Въпрос за задна емблема
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: Въпрос за задна емблема
Soultaker написа:Е не съм казал че сме милионери ама да бяхте си купили опелчепоне нямаше да ви е яд за емблемите те вече и оригиналните са им за 10 кинта
Имам приятели дето си купуват БМВ и ходят с него на кафе само, не го карат за да не харчат пари за гориво, това според мен е много жалка история. Ама както казах всякви хора има, за моето БМВ взимам най-доброто
вие си взимайте китайските фалшификати щом ви вършат работа.
Айде със здраве дано на никой не му крадат емблемата, много е гадно
по твоята логика на бмв гъзар,и оригинал,не пестиш гориво и т.н.,немога едно да разбера защо си взе дизелово бмв,аз лично като тръгнах за бмв да търся,си казах,бензин,ръчни скорости.това е,не дизел,не автоматик и т.н.и аз имам такива емблеми от 20лв ми нито се избелиха,нито ръждясаха,нищо седят си на колата.а и много оффтопик стана темата.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- g_mihalev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с удоволствие
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: G30 520 xDrive 2017
Попитай при колегата laviatan. Преди два месеца си купих от него (поради същата причина
) - 15 лв, не е като оригиналанта , но пък е по-добре от празнато място , а и не й треперя толкова 

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Малко
видях черна Е46 с черни фарове (фолио), черни бъбреци и на предния капак нямаше емблема, запълнена беше навярно с кит. Седеше много готино.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ако е запълнено с кит прогнозирам 2 до 3 отваряния най-много и кита е долу
според мен е гадно тва със запълването

според мен е гадно тва със запълването

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Възраждам темата, защото ме жилнаха и мен. Сутринта в 8 часа бях зарадван от гледката на празното място на задната емблема. Предната са се опитали ама само са надрали капака малко. Въпросът ми е от babuna или от laviatan( за когото знам че е супер коректен от личен опит) и кой продава оригинални?
ПП Иска ми се да хвана някой такъв, няма да викам полиция, направо ги загробвам.
ПП Иска ми се да хвана някой такъв, няма да викам полиция, направо ги загробвам.
- paradisebg
- Потребител
-
Така и така става дума за емблеми, та направо ще питам тук.Интересува ме емблемата за ключа, някой да знае от каде мога да намеря една?
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
paradisebg написа:Така и така става дума за емблеми, та направо ще питам тук.Интересува ме емблемата за ключа, някой да знае от каде мога да намеря една?
Номенклатурен номер : 66122155753
Описание : ЕМБЛЕМА ЗА КЛЮЧ
Ед.цена (с ДДС) : 7.42 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
И все пак дайте съвет откъде да се сдобия с читава емблема за нормална сума пари, тъй като в Дару са 52 лъва.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
freehippie написа:И все пак дайте съвет откъде да се сдобия с читава емблема за нормална сума пари, тъй като в Дару са 52 лъва.
Има два варианта. Оригинална 50лв. или менте което не се различава много от оригиналната за 20лв.
Третия вариант е да попиташ в някоя морга или да провериш раздел продава.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- vortep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: Боинг 747
freehippie написа:И все пак дайте съвет откъде да се сдобия с читава емблема за нормална сума пари, тъй като в Дару са 52 лъва.
Звънкай по моргите между 15 и 20лв в зависимост от състоянието (аз лично не намерих голяма разлика от тази за 15 и за 20), в mobile.bg в Пазарджишките автоморги имат доста Е46 и се намират емблеми и снимки пращат на e-mail. А колкото до това кой ги краде, не съм сигурен дали са хлапета или някой колега не е решил да си поднови излющетаната или открадната емблема и да си спести 15-20 или 52лв. Надявам се да са хлапета защото като при кражбата на моята освен нерви и пари за нови емблеми пребоядисвах и капак, който беше нарочно драснат през средата (добре че е каското за капака). И другото което си мисля е че не трябва да пишем в раздела "търси части" за емблеми, стъкла на огледала и т.н. защото не се знае този който ги предлага дали няма да се снбди от на друг колега колата. Иначе знам какво е чувството да си видиш колата обезобразена и се надявам да стават все по малко случаите на посегателства върху колите ни.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Темата се изчерпи.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2