една капачка / става и от капачка за безалкохолно от КУИНС / за да е запуши и вече няма да придьрпва . Виж някой които го е правил да ти го сложи или някой мастор , като му кажеш за какво става дума ще ти го направят . При мен беше така като го купих и вече шеста година нямам проблеми , нищо другонедей пипа проблема е точно ТУК
Интересно защо като излезе от завода тдс-а не придърпва дори и без капачка от куинс в егр. Има много теми за въпросния клапан и какво прави и какво често се получава след изолирането му. Та за предърпването: "плочката", която е сменена и да предположим "новата" е наред, дюзи - нагар или пикае някоя

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
gentata написа:krasi2bmw написа:Привет , дал си пари на вятьра не е от плочката . На AGR клапана който е за изгорелите газове , се слага една капачка / става и от капачка за безалкохолно от КУИНС / за да е запуши и вече няма да придьрпва . Виж някой които го е правил да ти го сложи или някой мастор , като му кажеш за какво става дума ще ти го направят . При мен беше така като го купих и вече шеста година нямам проблеми , нищо другонедей пипа проблема е точно ТУК
Интересно защо като излезе от завода тдс-а не придърпва дори и без капачка от куинс в егр. Има много теми за въпросния клапан и какво прави и какво често се получава след изолирането му. Та за предърпването: "плочката", която е сменена и да предположим "новата" е наред, дюзи - нагар или пикае някояи остана маховик. А тресе ли на празен ход?
Маховик не е на 100% сменил сьм и него и сьединител с нови на LUK и пак го правеше след като го запуших колата почна да се кара нормално в ниските обороти с плавно подаване на гаста , за това поне пари не искат може човека да го пробва и ако се оправи ОК , маховика като вариант е последен вариант предполагам , че си наясно с цената . Колегата един пьт се е обул да плаща за неща на които им няма нищо , дай сега да се обуе още един пьт и с маховик
Маховика и съединителя ги смених скоро и не е от тях агр-а сам му извадил маркучлето и би трябвало да не работи при това положение.
Не знам дали нямам някоя дюза за ремонт на място колата работи перфектно сутрин на студено е по шумна като загрее спи.
Като е напънеш в червено и я държиш отзад прикъдява сив пушек .като на масло а не гори масло
Не знам дали нямам някоя дюза за ремонт на място колата работи перфектно сутрин на студено е по шумна като загрее спи.
Като е напънеш в червено и я държиш отзад прикъдява сив пушек .като на масло а не гори масло
B M W
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
icko_h написа:Маховика и съединителя ги смених скоро и не е от тях агр-а сам му извадил маркучлето и би трябвало да не работи при това положение.
Трябва да се запуши с извадено маркуче ефекта е нулев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
имаш нужда от настройка на горивата.Сигурен съм,че не са уцелени 
ТДС - Турбо Див Селянин
- velko11
- Потребител
-
- Кара: БМВ е39
[/quote]
Интересно защо като излезе от завода тдс-а не придърпва дори и без капачка от куинс в егр. Има много теми за въпросния клапан и какво прави и какво често се получава след изолирането му. Та за предърпването: "плочката", която е сменена и да предположим "новата" е наред, дюзи - нагар или пикае някоя
и остана маховик. А тресе ли на празен ход?
[/quote]
Колега какво имаш в предвид с това "тресе ли на празен ход?", защото при мен проблемът е същият и ТРЕСЕ НА ПРАЗЕН ХОД....................
[/quote]Колега какво имаш в предвид с това "тресе ли на празен ход?", защото при мен проблемът е същият и ТРЕСЕ НА ПРАЗЕН ХОД....................
10 мнения
• Страница 1 от 1