Въпрос за бутилка на газов инжекцион.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 523IA
- Мечтае да кара: Чисто ново БМВ
Въпрос за бутилка на газов инжекцион.
Здравейте колеги.
Предстои ми монтаж на газов инжекцион и не мога да реша каква бутилка да сложа,дали обикновена или тородиална.Ще ви помоля който има монтирана от единия или другия вид да даде мнение.
Каква е най-голямата и от двата вида,която се събира в е39?
При обикновената лесно ли се вади резервната гума?
Може ли да се монтира "патерица"на е39?
Предстои ми монтаж на газов инжекцион и не мога да реша каква бутилка да сложа,дали обикновена или тородиална.Ще ви помоля който има монтирана от единия или другия вид да даде мнение.
Каква е най-голямата и от двата вида,която се събира в е39?
При обикновената лесно ли се вади резервната гума?
Може ли да се монтира "патерица"на е39?
Re: Въпрос за бутилка на газов инжекцион.
Здрасти колега!
Моята бутилка е на мястото на резервната гума и е с вместимост 80 литра,като се пълни до около 60 литра.Прецени си коя ти харесва,но гледай да хваща повече газ.
Моята бутилка е на мястото на резервната гума и е с вместимост 80 литра,като се пълни до около 60 литра.Прецени си коя ти харесва,но гледай да хваща повече газ.
- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
mihon написа:Здрасти колега!
Как си решил проблема с резервната гума?
- kalin4o1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Мечтае да кара: 760li
Колега аз съм с обикновенна бутилка и по паспорт на газовото е 38л. и се пални до към 34-5л.Въпреки това има достатъчно място в багажника и по никакъв начин не ме затруднява по всяко време да си вадя резервната гума.Аз лично не виждам смисъл от по-голяма бутилка ,защото газстанции под път и над път,а с 35л. газ при извънградско каране с нормална скорост 100-120км/ч изминавам окло 380-390км.Мен лично ме устройва.

BMW M-POWER
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
kalin4o1986 написа:Колега аз съм с обикновенна бутилка и по паспорт на газовото е 38л. и се пални до към 34-5л.Въпреки това има достатъчно място в багажника и по никакъв начин не ме затруднява по всяко време да си вадя резервната гума.Аз лично не виждам смисъл от по-голяма бутилка ,защото газстанции под път и над път,а с 35л. газ при извънградско каране с нормална скорост 100-120км/ч изминавам окло 380-390км.Мен лично ме устройва.![]()

spacepl написа:kalin4o1986 написа:Колега аз съм с обикновенна бутилка и по паспорт на газовото е 38л. и се пални до към 34-5л.Въпреки това има достатъчно място в багажника и по никакъв начин не ме затруднява по всяко време да си вадя резервната гума.Аз лично не виждам смисъл от по-голяма бутилка ,защото газстанции под път и над път,а с 35л. газ при извънградско каране с нормална скорост 100-120км/ч изминавам окло 380-390км.Мен лично ме устройва.![]()
Абсолютно. И аз съм така, а и да караш без резервна гума в държава в която дупките са на мода ми се вижда егати лотарията.
Колеги не съм си и помислял да карам без резервна гума.Гумата си е в багажника и наистина си е малко неудобно,но се свиква.Дали има смисъл или не от по голяма бутилка нека си прецени автора на темата.
Поздрави!
- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
Бях се навил да слагам кръгла бутилка и да купя една "патерица",която с фланец да приспособя за е39-ката,но все още се чудя.
Как да е,днес отивам за монтаж и на място ще се избере нещо.
Благодаря на колегите за мненията.
Как да е,днес отивам за монтаж и на място ще се избере нещо.
Благодаря на колегите за мненията.
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Аз съм с пура точно зад седалките, и си има пре достатъчно място. Малко е мъничка бутилката, само 32 литра е, но както каза колегата по-горе газ на всякъде има. Все ми се струва, че резервната гума ако не си сложиш от малките, голямата ще ти пречи повече от бутилката в багажника.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
spacepl написа:kalin4o1986 написа:Колега аз съм с обикновенна бутилка и по паспорт на газовото е 38л. и се пални до към 34-5л.Въпреки това има достатъчно място в багажника и по никакъв начин не ме затруднява по всяко време да си вадя резервната гума.Аз лично не виждам смисъл от по-голяма бутилка ,защото газстанции под път и над път,а с 35л. газ при извънградско каране с нормална скорост 100-120км/ч изминавам окло 380-390км.Мен лично ме устройва.![]()
Абсолютно. И аз съм така, а и да караш без резервна гума в държава в която дупките са на мода ми се вижда егати лотарията.

- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
Сложих тородиална бутилка 56 литра на мястото на резервната.
Сега се чудя къде да сложа гумата.

Сега се чудя къде да сложа гумата.

- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
колеги моята е на място на резервната гума защото гумата ако ти пречи винаги можеш да е преместиш да е свалиш за кратко разстояние но ако си със пура бутилка тя си остава там и няма мърдане
това е моето мнение

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5

- ibar
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d Touring
На предишната ми кола (Ауди А4) проблема с резервната гума бях решил с гуми "рън флет" и изхвърлих резервната гума от багажника!
Повярвайте ми, обикалях Европа безпроблемно!!!!
Даже сега се оглеждам за "рън флет" на петичката.
- qwertyu
- кандидат ентусиаст
-
ibar написа:На предишната ми кола (Ауди А4) проблема с резервната гума бях решил с гуми "рън флет" и изхвърлих резервната гума от багажника!
За момента не е решение,защото гумите са ми почти нови и докато дойде време за смяна....
Сега си търся патерица от е60 или х3,че е със същия оффсет и само ще трябва да я разстържа.В краен случай ще си взема една за е46 и ще си направя фланец.Рън он флат гуми могат ли да се монтират на обикновени джанти?Звучи ми,че джантите бяха по-специални.
- ibar
- Потребител
-
- Кара: Е39 530d Touring
qwertyu написа:Рън он флат гуми могат ли да се монтират на обикновени джанти?Звучи ми,че джантите бяха по-специални.
може, разбира се.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2