СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Добре де на тая синята М3ка нямате ли някоя снимка 

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- //RaDo
-
328i
-
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
GKuzmanov написа:можеше да звъннете да кажете ....
ма те не са такива, беее

тук е мястото да пиша, че от тоя четвъртък Г.М.Димитров отново ще функционира като място за сбирки ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
GKuzmanov написа:можеше да звъннете да кажете ....
уж гледах на боб ама нищо не показаха зърната оня ден

- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Последна промяна B1ZzY_BMW на 17 Окт 2011, 12:03, променена общо 1 път
_galio_ написа:GKuzmanov написа:можеше да звъннете да кажете ....
ма те не са такива, бееепък и никъде не пише да караш за е36 тийм софия
![]()
![]()
тук е мястото да пиша, че от тоя четвъртък Г.М.Димитров отново ще функционира като място за сбирки ...
Абе Галио, не мислиш ли че прекаляваш вече? Мисля, че е доста глупаво да пишеш че сбирката се променя, при положение че СИ ОСТАВА НА ГЕШОВ! Това че ти и на още някой не му е удобно, означава че трябва да обявяваш още едно място за срещи ли?Мисля, че сбирката е обща и от всички трябва да се решава дали да се сменя мястото.Какви са тези неща бе, хора.
И какво като не караш за е36 тийм софия ? Интриганството ти няма работа тук. Преставам да пиша, защото ще Ви нахраня яката, както Ванката го може!

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
уважаема колежке, намирам реакцията ти за доста прекалена ...
къде съзря интригантство, да ми поясниш? и аз мога да празнословя, но ще пропусна
вместо това ще бъда ироничен:
има ли грижа вие да правите супер мега-яката официална и единствено призната сбирка с фанфари, фойерверки и знамена където прецените, а аз да ходя с ванко и който още има желание на г.м. димитров?
в смисъл, от единия от вашите профили ни разрешиха да се събираме където искаме, сега вече не може ли?
да помоля за извънредно събрание на УС, УЧР и ПР на Е36 Тийм София, за да излезнете с окончателно разрешение по случая - разрешавате ли на произволни притежатели на Е36 да се събират по повече от двама на прозволни места или не?
къде съзря интригантство, да ми поясниш? и аз мога да празнословя, но ще пропусна

има ли грижа вие да правите супер мега-яката официална и единствено призната сбирка с фанфари, фойерверки и знамена където прецените, а аз да ходя с ванко и който още има желание на г.м. димитров?
в смисъл, от единия от вашите профили ни разрешиха да се събираме където искаме, сега вече не може ли?
да помоля за извънредно събрание на УС, УЧР и ПР на Е36 Тийм София, за да излезнете с окончателно разрешение по случая - разрешавате ли на произволни притежатели на Е36 да се събират по повече от двама на прозволни места или не?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Доста ще попиша, но няма да спамя
За мен не е ОК, да обяваваш че сбирки ще се провеждат и на друго място, при положение че е и ще бъде на Гешов. А относно теб и Ванката, идвайте при нас, а престанете да се делите. Най- вече защото не Ви е удобно мястото. За мен също ГМ-то беше далече, но си идвах с кеф, и в НАЙ- ГОЛЕМИТЕ задръствания.Но идвах, за да се виждаме. Темата няма край май относно мястото. За мен да обявяваш друго място за сбирки, точно тук е недопустимо. Сбирката е една, а не на сто ОМВ-та, да бъда малко и аз иронична!

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
_galio_ написа:уважаема колежке, намирам реакцията ти за доста прекалена ...
къде съзря интригантство, да ми поясниш? и аз мога да празнословя, но ще пропуснавместо това ще бъда ироничен:
според мен това да се събирате на г.м-то е доста тъпа постъпка.и аз не съм ходил на гешов 2-3 седмици но не рева че ми е далече.при полужение че на г.м-то идвах за 5-минути пеша.щом сте решили с ванко да се събирате там го направете,помолете модератор да напише в заглавието и вашата сбирка кога и къде ще е.като сте решили да се цепите го направете,но спрете да мрънкате.
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Какво правите бе мамка ви?
@Stoevro's wife стига си кукетничела.За твое сведение сбирката в самото и начало е била на Г.М Димитров.После се премести на ОМВ-то на Панчерево за да е по-близко до полигона за да може да се въртим.Не са нужни такива гневни изблици.
@_galio_ теб не те разбирам,честно.
Проблемът ви се решава мигновенно.
Сряда 19:00 Г.М Димитров
Четвъртак 19:00 Гошев
Всеки си избира кога и къде да ходи.За да няма сърдити.Не е нужно да се излива комплексарщина и излишни коментари.Ама аз немога,ама аз не искам и прочие.
И какви са тези глупости "Е36 Тийм София"
Вие май съвсем сте се побъркали много хора имат Е36-ци в София и какво ако не са в пустия тим немогат да дойдат на сбирка ли ?
Не кажете ми честно как очаквате нови и свежи хора да дойдат когато влязат в Форума и прочетат тези скандали и глупости? Отговорете ми на този въпрос?
@Stoevro's wife стига си кукетничела.За твое сведение сбирката в самото и начало е била на Г.М Димитров.После се премести на ОМВ-то на Панчерево за да е по-близко до полигона за да може да се въртим.Не са нужни такива гневни изблици.
@_galio_ теб не те разбирам,честно.
Проблемът ви се решава мигновенно.
Сряда 19:00 Г.М Димитров
Четвъртак 19:00 Гошев
Всеки си избира кога и къде да ходи.За да няма сърдити.Не е нужно да се излива комплексарщина и излишни коментари.Ама аз немога,ама аз не искам и прочие.
И какви са тези глупости "Е36 Тийм София"
Вие май съвсем сте се побъркали много хора имат Е36-ци в София и какво ако не са в пустия тим немогат да дойдат на сбирка ли ?
Не кажете ми честно как очаквате нови и свежи хора да дойдат когато влязат в Форума и прочетат тези скандали и глупости? Отговорете ми на този въпрос?

- //RaDo
-
328i
-
Ще ти отговоря много лесно, като видят мнение като твоето ще се откажат много бързо. Ти кога за последен път дойде на сбирка с 36-ца а ?
Нямаш право да говориш кой се бил ''кукетничел'' при положение че си има дадено място и час, но явно ти не виждаш.
И да има е36 Тийм София но за съжеление ти не влизаш там
Нямаш право да говориш кой се бил ''кукетничел'' при положение че си има дадено място и час, но явно ти не виждаш.
И да има е36 Тийм София но за съжеление ти не влизаш там
I ///M Addicted