Писна ми от шибаните куки заклевам се
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
В 80 от случайте когато са ме спрели съм бил в нарушение, понякога давам, понякога пишат. Ама от момента в който си взех талончето след 1година 7 месеца и 1 ден в КАТ вече давам на всеки, щото имам 6 точки в книжката. И да възтанвовя, след два акта пак съм на трупчета, а нямам ли кола, нямам и ХРАНА. Знам, че не е редно, ама няма как. Оня ден тръгнах да минавам през една забранена уличка (това най-го мразя) щото тая по която трябваше да мина, нямаше здраво място по нея. Да ама в другия край ги гледам влизат, и се върнах и тръгнах да минавам през горната, естествено ме сгащиха, мислеха, че крия нещо и затова бягам, обяснявам им що съм тръгнал да минавам така и що се върнаха, а те АБСОЛЮТНО ПРАВИ ми казаха: Сега ще отидеш в общината с акта и се оправя стях. Да можех да обжалвам акта, щото не са ме хванали на място, но разходите и времето ще ми струват двайсет пъти над тия 10лв дето съм ги дал.
- dosta po lud...
- Потребител
-
эа
колеги
преди 4-5 дни се прибирам от варна эа сф.ебати шибанея пат нестига че в 3 преэношта иэлеэна кон на патя эа малко да .......
та карам си аэ и на арбанаси (малко преди Велико тарново( ме стират някви лешояди
умрели от глад горките
и ми каэва наглярско
Абе тука да не ти е сф.че да си караш както искаш
а аэ представете си с товарен камион
и скорост от 50км...тоя направо ме шварли в шах не энам эа какво говори тоя иэбушеняк...а колани абе от всякаде сам иэряден ама ...ме е спрял эа халогенитеее
эабравил сам ги включени ....вэе ми документите беэ да се представи биэ ништо
а аэ откачих
1 час се обясняваме и малоумния като се исцепи че само те тарновските полицаи не били куромпирани
не иэдаржан да не се эасмея
а тоя направо подскочи 1м в въэдуха и нервиран эапочва да ми пише акта ....кам 04 часа сутринта пари не искат 10 не 20 не еми като не да пише .... ... .. .....та
беше цирк голям искаше да ми напише и эа др.акт ама нямаше эа какво и моляви се поэнаите какво направи
ЭАПОЧНА ДА МИ МЕРИ ГРАИФЕРИТЕ НА ГУМАТА....ДАЖЕ И НА РЕЭЕРВНАТА
а аэ се чудя дали да рева или да се смея седнал на третоара
но гумите ме ок.чисто нови
абе всичко опря до 30лв.тея пари ми костваха 2 часа
качвам се аэ к камиона ииии трагвам нервиран ги эамерям с пална кутия боро...тея штяха да се шчупят кръстовете кои да я вэеме
эа идвамата и гаэ към сф... колеги да ве кажа че наште
са по раэбрани от ония селски келешиии
эа 30 лв какво правели хората
е на мен ми писна от тея ......... пожелавам им свишти да си кипат с тея пари

Чета, чета, и ето до какви изводи стигам:
1. Спазвайте закона за движение по пътищата.
2. Никога не давайте пари на пълицай.
3. Искат ли ви пари, отивайте в съответното районно и пускайте писмо до шефа с описание на случката. Може от веднъж нищо да не му направят на тъпанара, но когато му дойдат 5 - 10 писма за искан рушвет, вече ще му е тредно да си иска. Пишете и на сайта на МВР, обаждайте се и на телефоните за сигнали. Само така ще ги спреме.
Всяко тъпо ченге ще си помисли дали да вземе 5-10 лева или да загуби облаги от сорта на: пенсиониране на 45, 20 заплати и т.н.
1. Спазвайте закона за движение по пътищата.
2. Никога не давайте пари на пълицай.
3. Искат ли ви пари, отивайте в съответното районно и пускайте писмо до шефа с описание на случката. Може от веднъж нищо да не му направят на тъпанара, но когато му дойдат 5 - 10 писма за искан рушвет, вече ще му е тредно да си иска. Пишете и на сайта на МВР, обаждайте се и на телефоните за сигнали. Само така ще ги спреме.
Всяко тъпо ченге ще си помисли дали да вземе 5-10 лева или да загуби облаги от сорта на: пенсиониране на 45, 20 заплати и т.н.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Аз помня в началото като си купих колата тъкмо бях взел книжка и веднага на 2рия ден си купих бмв-то.Та млад неопитен шофиор не че са имам някъв опит ама тогава бях доста дезориентиран.И спирам да изчакам и да кача един приятел близо до цум тръгвам минавам покрай президентството и завивам в дясно малко по надолу има една пряка и пиууууу лампата спирам.Оня вика излезте от колата наркотици оръжие тва онва.Отивам до полицейския микробус а той започва.Виж какво попринцип с тея коли защо ми е да ви спираме като са толково хубави вика те тия коли не трябва да се спират,ама да си беше пуснал фаровете поне.Ауу викам си загазих здраво сега.Вика имаш късмет че имам същата кола много я обичам.Ти доволен ли си от твоята.Аз хъкта мъкта викам да горе-долу.И той е как горе долу това е най добра кола вика.Няма друго като бмв-то.След още пет минути разговор ме пусна по живо по здраво.
часът е между 24 и 1 ... есенна СЪБОТНА вечер ... време за диско ! каде каде ... един град над асеновград ... Лъки !
излизам от една пресечка обаче трите тъпи путки ми казват три различни посоки кам които трява да продалжа за дискотеката и аз естествено тръгнах ф по грешната
резълтата 50 метра по нагоре патрулката със "градските" полицаи палката и пиииииииииинк добар вечер аз съм еди кой си документите за проверка ... давам му ги като си знам че нямам преглед знаеш ли вика защо те спирам и аз ми незнам - Първо вика не се саобрази със знам Б2 от пътната маркировка и аз кат теле ф железница - с кфо не съм се саобразил и тои ми изгрухтя не спря на стопа еи там а аз на стопа спрях схот 3 мин се блещех на каде да тръгна та продалжава говедото след това вика щеше да се блъснеш а то крастовището представляваше голям площат и аз си даржа на моето ... те излезнаха че не били и катаджиии та викнаха и "градския" катаджия а той идва след час сънен , кисел и почва да ми бучи - ти на къф ми се прайш тука ся щи стъжня живота незнам си кфо незнам си що духах на дрегера бях пил само половин бира показа 0.26 фтори път 0.17 и почнаха да ми се зъбят че за толкоз алкохол щели да ме фкарат за 72 часа и аз просто им се изсмях ... та както и да е просто искаха да ме сплашат много и да си изкарат повечко от дажбата
резултата - не им дадох пари , написаха ми акт за не спрял на стоп и без преглед прибирам се аз на другия ден и бях много нервиран и почвам да вартя на познати и обяснявам и ми казват че трява да ида да подам молба за обжалване ф асеновград шот там се води района и викам понеделник отивам да ама до понеделник ми мина и си викам майната му ... най ми пукаше за точки шот акта така или иначе няма да го платя обаче нищу не направих след около 25 26 дена полицаи от кат Пловдив идват накрака до дома ми и ми носят талона с наказателното постановление а то бе Глоба от 20 лева стопа и глоба от 20 лева за прегледа без никакви точки
а те бяха 4 човека тряваше да им дам минимум по 10 лв така че пари на полицаи никога не давам и ф 75% от случаите съм ф нарушение и се ме пускат имам смао 5 6 фисха и 2 3 акта повечето за неправилно паркиране
ПП сори за дългия пост

резултата - не им дадох пари , написаха ми акт за не спрял на стоп и без преглед прибирам се аз на другия ден и бях много нервиран и почвам да вартя на познати и обяснявам и ми казват че трява да ида да подам молба за обжалване ф асеновград шот там се води района и викам понеделник отивам да ама до понеделник ми мина и си викам майната му ... най ми пукаше за точки шот акта така или иначе няма да го платя обаче нищу не направих след около 25 26 дена полицаи от кат Пловдив идват накрака до дома ми и ми носят талона с наказателното постановление а то бе Глоба от 20 лева стопа и глоба от 20 лева за прегледа без никакви точки

а те бяха 4 човека тряваше да им дам минимум по 10 лв така че пари на полицаи никога не давам и ф 75% от случаите съм ф нарушение и се ме пускат имам смао 5 6 фисха и 2 3 акта повечето за неправилно паркиране
ПП сори за дългия пост

Thing fast or die!
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
x3mDriver написа:...
е ти пък чак в Лъки ли се заби на диско

4 8 15 16 23 42
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
на мен не ми искат кинти пък. явно от далече ми личи,че няма да им дам и стотинка,а и им се правя на по-отворен от тях и се шашкат такива.
само един ми искаше кинти на рожденния ми ден и ми вика,че щял да викне КАТ с дрегер(тия бяха жандармеристи) аз му казах да викне попадията ако иска и ме пуснаха.(дрегера нямаше да покаже нищо.не пия и не пуша).
На един му се карах,че прави боклуци той ми вика:
-вятъра ще го отнесе
-не е пиниза вятъра да го отнася!
-това да е проблема
-ми аз други проблеми нямам
ония млъкна,даде ми документите, пожела ми лека вечер или лек път не помня и си тръгнах.
та пиниза май им е в това да ги накарап да мислят,че или имаш връзки(със супер нагло поведение) или си луд
(пак със същото поведение)
спирали са ме със 120 на ограничение 60 ама взех да му обяснявам закона и ония вика:
-ти мн знаеш!
-да.
старал съм се да науча закона едно време ( и една блага усмивка му вкарвам)
-мрън,мрън,мрън...отивай сега и научи правилника.
-ОК! мерси, лека работа!
/пак не иска кинти, не ми писа и акт/
само един ми искаше кинти на рожденния ми ден и ми вика,че щял да викне КАТ с дрегер(тия бяха жандармеристи) аз му казах да викне попадията ако иска и ме пуснаха.(дрегера нямаше да покаже нищо.не пия и не пуша).
На един му се карах,че прави боклуци той ми вика:
-вятъра ще го отнесе
-не е пиниза вятъра да го отнася!
-това да е проблема
-ми аз други проблеми нямам
ония млъкна,даде ми документите, пожела ми лека вечер или лек път не помня и си тръгнах.
та пиниза май им е в това да ги накарап да мислят,че или имаш връзки(със супер нагло поведение) или си луд

спирали са ме със 120 на ограничение 60 ама взех да му обяснявам закона и ония вика:
-ти мн знаеш!
-да.

-мрън,мрън,мрън...отивай сега и научи правилника.
-ОК! мерси, лека работа!
/пак не иска кинти, не ми писа и акт/
Преди време ме спряха за несветещ заден габарит, искаха да ме спират от движение, викам му спирай я, слагай лепенките и се прибирам пеш. Ама чакай сега, за един габарит няма да я спираме, викам хубаво недей я спира тогава:)
Накратко: Питаха ме къде работя, ама не може ли там да ни уредиш нещо /става дума за стока от работното ми място/, викам нямам в колата. Записаха си GSM-a ми, и ми звъннаха след два дни. Записах целия разговор, аз съм еди-кой си, дето те спряхме онази вечер ала-бала, да дойдем у вас да си вземем нашето. И т.н. и т.н...
Една седмица след това се чудех дали да предприема нещо, после се отказах, още съжалявам. Ама тогава нашите, приятели, колеги, всеки вика недей ще те нарочат, ще те радухат на всички куки и няма откопчване после по улиците.
Накратко: Питаха ме къде работя, ама не може ли там да ни уредиш нещо /става дума за стока от работното ми място/, викам нямам в колата. Записаха си GSM-a ми, и ми звъннаха след два дни. Записах целия разговор, аз съм еди-кой си, дето те спряхме онази вечер ала-бала, да дойдем у вас да си вземем нашето. И т.н. и т.н...
Една седмица след това се чудех дали да предприема нещо, после се отказах, още съжалявам. Ама тогава нашите, приятели, колеги, всеки вика недей ще те нарочат, ще те радухат на всички куки и няма откопчване после по улиците.
- ataman
- кандидат ентусиаст
-

Ама наистина повече хора трябва да се научат като са виновни да си плащат за грешките /нали мн се говореше за безопасно каране по улиците а-у и мисля, този клуб/форум подкрепи инициативата/. Също, когато не сте виновни да си търсите правата!
Нали не искате утре някой пиян или с неизправна кола да ви блъсне само, защото 2км по-рано куките са го пуснали за 10 кинта?
/друг е въпроса, че като е неизряден няма да мине с акт и пак да кара

после продажни куки

ОВЧИ НАРОД!
абе аз акъл взех да давам

Edit: И аз карам бързо, дразня се на куките, но като ме хванат съм съгласен да понеса предвидените от закона санкции, точно защото знам, че съм виновен. Ама сърце юнашко не трае и пак си карам бързичко понякога

Ебати късмета
Момчета как ставя тоя номер бе?
На мен или ми пишат или не ми пишат. Пари все не искат, все на някви честни попадам. Добре, че системата в КАТ е направена толкова умно, че като ми пишат АКТ извъна населено място, в което живея, не ми вземат после точки от книжката. Незнам защо става така, ама съм много доволен.
А пък за случки с полицаи мога да ви говоря много ама не вярвам да има файда от тях. Майната му е да се правите на покорна овчица и да правите какво ви казват.
След като ви напишат АКТ, само на възражения не пишете НЕ или НЯМАМ или темподобни отрицателни, защото евентуално след това не можете да обжалвате.
И като давате пари винаги записвайте номера на банкнотите и след това веднага 166.
Като ви спрът първата работа му казвате да се легитимира (да си покаже (СЛУЖЕБНАТА КАРТА), след това на едно листче му записвате НОМЕР-а на значката, като искате да я видите (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) и тогава може да премине към подаване на вашите документи.
Имам случаи, в който ме спряха фалшиви полицаи, а те си грабнаха чукалата и си тръгнаха и след това нито документи за колата, нито мой документи.
Пък така или иначе още малко остава и точките отпадат.
Е подкупите никога няма да одпаднат ама какво да се прави, все пак сме си българи (от тоалетна, закусвалня правим).
И спазвайте правилника (ако имате възможност)

А пък за случки с полицаи мога да ви говоря много ама не вярвам да има файда от тях. Майната му е да се правите на покорна овчица и да правите какво ви казват.
След като ви напишат АКТ, само на възражения не пишете НЕ или НЯМАМ или темподобни отрицателни, защото евентуално след това не можете да обжалвате.
И като давате пари винаги записвайте номера на банкнотите и след това веднага 166.
Като ви спрът първата работа му казвате да се легитимира (да си покаже (СЛУЖЕБНАТА КАРТА), след това на едно листче му записвате НОМЕР-а на значката, като искате да я видите (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) и тогава може да премине към подаване на вашите документи.
Имам случаи, в който ме спряха фалшиви полицаи, а те си грабнаха чукалата и си тръгнаха и след това нито документи за колата, нито мой документи.
Пък така или иначе още малко остава и точките отпадат.

Е подкупите никога няма да одпаднат ама какво да се прави, все пак сме си българи (от тоалетна, закусвалня правим).
И спазвайте правилника (ако имате възможност)

Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
и аз така 1 път дадох касова бележка вместо книжката...нали иска "документите"
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
ами аз какъв случай имах - излизам от Златни пясъци и оп- аре палката - добър ден, дрън дрън.... та това беше миналата година и тъкмо бяха въвели стикерите за застраховките - та, вика ми - застраховка гражданска отговорност? Аз му давам талончето и му показвам стикера - а той ми вика - искам и полица - а аз не издържах и му викам - ако искаш и застрахователя да воза на задната седалка
както и да е пише ми той акт а аз викам ли викам.... най накрая ми дава акта и талона
!!!
Той така и така не беше пътен полицай и си викам- явно се е осетил, че не може да ми пише акт... минало, заминало, аз изхвърлих полицата забравих и зимата - оп идва акта у нас за 100 лв
Не, че ще ги платя ама копелето ме пре-е-а!!!
А иначе - по- добре да се даде някой лев отколкото после 8-лв. за точки!

Той така и така не беше пътен полицай и си викам- явно се е осетил, че не може да ми пише акт... минало, заминало, аз изхвърлих полицата забравих и зимата - оп идва акта у нас за 100 лв

Не, че ще ги платя ама копелето ме пре-е-а!!!
А иначе - по- добре да се даде някой лев отколкото после 8-лв. за точки!
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
Днеска бях на изпит в УНСС и такъв прибирам си се от Ст. град и стигам кръстовището на Макдоналдс НДК светофара зелен карам си занаправо ,но тъкмо да мина светва жълто и си минавам да обаче от другата страна на кръстовището от нищото изкача чичко полицай маха вика спирай!! И аз спирам, идва :
-Добър ден еди кой си х** съм , документи?
-Давам всичко точно.
-Знаеш ли що те спирам?? - Ми не незнам викам
-Мина на червено!
- и аз
небеше червено ами тъкмо светна жълто и нямаше как да спра. - не!!! Червено беше аз нали видях. Заповядай при колата да пишеме акт!
И аз отивам.Стигаме колата и се почва с обичаините въпроси...каде си тръгнал че бързаш толкова??Работиш ли??Твоя ли е колата и накрая финалния въпрос :И са кво правиме???
До сега никога не са ме спирали да ми пишат акт не,че е нямало за какво де... та за първи път и аз шах.
викам даите ще се разбереме нещо да няма акт. - Кво да се разбереме - викам ми нз... -Ходи в колата и ела след малко. Отивам и си седим в колата по едно време ония ми маха да отида при него.Отивам и тоя -Кво измисли ше пишеме ли акта?
- Ми не
-а кво?
а несмея да кажа ще почерпа, че не го знам къв е ...(може пък да почне да се заяжда ... ма в крайна сметка викам ми дайте ще почерпа нещо...
-Кво ще черпиш кур*а от Шератон ли? и се хили мазно
викам к**ва малко дебело ще излезе ...
-Е колко па дебело ще излезе (продължава да се хили)
-викам Бая дебеличко.
Ония вика ходи пак до колата и ела отидох бутнах 7 лева у документите и му ги дадох.Заклевам се гледах го в рацете и неможах да вида как измакна парите
( не ,че съм горд с постъпката си , но искам да споделя кво прават хората за 7 лева )

-Добър ден еди кой си х** съм , документи?
-Давам всичко точно.
-Знаеш ли що те спирам?? - Ми не незнам викам
-Мина на червено!
- и аз

И аз отивам.Стигаме колата и се почва с обичаините въпроси...каде си тръгнал че бързаш толкова??Работиш ли??Твоя ли е колата и накрая финалния въпрос :И са кво правиме???
До сега никога не са ме спирали да ми пишат акт не,че е нямало за какво де... та за първи път и аз шах.

викам даите ще се разбереме нещо да няма акт. - Кво да се разбереме - викам ми нз... -Ходи в колата и ела след малко. Отивам и си седим в колата по едно време ония ми маха да отида при него.Отивам и тоя -Кво измисли ше пишеме ли акта?
- Ми не

-а кво?
а несмея да кажа ще почерпа, че не го знам къв е ...(може пък да почне да се заяжда ... ма в крайна сметка викам ми дайте ще почерпа нещо...
-Кво ще черпиш кур*а от Шератон ли? и се хили мазно
викам к**ва малко дебело ще излезе ...
-Е колко па дебело ще излезе (продължава да се хили)
-викам Бая дебеличко.
Ония вика ходи пак до колата и ела отидох бутнах 7 лева у документите и му ги дадох.Заклевам се гледах го в рацете и неможах да вида как измакна парите

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
-Ходи в колата и ела след малко.

а знаете ли вица за един човек, който го спряли и го накарали да пише обяснение на китайски

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
L.B.Team, на мене преди няколко дни същия случай .. карам си аз, и по едно време на пешеходен светофар, гледам някви момичета стоят ... в същия момент гледам светва жълто, а аз съм на 10-тина метра от светофара, при което им бибиткам леко та да не ми изкочат пред мене.. и от там си минавам на жълто (защото нямаше как да спра ), до мене някакъв бус и зад мен няква лада .. при което гледам го ченгето как си чупи краката и размахва палката (той беше на тротоара, а аз в третата най-лява лента) , човека с буса тръгна да отбива ама ония му маха с пръст , сочи ме мене и пак ми размахва хранилката .. при което отбивам и господина идва при мене , обаче CD-то ми се прецаква понякога и неможе да се намали .. и в момента в който свалям джама и се опитвам да намаля музиката, тя се усилва и оттам тоя ми говори през джама, а аз му викам чакай че не те чувам .. тоя погледна странно и ми поиска документите .. давам аз, гледа гледа .. след което ми вика елате с мене .. слизам аз и ми вика ..
-От време на време трябва да се спира .. викам знам затова са спирачките принципно .. тоя ме гледа (аз тне бях с моята, а с на баща ми бмв-то, което е на името на фирмата ) и ми вика , на кой е колата, какъв е , какво работи .. ти какво работиш , за какво е фирмата... аз викам не работя .. кола нямам .. пари нямам .. (по приказките, които му наговорих да ме съжали човек
) и тои , е к'во ама ти дават колата .. кажи сега защо мина на червено .. от там викам не съм минал на червено,минах на жълто, защото ако набия спирачки на няколко метра от светофара при 60км/, нито ще спра на светофара нито нищо, най-много да ме натепа отзад тоя зад мене .. ония ме гледа и ми вика - е да прав си тука, ама все пак ще трябва да те накажа .. несъобразена скорост.. викам му ми щом трябва наказвай ,какво да направя аз.. тоя ме гледа сука се и ме пита .. а пари дават ли ти като не работиш .. викам не не ми дават .. гледа ме гледа ме и пак .. са ще трябва да те накажа .. акт еди колко си пари и точки .. викам ми пиши бе човек пари нямам .. какво да направя .. върте се още малко и ми пожела лек ден .. Откачена работа човека пари си искаше направо ..
Ама все пак за всеки случай преди да сляза си приготвих пари .. ако беше тръгнал да пише щях да му дам .. 
-От време на време трябва да се спира .. викам знам затова са спирачките принципно .. тоя ме гледа (аз тне бях с моята, а с на баща ми бмв-то, което е на името на фирмата ) и ми вика , на кой е колата, какъв е , какво работи .. ти какво работиш , за какво е фирмата... аз викам не работя .. кола нямам .. пари нямам .. (по приказките, които му наговорих да ме съжали човек

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4