амортесъори за е34
Модератор: Технически модератори
			27 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

амортесъори за е34
колеги  имам проблем    колата   бе6е с некви маслени   но изтърваха  и отидох в сервиз   .новите аморт-ри  са закс  газови   оба4е колата се вдигна  с  около 4-5 см -става въпрос за разстоянието между гумата и калника отпред   какво мога да направя  за да си легне предницата както преди

- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
значи е клекнала и от зад.просто си е била изсулена кат си я взел,както повечето такива в б-я 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
- 

Не се коси и аз ги смених предните преди 2 семици - сложих Монро - и при мин се навири ! Не мога да си го обясня но май е нормално явление!
 Не се коси и аз ги смених предните преди 2 семици - сложих Монро - и при мин се навири ! Не мога да си го обясня но май е нормално явление! 
- Bavarishe
- старши ентусиаст
- 

- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
нормално е.И на 518-та стана така,но не знам как трябва да бъде ако смениш и задните,защото имам един каталог на Е34 и всички коли в него като нови отзад са си по клекнали  

ТДС - Турбо Див Селянин
		- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 330i, 750i
По принцип при този модел има проблем със задните пружини - с течение на времето отслабват. Трябва да се сменят с нови, или да се сложат специални подложки ( има такива за отгоре и за отдолу )
			Gasoline is for washing parts, alcohol is for  drinking аnd nitro is for racing.
		- Kristopher
- 

- 

- Кара: e34, e36
Аз като съм сменявал предните не ми се е дигала, мойте са от D&N и са sachs

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- маречков
- ентусиаст
- 

- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Джани, тия амортисьори да не са от луноход.
И аз сменях моите, ама си остана на същата височина.Но моите ги чаках, че бяха по някаква заявка(абе май ме превъртяха с тая заявка), но са си обикновенни "монро".

И аз сменях моите, ама си остана на същата височина.Но моите ги чаках, че бяха по някаква заявка(абе май ме превъртяха с тая заявка), но са си обикновенни "монро".
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
- 

Бате, тва е като Х3 кво да ти кажа...
Режи пружини малко селско е обаче е по добре отколкото да си си купил Е34 и да караш Х3...
Иначе какво да ти кажа..............
П.С. Абе хубава ти е количката само малко смъкване иска и некои други дреболийки

Режи пружини малко селско е обаче е по добре отколкото да си си купил Е34 и да караш Х3...
Иначе какво да ти кажа..............
П.С. Абе хубава ти е количката само малко смъкване иска и некои други дреболийки

- Penchev
- Сватбаря
- 

- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз се чудя каква е тая мистерия с височините на предниците   

Значи,като си купих колата преди близо 3 години,си смених амортисьорите отпред и тогава ми направи впечатлеие,че колата отпред седеше малко по-висока ... Декември месец си сложих нови "Билщайн" отпред и колата запази нивото,както преди 

Мерих с ролетката на Сашо - Plague,предницата на туринга и се оказа,че колата му е с 14 мм по-ниска отпред задниците са ни на едно ниво
 задниците са ни на едно ниво   мерсни са и разликата им е 3 мм,защото сашо си пререгулира нивомата да му държи задницата мъничко по-високо ...
  мерсни са и разликата им е 3 мм,защото сашо си пререгулира нивомата да му държи задницата мъничко по-високо ...
той не е сменял нищо отпред - така си е дошла колата му от Италия.
Има един човек,който може да каже тук със сигурност каква трябва да е височината отпред Madmax
  Madmax  ,която принципно се измерва от долния край на джантата до веждата на калника
 ,която принципно се измерва от долния край на джантата до веждата на калника   

Дано не е спрял да влиза тук,защото е много ценен кадър и на мен и на Тод ни е помогнал навремето за нивомата 

Георги Пенчев

Значи,като си купих колата преди близо 3 години,си смених амортисьорите отпред и тогава ми направи впечатлеие,че колата отпред седеше малко по-висока ... Декември месец си сложих нови "Билщайн" отпред и колата запази нивото,както преди

Мерих с ролетката на Сашо - Plague,предницата на туринга и се оказа,че колата му е с 14 мм по-ниска отпред
 задниците са ни на едно ниво
 задниците са ни на едно ниво   мерсни са и разликата им е 3 мм,защото сашо си пререгулира нивомата да му държи задницата мъничко по-високо ...
  мерсни са и разликата им е 3 мм,защото сашо си пререгулира нивомата да му държи задницата мъничко по-високо ...
той не е сменял нищо отпред - така си е дошла колата му от Италия.
Има един човек,който може да каже тук със сигурност каква трябва да е височината отпред
 Madmax
  Madmax  ,която принципно се измерва от долния край на джантата до веждата на калника
 ,която принципно се измерва от долния край на джантата до веждата на калника   

Дано не е спрял да влиза тук,защото е много ценен кадър и на мен и на Тод ни е помогнал навремето за нивомата

Георги Пенчев
			27 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2