12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Мнения: 4709
Регистриран на: 23.04.2002
Местоположение: в света на motorsport-a
Пол: Мъж
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от DrivinGGoD » 11 Май 2013, 16:34

Изображение

Националният събор на BMW Клуб България е най-мащабното и атрактивно клубно автомобилно събитие в страната ни предоставящо на всички посетители, членовете на клуба и феновете на марката страхотна атмосфера, незабравими изживявания и уникални зрелища. Доказаният опит и професионализъм на екипа работещ по осъществяването на събитието гарантира неспирни атракции и нови и нови забавления всяка година, като 2013-та няма да бъде изключение и в това отношение! За тази цел, през тази година сме избрали изцяло нова концепция и сме ангажирали Международен Панаир Пловдив, където ще можем да се погрижим за нашите посетители като създадем една неповторима и уютна атмосфера сред уникални автомобили, наелектризиращи шоута и забавни игри.

Това разбира се не е всичко - самото събитие ще започне още сутринта в петък (24май), когато на възлово място в центъра на град Пловдив ще бъдат изложени най-атрактивните автомобили, които ще вземат участие в събора, като малко по-късно през деня те ще бъдат "разходени" по специално подбран маршрут през града "подпалвайки" интереса на жителите му и подканяйки ги да се присъединят към събитието на годината!

Естествено всичко това е само прелюдия към истинската кулминация, която ще разтърси централна България в съботния 25ти Май, когато в продължение на 10 часа публиката ще бъде залята с огромни адреналинови дози и добро настроение. В програмата за деня са включени многобройни специално потготвени шоута със специално подбрани дрифт автомобили и пилоти, донът и дрифт изпълнения от всички желаещи посетители, неспирни игри с публиката, конкурси с най-забележителните автомобили и т.н. като всичко това ще бъде разположено сред безброй автомобили от любимата марка, приветливите щандове на нашите партньори и гостоприемните зони за "зареждане" с разхлаждащи напитки и вкусна храна.


Официалното откриване на събитието е в 10:30 часа на 25ти Май като входа на съоражението ще бъде отворен още от 9ч., за да могат всички BMWта да бъдат поместени и подредени на територията на панаирното градче, като естествено за всички баварски автомобили собственост на членове на клуба е подбран специален паркинг, който за тях ще бъде безплатен, а достъпа до него за членовете на клуба ще е отворен още от 16ч. в предишния 24ти Май. На разположение за всички останали BMW автомобили са два паркинга (открит и закрит), достъпа до които ще струва 5лв. на автомобил за целия ден на събитието. Входът за всички посетители ще бъде 10лв.

По време на мероприятието сме потготвили за Вас няколко специални уникално зрелищни шоута, Monster ще наградят някой от Вас с едно незабравимо изживяване на пасажерското място на някой от най-изявените дрифт пилоти у нас, ще има естествено и няколко сесии за дрифтове и донъти за всички, които искат да скъсат по някоя гума, много игри с публиката и не на последно място, както казахме по-горе - страхотна атмосфера сред любимите Ви автомобили, пушещи скари, студена биричка и добри приятели.

В рамките на съоражението ще има специално отредено място за паркиране на мотоциклетите носещи любимата марка, така че добре дошли да се чувстват и всички фенове на BMW Motorrad :twisted:


Благодарение на нашите приятели от BassMania и Audio Spirit по време на събитието ще можете да замерите силата на озвучителната система във вашия автомобил, като за целта ще бъде на разположение лицензирана техника от ЕММА, а първенците естествено ще бъдат наградени 8) :twisted:

Във връзка с безпроблемното придвижване на колоните от различните градове на територията на гр.Пловдив сме осигурили полицейски контрол на кръстовищата, по които ще преминават автомобилите. За тази цел молим всички групи пристигащи за събитието в съботния ден да направят това влизайки от Карловско шосе (втората отбивка за Пловдив от София или Стара Загора) и да се движат по маршрут:

:arrow: Влизане в града по Карловско шосе през моста на Ален Мак
:arrow: На кръстовището на ул. Васил Левси и бул. Дунав продължавате направо
:arrow: На кръстовището на ул. Васил Левски и бул. България завивате наляво
:arrow: На колелото на панаира направо, като след това ще бъдете посрещнати от нашия екип, където ще получите наставления за процедурата по влизането в Панаирното градче :yes:


Във връзка с обещаната възможност за всеки, който има възможност и желание да скъса някоя и друга гума по време на 12ти Национален BMW Събор, искам да поясня, че това ще става напълно безплатно и без предварително записване :!: Единственото условие е до 11:00 ч. в деня на събитието (25ти Май) да се запишете за участие в шатрата на клуба попълвайки необходимите данни, за да ви бъде даден стикер допускащ ви до зоната на боксовете и дрифт секцията.

DrivinGGoD написа:Ето я и предварителната програма по часове:

:arrow: 10:30 ч.- Официално откриване с участието на VS Dance в компанията на пилотите и автомобилите на Falken Drift Team, Mirafiori Car Mods и ProDrive.
:arrow: 11:00 ч.- Drift и Donut Show - за всички посетители, които са предвидили да скъсат по 1-2 комплекта гуми 3:-)
:arrow: 11:30 ч.- Ще промотираме невиждан до сега формат на"Drag" и "Пистови" състезания с човешка сила, в които през целия ден ще могат да се включат всички посетители желаещи да "покарат", като накрая на деня естествено на триумфалната стълбичка ще се качат най-бързите три отбора.
:arrow: 12:00 ч.- Monster ще дадат шанс на късметлиите от специално потготвената томбола да усетят неописуемите емоции на пасажерското място в "бегачките" на едни от най-изявените дрифт пилоти у нас.
:arrow: 12:30 ч.- Отново даваме "думата" на всички нетърпеливи да покажат възможностите си в "пързалянето" и пушеците
:arrow: 13:00 ч.- Пак затаяваме дъх за Monster Drift Taxi
:arrow: 13:30 ч.- В този час ще направим тур из BMW "градчето" предвождани от небезизвестния DJ Monkey акомпаниран от момичетата на VS Dance, за да не пропуснем нищо от това, което са ни потготвили партньорите на BMW Клуб България и да обърнем внимание на "позиращите" конкурсни автомобили.
:arrow: 14:30 ч.- поредна доза Drift и Donut Show
:arrow: 15:00 ч.- Време за зрелищното Monster Drift Taxi
:arrow: 15:30 ч.- "BMW Power Challenge" - началото на едно изключително забавно и атрактивно съревнование между "човешките ресурси" на BMW Клуб България от всички краища на страната.
:arrow: 16:30 ч.- е време за кулминацията и Ultimate BMW Drift Show отново с участието на VS Dance в компанията на пилотите и автомобилите на Falken Drift Team, Mirafiori Car Mods и ProDrive.
:arrow: В 17:00 ч. ще изправим победителите в "Drag" и "Пистовите" състезания (с човешка сила) срещу победителите от BMW Power Challenge и ще излъчим едноличните победители носещи най-много "Power" в сърцата си!
:arrow: След това естествено ще "рапортуваме" резултатите от останалите игри и конкурси и ще закрием 12тия пореден зрелищен Национален BMW Събор.


За записване в конкурсите за външен вид можете да получите повече информация в тази тема: viewtopic.php?f=1&t=328529

Предлагаме на Вашето внимание и схема на съоражението с различните зони където ще се случват активностите по време на събитието:

Изображение

Очакваме Ви!

rosen.kolarov написа:Здравейте на всички фенове,
искам да внеса малко пояснения по темите които вълнуват БМВ обществото последните дни:
1. За съжаление поради еднодневния формат на събора и съвпадането на датите с абитуренските
балове няма как да реализираме традиционната сбирка за членовете след събора, но за да запазим
традицията да показваме уважение към клубните членове всеки посетил събора може да получи от
шатрата на БМВ Клуб България (срещу предстаена лична карта) ваучер на стойност от 10 лева който
ще може да консумира при нашите приятели от Феймъс фууд които се грижат за кетеринага на събора;
2. Поради многото въпроси относно влизането и излизането по време на събора пак уточнявам, че не
сме предвидили печати за повторно влизане. На хората които повдигнаха въпроса за евентуално излизане
за да уважат техни приятели абитуренти, мога да ги информирам че след 16:30 входовете ще бъдат отворени
за свободен достъп, така че когато се върнат след като са уважили абитурентите ще могат да влезнат без
да е необходимо да заплащат отново вход.
Надявам се информацията да е ясна и изчерпателна, очакваме Ви на 25-ти в Пловдив :wave:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
------------------------------------------------------
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
------------------------------------------------------
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
------------------------------------------------------
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
Изображение

Потребител
Аватар
Мнения: 41
Регистриран на: 2.03.2011
Местоположение: Пловдив
Пол: Мъж
Кара: олд скуул карс
Мечтае да кара: някви 3-ки

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от walchoos » 11 Май 2013, 18:28

Има ли някаква информация от колко часа започват конкурсите за външен вид, защото в темата за това не пише :paranoid:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1074
Регистриран на: 2.05.2008
Кара: 520i face

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от bioz » 11 Май 2013, 20:12

Ще пуснете ли програма по късно и до колко часа ще е събитието?

Старши спамър
Аватар
Мнения: 1857
Регистриран на: 27.04.2010
Местоположение: Извън матрицата в Ориндж кЪнтри юниверс.
Кара: го на оранжеви хапчета ПО ДЖАПАНКИ!
Мечтае да кара: хората към оринджпилване.
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки.

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Май 2013, 20:24

То си пише, че ще продължи 10 часа. От 10:30 сутринта...това дава време някъде до след 20:00 вечерта.
https://youtu.be/MNf97XgBdTc
Ако има неразбрали, there is no second best:
https://youtu.be/yzs7qtF04e8 :mhihi:
In God we trust, all others we track.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=sXoNFIQpgckN0dVc
I feel the need, the need for speed.
https://youtu.be/zTPoRDrtc0s?si=y-Qi2Ec94Gg15iOw

М3 Пристрастен
Аватар
Мнения: 1272
Регистриран на: 11.04.2007
Местоположение: Перник
Пол: Мъж
Кара: E38 735i

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Веселин|Василев » 11 Май 2013, 21:19

walchoos написа:Има ли някаква информация от колко часа започват конкурсите за външен вид, защото в темата за това не пише :paranoid:

съоражението ще бъде отворен още от 9ч. за да могат всички BMWта да бъдат поместени и подредени на територията на панаирното градче
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар
Мнения: 17
Регистриран на: 29.03.2009
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от DAF » 11 Май 2013, 22:03

Колеги, организация за колоната от София има ли ?
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

Потребител
Аватар
Мнения: 3
Регистриран на: 27.01.2010
Пол: Мъж
Кара: e39 540i m sport
Мечтае да кара: M3 F30

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Kowal » 12 Май 2013, 10:29

здрасти

миналата година един од вас ми хареса много снимкити и ми обешта да ми даде фото достьп за следващият пьт... незнам кои изтрих саобщението. как може да се апликирам ? това е мойто портфолио..



http://www.flickr.com/photos/63484733@N ... hotostream

снимките од миналиат сабор мислиа 4е са още в темата може да ги видите ..

избинявам се за бг гре6ки , не сьм од бг. но се сатарая! :)
Only milk and juice come in 2 ltr

старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 3145
Регистриран на: 24.03.2008
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: Е90

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от mitaka7 » 12 Май 2013, 10:34

Изтрил съм мнения с цел спам. Занапред се придържайте към темата. Има си отделно пусната спам тема за събора. Тук темата е сериозна.

Потребител
Аватар
Мнения: 5
Регистриран на: 27.12.2009
Пол: Мъж
Кара: e30
Мечтае да кара: x5

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от E30emo » 12 Май 2013, 17:02

Колеги искам да питам само послед 25 май в колко часъ ще се тръгва от София и от каде

Старши спамър
Аватар
Мнения: 1857
Регистриран на: 27.04.2010
Местоположение: Извън матрицата в Ориндж кЪнтри юниверс.
Кара: го на оранжеви хапчета ПО ДЖАПАНКИ!
Мечтае да кара: хората към оринджпилване.
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки.

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Май 2013, 18:57

Явно някои хора от София не четат никъде или не търсят и понеже гледам бая се изредиха да питат тук:
viewtopic.php?f=144&t=338362
https://youtu.be/MNf97XgBdTc
Ако има неразбрали, there is no second best:
https://youtu.be/yzs7qtF04e8 :mhihi:
In God we trust, all others we track.
https://youtu.be/upv2UP4sCzI?si=sXoNFIQpgckN0dVc
I feel the need, the need for speed.
https://youtu.be/zTPoRDrtc0s?si=y-Qi2Ec94Gg15iOw

ентусиаст
Аватар
Мнения: 998
Регистриран на: 16.10.2006
Местоположение: sofiq
Пол: Мъж

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от lubeto » 12 Май 2013, 21:18

10лв. вход за мен и 5лв. за колата, така ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 133
Регистриран на: 12.03.2010
Местоположение: Благоевград
Пол: Мъж
Кара: E30, E46

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от vankata8384 » 12 Май 2013, 22:05

Паркинга за 5лв на ден е не само за БМВ-та, а и за всички други коли освен марката нали, че няма да мога да дойда с БМВ-то, затова и питам ?

U.S. MARINES
Аватар
Мнения: 1107
Регистриран на: 5.07.2004
Местоположение: София,L.A.
Пол: Мъж
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Тоо Cool » 13 Май 2013, 9:07

Да-паркинга ше е основно за Хюндай, Рено, Мини купъри, Приуси и Бийтъл-и.....
Какво от това, че мероприятието е БМВ събор???!!!!!!!!!! Нема такива малоумни въпроси просто-забавно е да ги чета само....лелелелелеле!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Мнения: 4709
Регистриран на: 23.04.2002
Местоположение: в света на motorsport-a
Пол: Мъж
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от DrivinGGoD » 13 Май 2013, 9:26

vankata8384 написа:Паркинга за 5лв на ден е не само за БМВ-та, а и за всички други коли освен марката нали, че няма да мога да дойда с БМВ-то, затова и питам ?


Подсигурен паркинг на територията на панаирното градче има само за BMWта, като за членове на клуба е безплатен, а за всички останали е 5лв. за целия ден. Всички останали автомобили могат да се възползват от външните паркинги покрай р.Марица и останалите паркоместа в града.

lubeto написа:10лв. вход за мен и 5лв. за колата, така ли?


Точно така :yes:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
------------------------------------------------------
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
------------------------------------------------------
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
------------------------------------------------------
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
------------------------------------------------------
Изображение

Секретар на клуба
Аватар
Мнения: 1170
Регистриран на: 17.01.2011
Местоположение: София
Пол: Жена
Кара: E46
Мечтае да кара: самолет

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от Секретар на клуба » 13 Май 2013, 13:02

Стикери за свободна продажба има вече налични в офиса на клуба http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti
цена - 5лв. за комплект от 2бр.

Към края на седмицата ще има и при регионалните ни представители във Варна, Русе, Пловдив, Враца, Козлодуй, Плевен, Бургас, Сливен и Стара.Загора memberlist.php?mode=group&g=25608

Стикери може да закупите също от mitaka7 , Явор , "DSCPerformance" Ltd., Mirafiori car mods
--
Поздрави,
Лило Георгиев
БМВ Клуб България
0876 83 95 16
http://www.bmwbg.club

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook