За първи път колега който ме изнерви наистина...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Май 2006, 17:47

горката брачедка .. .сега 1 "крачка" няма може направи скрушом
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Май 2006, 18:38

аиде снимаи брадчетката с бавареца да видиме за какво стаа на въпрос :mhihi:
един вид да сме и ние съпричастни към темета

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Май 2006, 20:42

Евала на пича, че каза Азбях,докато четях темата и вече прочитах къде е станало нещото, но още не бях стигнал до номера и модела, си мислех, че стаа дума за мене, щото тъпите куки ме изнервиха оня ден и в общи линни направих същата простотия, ама зрелищна, с вратите напред у задръстването :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 30 Май 2006, 23:38

То попринцип ако не беше бмв нямаше да обърна внимание на седмица въртя по 1000км из София и съм свикнал какви ли не работи да ми се случват най бруталното напоследък беше жена с голф3 ме задминава в завой и реши да се вреже странично в мен та спрях в канавката за да избегна удара.Попринцип видя ли БМВ съм свикнал да давам път независимо кой го кара.Пича се оказа наистина пич и това е вярно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 30 Май 2006, 23:44

sonny написа:Евала на пича, че каза Азбях,докато четях темата и вече прочитах къде е станало нещото, но още не бях стигнал до номера и модела, си мислех, че стаа дума за мене, щото тъпите куки ме изнервиха оня ден и в общи линни направих същата простотия, ама зрелищна, с вратите напред у задръстването :uups:

Оня ден гледам една кука на светофара от сточна гара като тръгнете за надежда аз съм спрял отсреща на светофара и гледам докато е червено следната случка.Беше спрял някъв с опел обаче се полакоми видя 2 бмв-та идват Е36 и Е46 и маха с палката на едното ... бмв-то ускори без да спира и го подмина.Полицая направи 2 крачки поднасяйки палката едва ли не по средата на предното стъкло на Е46-цата която караше отзаде ,а колегата вътре даде газ до ламарината направо и също подмина...доста тъпо беше изгаврен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Май 2006, 8:32

Като сме тръгнали...
В Понеделника(оня ден) се прибирам в малоумното задръстване на К. Величков, където за да си добър шофъор - т.е. да не правиш задръствания на колоната - трябва да караш по максимално идиотския начин. Най-доброто решение е да изпревариш насрещния трамвай отляво! :mhihi: Не знам кой ги е мислил тия светофари един за ляво, един за дясно и то се редуват, следващия левия ти е за направо, десния само за надясно, изобщо ненормална работа. Стигам вече горе-долу пред нас, минавайки покрай южния парк(по пътя на рейс 76) вече крайно бесен и на всичкото отгоре некакви пенсионери изобщо ги мързи да карат. На пешеходния светофар на входа на Южния направили колоноа 10 коли, ама само в лявата лента. Ооо, майка ви стара, бам в десно пред целата колона и понеже да се стои в десно е вредно, понеже има разни спрели коли по принцип, викам си сега ще го резна тоя най отпреде и ще застане пред него.
Между другото, нищо осъдително или неправилно не виждам в действията си, щото на никой няма да попреча или да го забавя.
Отпереде се оказва "колега" с нещо което доколкото видях беше 525tds, мисля че трябва да е е38, но не съм сигурен, щото нямаше никакво време да го огледам. Изцедих каквото има от дизелчето ми, направих необходимата дистанция, туп ляв мигач и пред него. В тоя момеунт изпод дърветата се излита феята с вълшебната пръчка(добре че я видех, че сега как съм без лещи майката си трака) и маха ли маха. ВИкам си, да му еба майката, отбих и спрех. А това ми е третото спиране в живота, като нямам много добри спомени от предишното. Той ми вика "4то районно документите, ако обичате". Аз съм се сдухал, но се държа учтиво и сякаш това ми е последната грижа на главата. Мислех нещо да излезна да установя приятелски контакт, но разсъждавайки трезво стигнах до извода, че аз всъщност изобщо не съм в нарушение, освен може би ако се прецени, че съм изпреварил отдясно, но това не е точно така. Този път, за разлика от миналия, не си бях откачил колана в бързината, така че не можеше и за това да се заяде. Викам си, бате седи си мирно, пък ако се заядат ще извадиме арсенала с простотиите и торбата с жокерите, щото имаме(не пари, разбира се). Тоя след малко идва и вика - дай си гражданската. Давам му я, върна ми я и "Лек ден!". Отвръщам - "И на вас" и палим моторетката, пресичайки пътя на пешеходната пътека на некакви бухали. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Май 2006, 9:26

525 тдс е Е39 най вероятно
Е38 е 7 ма серия не 5 та ;)
Глобявам те 1 бира за незнанието вече ми дължиш 21 бири и 8 лева :D
Последна промяна N.Mihaylovski на 31 Май 2006, 9:41, променена общо 1 път
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Май 2006, 9:31

Scott написа:525 тдс е Е39 най вероятно
Е38 е 7 ма серия не 5 та ;)
Флобявам те 1 бира за незнанието вече ми дължиш 21 бири и 8 лева :D

Ферно е!!! Трябва да решиме кога ще ги пиеме...

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 31 Май 2006, 10:45

520i написа: ...

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

респект брат, ако всички колеги са коректни като теб, проблеми няма да имаме никога
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 31 Май 2006, 14:54

Engi написа:
520i написа: ...

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

респект брат, ако всички колеги са коректни като теб, проблеми няма да имаме никога

Продължавай , продължавайте,много кеф ми стана...Ще зема да си признай и за останалите .. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от abdulcho » 06 Юли 2006, 18:38

Терзийски написа:Е поне темата ще завърши с хепи енд :lol:

колко сладко!!! :mhihi: ХА ХА ХА
Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Юли 2006, 19:32

520i ти си психопат ве ,изпробвал я .. ако бях аз с форда транзит щеше и тенекиите да и изпробваш ,като победителя мога да ти го кажа от сега многократно изпробван ,винаги печели срещу леки коли ,освен това е служебен и с пълно каско по което плащат на фактура и т.н. ,изобщо висок левел ... така че умната ,днес една форд фиеста реши да дава газ като тръгнах да го изпреварвам ,бях натоварен ,та малко назлън ама да даваш газ докато те изпреварват е забрането в правилника ,не знам той дали го знаеше ама като го свих очите му станаха като пуешки яйца на очи ,отарва се само с откинато огледало и изостана( не спрях щото бързах за което ще се изповядам го няколко години)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Юли 2006, 19:49

войната по пътищатата продължава...

п.с. говорете ми после колко са сигурни бавните коли :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 08 Юли 2006, 21:13

ахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: де да имах и аз една такава колица служебна щях да изтрамбуша яко.един маняк пак така аз с мойта колица тръгвам да го изпреварвам ,а той пича с пежо 607 газе -супер изтрамбушена работа нито варви повече ама оня ми се напича и настъпа газта да му се невиди яд ме е че нямаше по-дълга улица иначе да съм му опнал жартиерите но трябваше да завивам и го оставих ама така се получи се едно той ми натри носа :( само да имах тогава 1на колица като на колегата щях да го изтрамбуша кат мишок тоя палячо да се научи че като някой го изпреварва не се дава газ -дано да се блъсне в некой стълб и да се изтрамбуши кат мишка ,само това мога да му пожелая,знам че е неучтиво да се говори така ама си го заслужава !!! колега призовавам те да отмъстиш ,ако го видиш тоз някаде по трасето ... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 08 Юли 2006, 23:41

Xaxaxaaxa Бонги що не си ми я разказвал тая история да се посмееме взаимно тез с тия Пежаци се мислят за безсмъртни :lol: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории