Е34 и Е34- Фейс лифт, корите на вратите еднакви ли са?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
Е34 и Е34- Фейс лифт, корите на вратите еднакви ли са?
Здравейте,колеги
планирам да купя 4 броя кори за врати с махагонова имитация, от друг колег от форума. Само че според него има разлика между корите на обикновенна е34 и фейслифтната е34-ка. Вие как мислите!? Гледам ги на снимките, които продавача ми прати 99% съм сигорен че и моите са същите. Но и остава въпроса да не да ги купя и накрая.... греда!?
Предложех на продавача да свалим и двамата примерно нешофьорската кора и да я снимаме отзадна страна какви и къде има щипки и да сравним. Може интериорно да са различни, а по захващане спрямо купето еднакви? Моля дайте съвет!
планирам да купя 4 броя кори за врати с махагонова имитация, от друг колег от форума. Само че според него има разлика между корите на обикновенна е34 и фейслифтната е34-ка. Вие как мислите!? Гледам ги на снимките, които продавача ми прати 99% съм сигорен че и моите са същите. Но и остава въпроса да не да ги купя и накрая.... греда!?
Предложех на продавача да свалим и двамата примерно нешофьорската кора и да я снимаме отзадна страна какви и къде има щипки и да сравним. Може интериорно да са различни, а по захващане спрямо купето еднакви? Моля дайте съвет!
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Е34 и Е34- Фейс лифт, корите на вратите еднакви ли са?
Не би трябвало да има ядове, освен ако колата не е седан пък твойта комби или от сорта.
вземи си и жабките и корите под таблото, за да е пълна идилията

- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
cod-cdbp написа:Не би трябвало да има ядове, освен ако колата не е седан пък твойта комби или от сорта.
Колата не е комби.
Двете коли са седан,само че едната дизел а другата бензин, но това не е от значение.
По принцип разликите интериорно като цяло между двете коли се явява, че неговата има айрбегове, аз имам врътки на парното а той копчета и др... сякаш нямаше. Дано корите да паснат.
Принципно договорих да взема и другите неща жабка+останалите елементи.
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
krustev написа:cod-cdbp написа:Не би трябвало да има ядове, освен ако колата не е седан пък твойта комби или от сорта.
Колата не е комби.
Двете коли са седан,само че едната дизел а другата бензин, но това не е от значение.
По принцип разликите интериорно като цяло между двете коли се явява, че неговата има айрбегове, аз имам врътки на парното а той копчета и др... сякаш нямаше. Дано корите да паснат.
Принципно договорих да взема и другите неща жабка+останалите елементи.
Значи замислих се и се сетих, че един приятел има фейсови кори с махагони, и обикновенни жабки и няма никакви проблеми.
Като цяло ти препоръчвам да вземеш всичко за да е завършена линията в интериора

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
стават без проблем, на задните кори се мести едната щипка, но си има место предвидено за нея 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Като вземаш жабката, вземи и планката, на която закопчава горе (мисля че беше на 2 болта). Ще ти трябват също и предната част на барчето + малката жабка вляво от волана. Вземи си щипките, които закопчават махагоновите лайстни към корите около волана. Всичко ще си пасне перфектно.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

6 мнения
• Страница 1 от 1