??Вярно ли е че 320ката на 160хил !!ремонт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
??Вярно ли е че 320ката на 160хил !!ремонт
Из италянските форуми за БМВ чета непрекъснато за Е36 320 мотора ванос, че на 160хил км се прави задължителен ремонт и се подменя веригата и куп там пвдигачи и темподобни, казват също че имали приятели със счупени двигатели от небрежност да направят тази подмяна на части. Оправдават твърдението си с книжката на БМВ-то в която пишело че на 160 хил км......./. Знаете ли нещо по въпроса защото аз карам такава кола и е на 165хил, не ми се вярва да е истина ама знае ли неграмотен човек като мен дали е така или не.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
глупости .. 320ка на по малко от 200к надали влиза в БГ ,а такъв ремонт ако е поддържана както трябва е напълно излишен ,да не кажа вреден с нашите "оригинални" части .Моята е на 230к реални (сервизна книжка която не е писана на Горубляне
) нищо по мотора не е пипано ,веригата и оптегачите и разпр. валове са като нови ,повдигачи не тракат.

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Ами зависи от това как е потдържана една кола,на сегашното ми БМВ имам проблем с повдигачите леко поцъква някой от тях
но ще карам докато се усили и тогава ще сменям,а на предното ми БМВ пак 320 М50 без ванос двигателя направо не се чуваше,че работи а беше 91г а сегашното е 94г и на купе е много ама много по запазено от първото но италянеца изглежда не си е сменял маслото и хоп повдигачето е запекло.Та значи може една кола да е и на 300000+ и пак да работи перфектно,а за М50 съм сигорен,че при добра потдръжка ще изкара много повече от 160000км без да се сменят въпросните-вериги повдигачи,оптегачи и т.н. 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
S L A V Y написа:мисля че 320ката не се ремонтира. тя няма нужда. моята е 168000 и е карана също в италия. Наскоро и правих ремонт - беше ми корозирала фасунката на левия стоп и той не светеше -ужас
същия проблем с левия стоп сигурно им е слабо място
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
такава кола на тия километри (реални)няма или наистина ака са реални то значи колата като е била на 4-5години са я хвърлили неиде и сега ти си я зел.S L A V Y написа:мисля че 320ката не се ремонтира. тя няма нужда. моята е 168000 и е карана също в италия. Наскоро и правих ремонт - беше ми корозирала фасунката на левия стоп и той не светеше -ужас

нищо лично тва си е мое мнение

сигорно на почти всички BMW-тата ни са на тия километри и почти всеки ще каже не на моята са реални но това е жестоката истина
така седят нещата на6то и на него пи6е 190000км ама още на салона като го взимахме ми бе6е ясно 4е е поне на 300 000км. при добра подръжка проблем няма. атова 4е всеки смята 4е му е на малко км верно си е голяма заблуда. аз видях ли4нос о4ите си как докараха едни мангали един пасат 2002 беше по стъкла tdi страхотен тамън докаран . вкарваха го в мивката за цялостно пране на седалки и тн. като влезнах и видях как на километража пишеше 380 000км напрао лоши4ко ми стана оба4е не може да го 4уеш как работи. никви забележки по него. Така 4е лошото е 4е колите които са наистина на малко КМ обикновенно са претърпявали сериозни удари и са бели направо хвърляни докато някой брат не ги вкара у нас и да ги оправи итн . шанса да са били на старци е минимален. но ако обиколим няколко салона ще се окаже 4е 90% от хората на запад са старци над 80-те , които само в събота вадят колите си и отиват на църква стях 

Прави сте за км-те момчета това е жестоката истина.Ама за ремонта не сте прави.Ония боклуци италианците мамицата им ем са прости ем нищо не разбират.ако е добре подържана колата нищо и нема.Ама ако я е карал некой некадърник или италианска мироносна ОВЦА....И що си губите времето да четете италиански форуми.Немски няма ли.Я виште там кво пише.От немската машина и по здраво няма.Това е!
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Oyama,
1. Италия не е "проклятие", а европейска държава, значително по-цивилизована от наш'та родина
2. Двигателят на колата, за която говориш, е предала Богу дух в BG, нали
3. Буталата по мое време битуваха в леговища, наречени "цилиндри"
no offence ;)
1. Италия не е "проклятие", а европейска държава, значително по-цивилизована от наш'та родина

2. Двигателят на колата, за която говориш, е предала Богу дух в BG, нали

3. Буталата по мое време битуваха в леговища, наречени "цилиндри"

no offence ;)
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Здравейте.Преди три месеца си купих 320-ка,внесена от Италия.Колата е със сервизна книжка коята чесно да ви кажа не съм сигурен кой е я писал,на километража пише 145000 км.-сещате се за какво става дума нали
Наложи ми се да сменя гарнитурата на капака на клапаните и като отворих и видях разп. валове ми се сториха доста добри,нямаше маслени отлагабия по капака и валовете,абе личеше си че италиянеца си е сменял масалцето редовно
И аз съм на същото мнение относно километрите-може да е на 300000+ но да е потрържана както трябва.За сега мотора се държи много добре,няма почукване на повдигачи,нито голям разход на бензин.До колкото знам от приятели които ходят по другите държави-там хората карат яко,въртят мнооого километри годишно,така че както казахте почти е невъзможно да се внесе 15г. кола на 140000км.Според мен всичко си е прост късмет

Наложи ми се да сменя гарнитурата на капака на клапаните и като отворих и видях разп. валове ми се сториха доста добри,нямаше маслени отлагабия по капака и валовете,абе личеше си че италиянеца си е сменял масалцето редовно

И аз съм на същото мнение относно километрите-може да е на 300000+ но да е потрържана както трябва.За сега мотора се държи много добре,няма почукване на повдигачи,нито голям разход на бензин.До колкото знам от приятели които ходят по другите държави-там хората карат яко,въртят мнооого километри годишно,така че както казахте почти е невъзможно да се внесе 15г. кола на 140000км.Според мен всичко си е прост късмет

14 мнения
• Страница 1 от 1