СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
Runnaway написа:ТЕМАТА ЗА КАЛЕНДАРА: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=318909&p=3512793#p3512793
И ще ви помоля НАБЪРЗО да се преброим за ДАТАТА: 1.12.2012г. 20:00 ЧАСА, КОГАТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ КОЛЕДНАТА СБИРКА-НА МАСА НА Е46!
Заведението, избрано за събитието е Механа ПРИ БРАТОВЧЕДА http://pri-bratovcheda.hit.bg/pics.htm
Алтернативен вариант: Механа БОЛЯРКА! http://www.bolqrka.com/
Списък:
1. Runnaway
2. Acho.rs
3. outworld
4. Wolfen
И двете много добри изпитани кръчми, браво за избора и хубаво да си изкарате

пс.Не искат после фонд музика

Много като тебе вече плакаха ...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
За жалост "ПРИ БРАТОВЧЕДА" е абсолютно пълно за петък и събота.
Звъннах на План "Б" (Механа БОЛЯРКА на Редута), където ми казаха, че места ИМА, но трябва да си изберем меню и да оставим капаро.

Звъннах на План "Б" (Механа БОЛЯРКА на Редута), където ми казаха, че места ИМА, но трябва да си изберем меню и да оставим капаро.
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Жоре, мога да помогна с нещо, ако трябва. Само кажи и ще дадем пари още утре
А менюто, някакви салати и общи мезелъци

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
outworld написа:Жоре, мога да помогна с нещо, ако трябва. Само кажи и ще дадем пари още утре![]()
Ще се наложи или да намерим ПЛАН "В" или да съберем някакси пари, че в момента съм позакъсал.

- outworld
- младши ентусиаст
-
Според мен и план "В" да намерим, пак ще искат капаро. Колко пари искат капаро, аз мога да дам някакви и после на място ще ги съберем от колегите 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Събота - 20:00 - 01.12.2012г. - Механа "БОЛЯРКА" http://www.bolqrka.com/
Резервацията е на името на Георги Ненов (демек на мое) и е за 16 души (+/- 2)
Искам да ви информирам, уважаеми колеги, че сме заявили 4 плата със салати и 3 с месни мезета, за да не сядаме на празна маса. На място всеки ще си поръчва салати или основно, както и алкохол. Менюто на механата е достъпно на сайта.
Капарото, което Тишо остави, е в размер на 100 лева и в зависимост от това колко сме точно ще разделим тези 100 лева накрая като плащаме сметката.
За тези, които не могат да се ориентират къде се намира механата - адресът е София, кв. Редута, ул. Румен Войвода 21 (на ъгъла с ул. Иван Щерев)
Механата работи до 23:00 (по график), но ни казаха, че рядко затваря преди 00:00 особено в петък и събота, така че можете спокойно да оставите колите и да дойдете с такси. В близост минават и автобуси 11,72, 75 и 404, както и маршрутките 12, 15, 20, ако решите, че ще пиете.
Ако някой има проблем с намирането на механата си оставям телефона, за да го опътя. 0889974781
Това са хората, които са заявили, че ще дойдат. За жалост, Ачо отпадна, така че има още 2-3 места в момента.
1. Runnaway
2. Acho.rs
3. outworld +1
5. Wolfen
6. xAmatior4o
7. rve
8. 100imenov
9. Radichev +1
10. Kozel + Dzvero Junior
11. Mitaka7
12. Totomirov
13. Влади Грънчаров (не знам какъв му е ника във форума)
Ако съм пропуснал някого, МОЛЯ, да се свържете с мен, веднагически!
Резервацията е на името на Георги Ненов (демек на мое) и е за 16 души (+/- 2)
Искам да ви информирам, уважаеми колеги, че сме заявили 4 плата със салати и 3 с месни мезета, за да не сядаме на празна маса. На място всеки ще си поръчва салати или основно, както и алкохол. Менюто на механата е достъпно на сайта.
Капарото, което Тишо остави, е в размер на 100 лева и в зависимост от това колко сме точно ще разделим тези 100 лева накрая като плащаме сметката.
За тези, които не могат да се ориентират къде се намира механата - адресът е София, кв. Редута, ул. Румен Войвода 21 (на ъгъла с ул. Иван Щерев)
Механата работи до 23:00 (по график), но ни казаха, че рядко затваря преди 00:00 особено в петък и събота, така че можете спокойно да оставите колите и да дойдете с такси. В близост минават и автобуси 11,72, 75 и 404, както и маршрутките 12, 15, 20, ако решите, че ще пиете.
Ако някой има проблем с намирането на механата си оставям телефона, за да го опътя. 0889974781
Това са хората, които са заявили, че ще дойдат. За жалост, Ачо отпадна, така че има още 2-3 места в момента.
1. Runnaway
2. Acho.rs
3. outworld +1
5. Wolfen
6. xAmatior4o
7. rve
8. 100imenov
9. Radichev +1
10. Kozel + Dzvero Junior
11. Mitaka7
12. Totomirov
13. Влади Грънчаров (не знам какъв му е ника във форума)
Ако съм пропуснал някого, МОЛЯ, да се свържете с мен, веднагически!

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Пичове, за мое огромно съжаление аз и жената отпадаме...
опитвах се досега да си избутам работата, но няма как! Весело да ви е!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
kozela написа:Пичове, за мое огромно съжаление аз и жената отпадаме...опитвах се досега да си избутам работата, но няма как! Весело да ви е!
Калпазанииииииииииин!

Да сме живи и здрави!

- outworld
- младши ентусиаст
-
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Както винаги Е46 подфорум се представи на ниво!
Изпратихме една силна година за малката ни общност. Някои минаха на други модели, други вдигнаха конете, трети още се спотайват, но важното е, че има доста нови лица в групата и интересът е все така голям. Аз лично лично съм доволен от случилото се през тази година, макар и да не успях да присъствам на сбирките на Железница. Колата много ме слуша, а и аз нея и в тази връзка замислям догодина да й направя (а и на себе си) един подарък
Бъдете здрави и все така Е46 фанатици!

Изпратихме една силна година за малката ни общност. Някои минаха на други модели, други вдигнаха конете, трети още се спотайват, но важното е, че има доста нови лица в групата и интересът е все така голям. Аз лично лично съм доволен от случилото се през тази година, макар и да не успях да присъствам на сбирките на Железница. Колата много ме слуша, а и аз нея и в тази връзка замислям догодина да й направя (а и на себе си) един подарък

Бъдете здрави и все така Е46 фанатици!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Искам да благодаря на Тихомир (rve) за помощта при организирането на Коледната сбирка. Без него нямаше да се справя.
Радвам се, че идват нови колеги, а и старите са горе-долу постоянни. Усмивки, наздравици и добро настроение. Прекрасна година за Е46 обществото. Направихме две страхотни сбирки на Железница, Националната сбирка на Чифлика и се представихме не лошо на Track Day-a. Нека 2013 бъде по-благосклонна към всички нас и ни зарадва с много здраве, късмет и безаварийни километри на любимите ни 46-чки

Радвам се, че идват нови колеги, а и старите са горе-долу постоянни. Усмивки, наздравици и добро настроение. Прекрасна година за Е46 обществото. Направихме две страхотни сбирки на Железница, Националната сбирка на Чифлика и се представихме не лошо на Track Day-a. Нека 2013 бъде по-благосклонна към всички нас и ни зарадва с много здраве, късмет и безаварийни километри на любимите ни 46-чки

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Евала на всички колеги за хубавата сбирка. 

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Интересно ще е да се направи сбирка като падне хубавичко сняг, примерно в Боровец или някой друг заснежен наш курорт за да е весело! Тъкмо ще докажем, че и зимата сме непобедими! А ако можете да карате и ски ще е супер яко
Има ли навитаци? Споменавам Боровец защото ми е близко София-Боровец я го на къде е.
Ако има навитаци бройте ме и мен и брат ми!
Та за сега сме 2 автомобила има ли още желаещи за да го мислим с хотелите от рано?

Има ли навитаци? Споменавам Боровец защото ми е близко София-Боровец я го на къде е.

Ако има навитаци бройте ме и мен и брат ми!
Та за сега сме 2 автомобила има ли още желаещи за да го мислим с хотелите от рано?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Аз съм там през седмица но за през деня - а натам с колите не става за кеф но по пиститеее 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Значи ся такова в Е46 ските са забранени
Пропагандираме само летене с парапланер и планински преходи пешком. Ако си от София и речеш да одиш пеш до морето свирни да те упътим отде да минеш хех
Аре на всички Весела Коледа и Весела Лечева!

Аре на всички Весела Коледа и Весела Лечева!