безболезнен аудио тунинг?
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
безболезнен аудио тунинг?
та зна4и става вапрос за е39 с оригинална аудио система (бмв бизнес+4еинджар) кои е наи добриат на4ин да направиа звука по добар без да махам заводскиат касетофон имам предвид нови колони, бас каса,усилвател ако е нужно но незнам 6те стане ли не6то за6тото знам 4е касетофона бил много слаб и колоните били предвидени специално за него. какво е мнението ви? някои правил ли е не6то такова?

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
И аз съм пред същия проблем. По разни американски БМВ сайтове чета за такива конверсии и май се оказва доста трудно да запазиш стоковия външен вид и да имаш ХИ-ФИ /честотна лента от макс 50 до мин 20 000Хц/ система с прилична мощност. Предните и задните говорители са с 5,25" диаметър. предните са закачени към 3 литрова кутия от която нищо няма да излезе. Май вариант без бас говорител няма да стане, а той заема място 

Lucky написа:И аз съм пред същия проблем. По разни американски БМВ сайтове чета за такива конверсии и май се оказва доста трудно да запазиш стоковия външен вид и да имаш ХИ-ФИ /честотна лента от макс 50 до мин 20 000Хц/ система с прилична мощност. Предните и задните говорители са с 5,25" диаметър. предните са закачени към 3 литрова кутия от която нищо няма да излезе. Май вариант без бас говорител няма да стане, а той заема място
Peeless ~25Hz за 35-40литра. В багажника на E39-ката можеш да събереш "два трупа без проблем" (до колкото си спомням), а след тази интервенция малко ще се узориш, но с повечко натискане ще стане пак да ти кажа

Всичко се прави - при желание и...
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Е39 е наистина трудна за озвучаване кола , в смисъл , че няма лесен и евтин начин. Или не бараш нищо или има яко сменяне на говорители и усилватели, но пък резултатът си струва. В случая основният проблем е , че не трябва да се маха оригиналното радио, което доста затруднява изграждането на добра аудио система. Все пак има начин на оригиналното радио да се изведат изходи за усилвател и оттам нататък става малко по-лесно. Ако се сложат правилните говорители резултатът е много добър.
4 мнения
• Страница 1 от 1