Богати дюзи и нормален празен ход?Help!!
Модератор: bum_bum
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Да 6те помогне, но страничния ефект се проявява например когато кара6 на пета или четвърта 50-70 и кофато даде6 газ буста идва бързо ама оборотите се качват бавно, регулатора прави5-7 бара и сместа се преобогатяваCobra написа:Добре де Томи аз си мисля че ще помогне какви странични ефекти?

е21 345 0-402м 12.18

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
TOM написа:Да 6те помогне, но страничния ефект се проявява например когато кара6 на пета или четвърта 50-70 и кофато даде6 газ буста идва бързо ама оборотите се качват бавно, регулатора прави5-7 бара и сместа се преобогатяваCobra написа:Добре де Томи аз си мисля че ще помогне какви странични ефекти?При старт от място проблема го няма, проявява се когато кара6 бавно на висока предавка...
Има мап сензор за тая работа ако има обороти и нема бууст нема гориво , а като дойде бууста идва и горивото , процесите са видими на сондата трябва само мапване.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
Даааа и аз затова питах Томи,
щото принципно то си върви надясно по скалите на СМТ-то спрямо мап сензора,
съответно няма как да има разминаване в бууст и гориво
Де да знам пиши какво по-точно си имал предвид,че не ми стана ясно?
съответно няма как да има разминаване в бууст и гориво

Иво, за какво ми го написа това, не6то не се връзва към това дето съм го написал. Изглежда ми все едно пи6е6 по друга тема...ludiagsm написа:Има мап сензор за тая работа ако има обороти и нема бууст нема гориво , а като дойде бууста идва и горивото , процесите са видими на сондата трябва само мапване.
е21 345 0-402м 12.18

Добре, започвам по отдалече, обяснете първо на мен процедурата по поставяне на регулатора. Как приблизително 6те изглежда мапванетоCobra написа:Даааа и аз затова питах Томи,
съответно няма как да има разминаване в бууст и гориво![]()
![]()

е21 345 0-402м 12.18

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то за поставянето на регулатора , мисля,че ми е ясно,ама за мапването-незнам 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Cobra
- Turbo Pilot
-
TOM написа:Добре, започвам по отдалече, обяснете първо на мен процедурата по поставяне на регулатора. Как приблизително 6те изглежда мапванетоCobra написа:Даааа и аз затова питах Томи,
съответно няма как да има разминаване в бууст и гориво![]()
![]()
В смисъл?
За регулатора Явор може да ти обясно най-добре от него е,
Мапването - закачам УБ,гледам си сместа и коригирам сегашния ми мап(предполагам ще трябва малко да понамаля горивото) или от тоя инжектор драйвера да махна стойностите щото сега ги изнасилваме малко тия дюзи,
пък през седмицата и на дино и там по-прецизно!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
TOM написа:Иво, за какво ми го написа това, не6то не се връзва към това дето съм го написал. Изглежда ми все едно пи6е6 по друга тема...ludiagsm написа:Има мап сензор за тая работа ако има обороти и нема бууст нема гориво , а като дойде бууста идва и горивото , процесите са видими на сондата трябва само мапване.
регулатора се слага за да има гориво когато има бууст когато има с какво да се регулира горижото спряма бууста и оборотите след мапването няма да има никакви страни4ни ефекти а смао такив акаквито ни носят коне
Иво, пак не разбрах за какво ми ги казва6 тия не6та, просто ми казва6 как работи или си забравил че аз ви казах и показах как работиludiagsm написа:регулатора се слага за да има гориво когато има бууст когато има с какво да се регулира горижото спряма бууста и оборотите след мапването няма да има никакви страни4ни ефекти а смао такив акаквито ни носят коне

е21 345 0-402м 12.18

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
TOM написа:Иво, пак не разбрах за какво ми ги казва6 тия не6та, просто ми казва6 как работи или си забравил че аз ви казах и показах как работиludiagsm написа:регулатора се слага за да има гориво когато има бууст когато има с какво да се регулира горижото спряма бууста и оборотите след мапването няма да има никакви страни4ни ефекти а смао такив акаквито ни носят конеИмам и друг въпрос: Ти на твоята кола в момента има6 ли такъв регулатор, и ако си имал преди колко си го карал
Аз мисля че не си карал до сега с такъв за6тото има6 доп.дюзи
дам томи имам такъв благодарение на твойте чертежи сам си го врътнах на струг

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Томи за сега всичко е ОК вчера вечерта го сложих и направих тест рън 20км и нямаше ядове със съвсем лека корекция в мап-а,
сега пака излизам да я покарам и пиша дали се ебава в тия режими дето каза!
сега пака излизам да я покарам и пиша дали се ебава в тия режими дето каза!

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4