М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Аз телевизия гледам и не виждам защо заради шибаните реклами трябва да спирам да гледам. Като има реклами сменям канала и готово. Друг е въпроса че като смениш примерно от Бтв на Нова и по двата канала има реклами.
Иначе и мен ме дразнят рекламите но кво да се прави.
Преди си спомням че не беше така, имаше 1-2 реклами и толкова.

Преди си спомням че не беше така, имаше 1-2 реклами и толкова.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък имам идея за хардуерно устройство което да ни "спестява" рекламите...Но ме притеснява дали ще се купува 

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Някой ако измисли устройство, което да филтрира рекламите пуснати по ТВ или най-малко докато текат да ти пуска нежна успокояваща музика ще стане милиардер.
За жалост ще го гръмнат на 30-тата минута след като пусне да продава такова устройство, или пък ще изчезне безследно той и цялото му семейство.
Аз за това не гледам ТВ, защото се изнервям от рекламираните боклуци и ми иде да хвана 10кг чук и да смеля приемника.
За жалост ще го гръмнат на 30-тата минута след като пусне да продава такова устройство, или пък ще изчезне безследно той и цялото му семейство.
Аз за това не гледам ТВ, защото се изнервям от рекламираните боклуци и ми иде да хвана 10кг чук и да смеля приемника.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Аз телевизия гледам само вечер,за да се приспивам с нея,че компа много ме блещи.Почвам да зяпам Малкълм или Женени с деца,пускат рекламите,първо че и да съм тръгнал да заклюмвам,като гръмне и ставам прав,второ да бяха 1-2 минути,ама те се оливат,направо ти убиват желанието да гледаш нещо,искам-не искам бия копчето и заспивам
,то нямам нерви да ги чакам,че да си догледам .Най-хубавия канал за мен е Vh1 Classic,няма реклами,няма простотия,само музичка и пей сърце.Развалиха и хубавите канали като Дискавъри,понякога ми се случва,като пуснат реклама и сменям каналите и после да се чудя какво съм гледал.Аве истината си е в торент тракерите,дърпам и си гледам,ако живея сам,телевизор няма да си купя никога,или по-скоро няма да си пусна кабелни и тем подобни глупости,че само ще си пуцам игри на Тв-то. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
сериозно ви казвам за подобно устройство,за сега правя идеята за софтуера на устройството
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Е.Димитров написа:сериозно ви казвам за подобно устройство,за сега правя идеята за софтуера на устройството
Едно че малко си закъснял и второ готов ли си за съдебни битки с телевизиите ?
http://www.bloomberg.com/news/2012-06-0 ... -case.html
По темата : в неделя RTL биха всички рекорди за всички години, през които гледам Формула 1. Първата им рекламна пауза беше около 7-8 минути. И това не е тъп филм, който да си продължи откъдето е спрял, а около 5 обиколки.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
AGD написа:Е.Димитров написа:сериозно ви казвам за подобно устройство,за сега правя идеята за софтуера на устройството
Едно че малко си закъснял и второ готов ли си за съдебни битки с телевизиите ?
http://www.bloomberg.com/news/2012-06-0 ... -case.html
По темата : в неделя RTL биха всички рекорди за всички години, през които гледам Формула 1. Първата им рекламна пауза беше около 7-8 минути. И това не е тъп филм, който да си продължи откъдето е спрял, а около 5 обиколки.
Хич не съм казал че не съм меркантилен,правя прототип и първи ще научат телевизиите ,където ще приема всякакви щедри предложения от тяхна страна.
Иначе изключително и много ме дразнят ще започна по домова книга-
бтв-ауу колко ме дразнат,понеже не ги гледам вечерно време щото много мразя тъпите им турски,албански и всякакви тъпотии дето дават ,гледам ги само сутрин да чуя новини и поредната злободневна тема,ама тея направо се скъсват от реклами,ама направо,на всеки около 10 минути,5 минити са им реклама,на второ място са нова телевизия с по-малко реклами в сутрешният блок,на татък са всички останали,ама тях не ги гледам защото ще закъснея за работа,а пък ако дават някакъв супер филм,който разбира се е на поне 10-15 години,те тогава ела да видиш,и 2 те телевизии се скъсват да рекламират,а най ми е болно че си плащам и на кабелният оператор,който пък от своя страна плаща такса и на тези телевизии да ги излъчва и недоумявам,защо се плащат такси на тези телевизии,като после рекламите им достигат до повече аудитория или след като си плащам на кабелният оператор за тези телевизии,редно е да получавам само това което желая...
винаги съм си мислил, че които измисли такова устройство ще стане милионер, но изглежда не е възможно щом не е направено, или поне не по начина по които се очаква да работи.
Човека над Вас си го е казал точно! Такова устройсто настина те прави милионер на мига,но аудиоторията няма как да научи.Телевизия!!!! 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
повече ей такива реклами искам
Не само защото става дума за любимата марка... просто има си някакъв замисъл. А не като повечето л*йнарии дет някъв бобър седнал и гадае "ъм ... с маслоооооооо.... ииииииииииииииииииииииииииииискаш кавааааааал"
Да не говорим че повечето простоии ги повтарят по 2-3 пъти в една рекламна пауза 
повече ей такива реклами искам

M - The most powerful letter in the world
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
h4ckED написа:http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
повече ей такива реклами искамНе само защото става дума за любимата марка... просто има си някакъв замисъл. А не като повечето л*йнарии дет някъв бобър седнал и гадае "ъм ... с маслоооооооо.... ииииииииииииииииииииииииииииискаш кавааааааал"
Да не говорим че повечето простоии ги повтарят по 2-3 пъти в една рекламна пауза
Според мен ето това са реклами.... Не казваш почти нищо за продукта, докато изведнъж....

http://www.youtube.com/watch?v=DwUvGQCzDYI
http://www.youtube.com/watch?v=0urgG8gu9IY
http://www.youtube.com/watch?v=3_xII3fqlQ8

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ще изкажа едно лично мнение с което не ангажирам никой .
Та преди 15 години тия така оплювани реклами щяха да се гледат с отворени от безсъние очи и за още щяха да питат.Но сега явно не е така по простата причина че съвременния човек е пренаситен с информация за различни продукти и стоки.Та пак ви казвам това което казах и в началото на темата...тия реклами са нарочно брутални досадни защото няма нищо ново с което да блеснат.Просто една нескончаема боза се лее и единствения начин да бъдат забелязани е този.Да се повтарят повтарят докато механично се набие в съзнанието на ТВ сапиенса нещо.Аз лично процедирам по следния начин.Почне ли рекламата въртя каналите докато случа нещо без реклами иначе си е чисто зомбиране да изгледаш рекламите от 18.00 до 24.00 пък било то и само по една ТВ.
Та преди 15 години тия така оплювани реклами щяха да се гледат с отворени от безсъние очи и за още щяха да питат.Но сега явно не е така по простата причина че съвременния човек е пренаситен с информация за различни продукти и стоки.Та пак ви казвам това което казах и в началото на темата...тия реклами са нарочно брутални досадни защото няма нищо ново с което да блеснат.Просто една нескончаема боза се лее и единствения начин да бъдат забелязани е този.Да се повтарят повтарят докато механично се набие в съзнанието на ТВ сапиенса нещо.Аз лично процедирам по следния начин.Почне ли рекламата въртя каналите докато случа нещо без реклами иначе си е чисто зомбиране да изгледаш рекламите от 18.00 до 24.00 пък било то и само по една ТВ.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
http://www.vbox7.com/play:f108b23f
Те на тая реклама,която колегите пуснаха по-горе...съм се пукнал да се смея.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.А култовата реплика на мъжа-"Разполагаме и с оригинален тАрИкот на сток цени!" ме довърши.Заради тая реклама единствения просперитет на собствениците може да е 10 декара царевица.
Те на тая реклама,която колегите пуснаха по-горе...съм се пукнал да се смея.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.А култовата реплика на мъжа-"Разполагаме и с оригинален тАрИкот на сток цени!" ме довърши.Заради тая реклама единствения просперитет на собствениците може да е 10 декара царевица.

Are you /// M enough ?