Посещение на дома за сираци в с.Гуцал - 10.06.2006(Събота)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Посещение на дома за сираци в с.Гуцал - 10.06.2006(Събота)
Здравейте!
Имаме официална покана от децата в с. Гуцал да присъстваме на тържеството им, което ще се проведе на 10.06.2006 (Събота) от 14:00 часа. Както всеки път са ни подготвили специален танц, който ще изпълнят като ползват за музикален фон музиката от ДВД-то с BMW Събор '05.
Ако се съберем по-голяма група може да си направим едно барбекю на поляната пред дома. Ще вземем меса и бири и ще си направим цър-пър с децата.
Миналата година на това празненство подарихме на децата по един чифт нови обувки и играчки. Исках и тази година да направим някакъв подарък и си поговорих с директорката. Попитах я имат ли належаща нужда от нещо дрехи, бельо, обувки... Отговори ми, че в момента имат проблем с храната. За това реших с парите останали от Коледната акция + лични средства да закупим от Метро храни за да закърпим положението временно. В началото на седмицата ще се чуя с Ели и двамата ще отидем да напазруваме. Планирал съм да се вземат варива като леща, боб, ориз, макарони.... Също така директорката ми каза, че може да вземем зеленчукови консерви защото имали проблем със съхранението на пресните зеленчуци и плодове. В пазара ще разчитам главно на помоща на Ели защото жените имат око за тези работи - а аз съм като луд с картечница като отида на пазар
За да не разочароваме децата тази година и да отидем без подаръци се свързах с едни мили дами (специални благодарности на Ваня, че ни запозна) които имат бутик и ателие в което произвеждат фешън дрешки. Момичетата бяха много отзивчиви и изпълнени с голям ентусиазъм да помогнат на децата. Дадоха ми един багажник НОВИ дрешки, които са доста хубави и децата ще могат да пококетничат. Разбрахме се периодично да помагат с дрехи, а догодина живот и здраве да се погрижат лично за облеклото на абитуриентите от дома. Дрехите са предимно дамски, за това съм решил каквото остане от тях да го взема и да го занеса за дома за сираци в Долна Баня - там са само момичета. Правя това с цел да се избегне облагодетелстване на възпитатели, роднини, приятели и т.н. защото дрехите са хубави и искам да стигнат до тези за които за отредени.
С момичетата от ателието се разбрахме да вземат едно момиче от дома при тях на работа. Държавата осигурява на сираците квартири на преференциални цени. Девойките не искат специалист, а човек който да им помага в работата - в замяна те ще осигурят прехраната му и ще има възможност да си докарва по някой лев.
Също така говорих и с Иво от ГазКом - и той е готов да назначи някое от момчетата на автомивката при него.
Айде спирам вече, че стана много дълго
Утре пак 
Имаме официална покана от децата в с. Гуцал да присъстваме на тържеството им, което ще се проведе на 10.06.2006 (Събота) от 14:00 часа. Както всеки път са ни подготвили специален танц, който ще изпълнят като ползват за музикален фон музиката от ДВД-то с BMW Събор '05.
Ако се съберем по-голяма група може да си направим едно барбекю на поляната пред дома. Ще вземем меса и бири и ще си направим цър-пър с децата.

Миналата година на това празненство подарихме на децата по един чифт нови обувки и играчки. Исках и тази година да направим някакъв подарък и си поговорих с директорката. Попитах я имат ли належаща нужда от нещо дрехи, бельо, обувки... Отговори ми, че в момента имат проблем с храната. За това реших с парите останали от Коледната акция + лични средства да закупим от Метро храни за да закърпим положението временно. В началото на седмицата ще се чуя с Ели и двамата ще отидем да напазруваме. Планирал съм да се вземат варива като леща, боб, ориз, макарони.... Също така директорката ми каза, че може да вземем зеленчукови консерви защото имали проблем със съхранението на пресните зеленчуци и плодове. В пазара ще разчитам главно на помоща на Ели защото жените имат око за тези работи - а аз съм като луд с картечница като отида на пазар

За да не разочароваме децата тази година и да отидем без подаръци се свързах с едни мили дами (специални благодарности на Ваня, че ни запозна) които имат бутик и ателие в което произвеждат фешън дрешки. Момичетата бяха много отзивчиви и изпълнени с голям ентусиазъм да помогнат на децата. Дадоха ми един багажник НОВИ дрешки, които са доста хубави и децата ще могат да пококетничат. Разбрахме се периодично да помагат с дрехи, а догодина живот и здраве да се погрижат лично за облеклото на абитуриентите от дома. Дрехите са предимно дамски, за това съм решил каквото остане от тях да го взема и да го занеса за дома за сираци в Долна Баня - там са само момичета. Правя това с цел да се избегне облагодетелстване на възпитатели, роднини, приятели и т.н. защото дрехите са хубави и искам да стигнат до тези за които за отредени.
С момичетата от ателието се разбрахме да вземат едно момиче от дома при тях на работа. Държавата осигурява на сираците квартири на преференциални цени. Девойките не искат специалист, а човек който да им помага в работата - в замяна те ще осигурят прехраната му и ще има възможност да си докарва по някой лев.
Също така говорих и с Иво от ГазКом - и той е готов да назначи някое от момчетата на автомивката при него.
Айде спирам вече, че стана много дълго

Последна промяна X-citer на 11 Юни 2006, 23:58, променена общо 1 път

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
И кво само толкова ли са желаещите, да направят един ден по различен за тези деца
Пак ще сме познатите моцуни, ма кво да се прави

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Иво написа:Браво Любо
Не ми викай браво, а вземи се домъкни този път

В събота те чакам

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Е последния път бях на бал, а предишния ден помагахме за някакви работи. Аз също много искам да ги видя ама не казвам нищо, че все нещо става 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако пак не успея да дойда, кажете кой може да вземе дрехи, които съм приготвил? Всички дрехи са в много добро или идеално състояние, преобладват женските, но има и по нещо за момчета...
Never mistake motion for action...
- X-citer
-
Leon написа:Ако пак не успея да дойда, кажете кой може да вземе дрехи, които съм приготвил?
В четвъртък ще се постарая да присъствам на ЕКО и ще взема каквото си приготвил

Tano написа:То няма за кога ама да съберем и ние някакви пари, вдругиден на Еко или направо в Събота? Няма да са много ама пак ще е с някой лев повече.
Ако можеш вземи някакви хранителни продукти за тези пари и ще ми ги дадеш после

longboy написа:И аз искам да дойда но си нямам представа в кой край на БГ се намира това място. Бихте ли ме светнали ако обичате? Предварително благодаря!
Селото се казва Гуцал. Намира се след Костенец на около 7 км. от Долна Баня. В близост е и до Боровец - около 20 км

Ако някой има въпроси относно ходенето до дома може да се свърже с мен на 0888 72 56 73 и 0896 65 32 65 - Любо.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
И аз ще донеса дрехи в четвъртък 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
опа,ще помагам с каквото мога 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Вчера говорих с директорката и я помолих да направи един списък ориентировъчните продукти, от които имат нужда в дома.
1. Маргарин “Калиакра” опаковки от 500г;
2. Захар;
3. Ориз;
4. Леща;
5. Боб;
6. Трайни колбаси – шпеков салам;
7. Сирене;
8. Олио;
9. Консерви – домати, грах, паприкаш, гювеч;
10. Бурканчета лютеница, консерви пастет;
11. Тоалетна хартия, сапуни, прах за пране, салфетки.
12. Бисквити, вафли (за следобедни сакуски) – разбира се по добре да са обикновени бисквити. Не се хвърляйте на скъпи, защото така ще се похарчат повече пари;
13. Препарати за миене на чинии, по възможност по големи разфасовки – 1-5литра. Излизат по-евтино.
14. Брашно
15. Бурканчета сладко или конфитюри – но това е само ако вие решите – за децата тези неща са голяма екстра.
16. Не на последно място превързочни материали – бинтове, марли, лекопласти, кислородна вода за промиване на ранички и др. подобни – все пак са деца и има падания. Аналгин, аспирин и витамини и др.
И ако се сетите за нещо друго от първа необходимост няма да е излишно.
1. Маргарин “Калиакра” опаковки от 500г;
2. Захар;
3. Ориз;
4. Леща;
5. Боб;
6. Трайни колбаси – шпеков салам;
7. Сирене;
8. Олио;
9. Консерви – домати, грах, паприкаш, гювеч;
10. Бурканчета лютеница, консерви пастет;
11. Тоалетна хартия, сапуни, прах за пране, салфетки.
12. Бисквити, вафли (за следобедни сакуски) – разбира се по добре да са обикновени бисквити. Не се хвърляйте на скъпи, защото така ще се похарчат повече пари;
13. Препарати за миене на чинии, по възможност по големи разфасовки – 1-5литра. Излизат по-евтино.
14. Брашно
15. Бурканчета сладко или конфитюри – но това е само ако вие решите – за децата тези неща са голяма екстра.
16. Не на последно място превързочни материали – бинтове, марли, лекопласти, кислородна вода за промиване на ранички и др. подобни – все пак са деца и има падания. Аналгин, аспирин и витамини и др.
И ако се сетите за нещо друго от първа необходимост няма да е излишно.

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2