въпрос за М40
Модератор: bum_bum
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
така и така сте я почнали тази тема... какво трябва да сваля за да сваля капака на главата на М40? трябва ли да се маха кутията, която предпазва ангренажния ремък?
и за да сменя термостата ще се наложи ли да източвам охладителната течност изцяло?
и за да сменя термостата ще се наложи ли да източвам охладителната течност изцяло?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
относно капака се сваля без никакви проблеми без да разкачваш ремъка!! по въпроса с термустата мисля че няма да изтече цялата течност дори малко ще е 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
TOM написа:Питай Вайпъра, той е най-големия му почитателBAYRON написа: А сега кажете на човека , че и на мене колко е лош тоя мотор та да мога да ви оборя ако мога
Като даде около 800 лева за да му извади чакъла всеки му става поч-ч-ч-читател

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
притриша каруцата.Като мине 200 000
Не са качествени тия м40 540 000 държат д**ба и смешното творение от мюнхен
Мотора си е кукла и ако се гледа добре и се отплаща добре
Ще ми е интерестно да видя такъв турбиниран

Не са качествени тия м40 540 000 държат д**ба и смешното творение от мюнхен

Мотора си е кукла и ако се гледа добре и се отплаща добре

Ще ми е интерестно да видя такъв турбиниран

ТДС - Турбо Див Селянин
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
TOM написа:Мене пък ме кефи М40Е, след като се подмени газоразпределителния механизъм
Иначе си има въртящ момент и си върви доста добре. А в края на лятото ще правя един М40Б16 с турбинка
частите са налице, чакам да се съберат парите за работата...
И мен ме кефи също
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2