СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: - сбирки Е46, национална сбирка 26.03.2011 - Априлци

Мнение от mitaka7 » 19 Мар 2011, 21:08

Ники, стикерите са станали много добре. Да дам и инфо какво става с резервациите на хотела - почти вече е пълен, има само 4 свободни стаи в хотелската част и почваме да пълниме къщичките.
За хората, които са от провинцията и искат да си залепят стикера предварително, нека да се свържат с мен и ще им го пратя с Еконт.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G70
Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options

Мнение от jivko2828 » 19 Мар 2011, 21:22

BMDrago написа:Колеги!Пожелавам ви приятно изкарване,за съжаление няма да мога да се присъединя към вас

Благодаря на Ванката за поканата, но за съжаление и аз няма да мога да присъствам.
На всички колеги, приятно прекарване и до следващия път ще. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 19 Мар 2011, 22:22

mitaka7 написа:Ники, стикерите са станали много добре. Да дам и инфо какво става с резервациите на хотела - почти вече е пълен, има само 4 свободни стаи в хотелската част и почваме да пълниме къщичките.
За хората, които са от провинцията и искат да си залепят стикера предварително, нека да се свържат с мен и ще им го пратя с Еконт.

Бих искал да изкажа сърдечни благодарности към организаторите и също така за изработката на стикерите. Току що изпратих ЛС на Митака с молба да ми изпрати стикера по ЕКОНТ.
П.С. Ще се организара ли някакво пътуване от Плевен?
Поздрави на всички!!!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 19 Мар 2011, 22:37

© написа:то вече е традиция да се разминаваме :mhihi:
ще има ли някакво организирано пътуване от София?

Zagy написа:Айде да е 11:00 на това Джъмбо - съгласни ли сте?

11:00 викам да потегляме от Джъмбо на Ботевградско шосе.
Събиране към 10:30 някъде, колониране и тръгване в 11:00, като някъде по пътя ще спрем за почивка - кафе/вода/тоалетна и т.н. - кой каквото му душичката иска и пак потегляне.
Пътя ще е непознат за повечето, затова държа да не се разкъсва колоната - дори и с цената на по бавно шофиране и пренареждане заради останалите коли!

Тръгнем ли заедно - пристигаме заедно :idea:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 19 Мар 2011, 22:49

@ross1977
Очертава се да се прибирам към средата на седмицата и ще пътувам от там, така че може да се организираме с теб и Марто и да щурмуваме събота по обед.

Ванка, като стигна в хотела ще ти звънна контролно да видя до къде сте и ако има нужда ще ви пресрещна някъде по път, например в селата преди Априлци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2011, 22:50

Пътя ще е непознат за повечето, затова държа да не се разкъсва колоната - дори и с цената на по бавно шофиране и пренареждане заради останалите коли!

На магистралата е възможно това , но след отбивката , вече е трудно - гаден , тесен път с хиляда ограничения 60 и стабилен трафик . Дано като е събота да е малко по-добре . Според мен след магистралата ще е добре да се разделят колите на групички от по 3-4 , защото иначе на двулентов път колона 20ина коли не знам как ще изпреварва :confused:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 19 Мар 2011, 22:56

acho.rs написа:

На магистралата е възможно това , но след отбивката , вече е трудно - гаден , тесен път с хиляда ограничения 60 и стабилен трафик . Дано като е събота да е малко по-добре . Според мен след магистралата ще е добре да се разделят колите на групички от по 3-4 , защото иначе на двулентов път колона 20ина коли не знам как ще изпреварва :confused:

С доволно разстояние между всяка кола, колега.
Така както сме се групирали за събора - след като слезнахме от магистралата :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 19 Мар 2011, 23:03

11 на Джъмбо е идеално!
120-130 ще си подържаме и за около 2 ч.и нещо сме там.
След магистралата няма да може да караме в колона, но поне да подържаме една скорост....
Митака може да вземе и един от БМВ байраците от магазина за да се вее от 1-вата кола след магистралата ? :D
Благодаря на Ники за стикерите!(ще мина Понеделник да си го взема)
П.П. Адаш, за Събота през деня ще палиме ли скарите да се знае какво да се купува?Има ли условия, барбекюта, или ще се яде в ресторанта на хотела?
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 19 Мар 2011, 23:05

Определено харесвам ентусиазма ти, но...смятам, че сбирката ще бъде с по-различна насоченост :mhihi:
Предполагам, че ще се случи това, което се е случвало и на предишните сбирки на Е46 (в София) - назад в темата има 3-4 линка към тях...

Ако някой го досърби десния крак - няма лошо, но в крайна сметка - събираме се, за да се видим със стари познати физиономии и да се запознаем с нови непознати такива :lol:

rve познава добре района - нека той каже дали в близост има "някоя права за сверка" :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 19 Мар 2011, 23:14

Dimitroff написа:Определено харесвам ентусиазма ти, но...смятам, че сбирката ще бъде с по-различна насоченост :mhihi:
Предполагам, че ще се случи това, което се е случвало и на предишните сбирки на Е46 (в София) - назад в темата има 3-4 линка към тях...

Ако някой го досърби десния крак - няма лошо, но в крайна сметка - събираме се, за да се видим със стари познати физиономии и да се запознаем с нови непознати такива :lol:

rve познава добре района - нека той каже дали в близост има "някоя права за сверка" :D

Не се разбрахме нещо!? :D
Имах предвид, да НЕ СЕ кара с повече от 120-130 на магистралата, а после няма да може да караме заедно защото има движение, камиони и т. които не може всички вкупом да изпреварим!
"Права за сверка" не ми трябва, защото съм с чавето и жената! :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2011, 23:17

Dimitroff

Сега към кой беше поста - към Тито или към мене :mhihi:
Аз усетих че няма да е рацерски събор , но няма как при толкова 3ки на едно място да не пъкне покана за сверки , още повече че аз моята още не я знам какво може и ще хвърля някоя ръкавица да видя къде съм:mhihi:
ще палиме ли скарите

- това е много важен въпрос :yammy:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 19 Мар 2011, 23:33

Хехе - "права за сверка" :mhihi: Има една такава - между селата Дебнево и Гумощник. Миналото лято се "сверих" до :censored: км/ч на нея :cop: Все пак апелирам към разумно каране, особено като се има предвид колоната и целта на събирането. Събираме се да се опознаем, с някои и да се запознаем, да хапнем, пийнем и живи здрави и пълни с положителни емоции да се приберем в неделя.

Що се касае за конкурсите - нека да са обща инициатива. С Митака имаме не малко задачи около сбирката, има вече някои идеи, но само можете да помогнете като дадете свои. Имайте предвид, че там няма къде да се правят "кушии", така че всичко ще бъде преди всичко с естетическа цел. Приготвил съм 2 подаръка за раздаване ;)

За скарите и въобще за хапването през деня - ще проуча и ще ви осведомя. А колко сте сигурни за това барабекю? Вярно, че го дават оправяне на времето тогава, но не забравяйте, че колегата Dimitroff ще е сред нас :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2011, 23:38

Вярно, че го дават оправяне на времето тогава, но не забравяйте, че колегата Dimitroff ще е сред нас :mrgreen:

:ahah:
За другото - хич не съм състезател , още по-малко пък ми се иска пътя до Априлци да е "луда надпревара" . Но няма как просто да не ни досърбят ръцете за малко подаване на газчица :driving: Примерно някое безобидно 50-150 :dunno:
За сега спирам по темата - старите кучета да дават предложение за програма , скари , пържоли , танцьорки и тн :mrgreen:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 20 Мар 2011, 3:50

rve написа:Що се касае за конкурсите - нека да са обща инициатива. С Митака имаме не малко задачи около сбирката, има вече някои идеи, но само можете да помогнете като дадете свои. Имайте предвид, че там няма къде да се правят "кушии", така че всичко ще бъде преди всичко с естетическа цел. Приготвил съм 2 подаръка за раздаване

Аз си мисля,че ако мислите да тръгнете към 11:00-повярвайте ми това няма как да стане,ще тръгнете най-рано (от СФ) 11:30.Ще има чакай да си взема цигари,друг отишъл до WC,трети отишъл за бири,четвърти забравил да зареди и прочие.И докато се събере цялата колона да тръгне-то станало 11:45+и по пътя ще има забавяне.Не знам колко км. имате,но ако престигнете към 15:00-до като се съберем всички ще стане 15:30,кой с кой иска да се види (на лаф),кой се регистрира и станало 16:30.До като се съберем за предвидените мероприятия-17:00,докато се изяснят регламенти и прочие 17:20,.....и ако съм пропуснал още една причина която би забавила организацията-отиде тя.Незнам резервацията за ресторанта за колко часа е направена,но не мисля,че е по-късно от 20:30-някои ще искат преди това да се къпят,преобличат
Не мисля,че късното освобождаване на стаите в хотела ни засягат толкова,колкото по-рано отидем,толкова повече време ще имаме заедно.
Това е мое мнение,не ангажирам организацията с него. От Сливен тръгваме 2 коли

rve написа:А колко сте сигурни за това барабекю?

Ние без мангала не можем :mhihi:,ако се наложи и на тротоара го палим
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 20 Мар 2011, 8:50

И аз съм твърдо за барбекюто - има ли поляна - няма как да не го запалим :mhihi:

Предишния ми пост за "права за сверка на колите" беше към Ачо, не към Тито :yes:

Бозуков, брат - ще се засегна :mhihi: - Софийската група е доста точна като час...разберем ли се за 11 - в 11:00 се потегля - кой не е заредил - да бил, който не си е взел цигари - да си ги е бил взел.
Има достатъчно време - часа на тръгване е "бетониран" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг