ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2024г.
Модератор: Общи модератори
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2010г.
E34Power написа:както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема
To и аз от там си минах, нещо не се престраших през Петрохан. Ченгета не видех по Е79 никъде

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Колеги, някой скоро да е минавал през Шипка ?
Интересува ме пропускателния режим на коли посока Казанлък - Габрово ?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
dimithur написа:E34Power написа:както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема
To и аз от там си минах, нещо не се престраших през Петрохан. Ченгета не видех по Е79 никъдеДано да не е имало камери верно, че си карах с 120-30
Ма си имах основателна причина - превозвах си котката, която щеше да подивее ако се беше повозила още половин час
Единствената камера, която знам по Е79 е мобилна, в Опел Астра, лайняно бежов, без отличителни знаци, с тъмни стъкла. Стои най-често на Петрол на излизане от Враца към Монтана (напълно малоумно и целево ограничение 40 км), но съм го виждал и на четирилентовия път преди и след града. За други камери не знам, но патрули с радар има доволно често. От Ботевград до Видин са минимум 2-3, независимо от деня и часа. Понякога съм виждал и на по 5-6 места. По Петрохан не съм минавал скоро, но като гледам на какво прилича т.нар. магистрала, следващия път ще пробвам и от там.
Never mistake motion for action...
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Leon написа:dimithur написа:E34Power написа:както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема
To и аз от там си минах, нещо не се престраших през Петрохан. Ченгета не видех по Е79 никъдеДано да не е имало камери верно, че си карах с 120-30
Ма си имах основателна причина - превозвах си котката, която щеше да подивее ако се беше повозила още половин час
Единствената камера, която знам по Е79 е мобилна, в Опел Астра, лайняно бежов, без отличителни знаци, с тъмни стъкла. Стои най-често на Петрол на излизане от Враца към Монтана (напълно малоумно и целево ограничение 40 км), но съм го виждал и на четирилентовия път преди и след града. За други камери не знам, но патрули с радар има доволно често. От Ботевград до Видин са минимум 2-3, независимо от деня и часа. Понякога съм виждал и на по 5-6 места. По Петрохан не съм минавал скоро, но като гледам на какво прилича т.нар. магистрала, следващия път ще пробвам и от там.
Камери има по магистрала Хемус, точно преди отбивката за Ботевград. И 2рата камера е в село Скравена. За астрата и патрулите е така. Иначе от време на време има патрули и преди враца по Е79. Например често стоят от София към Враца точно преди десния завой за излизането на моста за Мездра.
Последна промяна seven-eight на 22 Авг 2010, 17:54, променена общо 1 път
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
seven-eight написа:Leon написа:dimithur написа:E34Power написа:както каза колегата по-горе, големите дупки в петрохан са ги запълнили , но има толкожа много други по-малки, че навръщане минах по ''магистрала хемус'', не че там е най-добре, но петрохан вече е за преасфалтиране и до яката зима не ми се минава от там , а ченгетата и камерите по е79 са друга тема
Камери има по магистрала Хемус, точно преди отбивката за благоевград. И 2рата камера е в село Скравена. За астрата и патрулите е така. Иначе от време на време има патрули и преди враца по Е79. Например често стоят от София към Враца точно преди десния завой за излизането на моста за Мездра.
Искаш да кажеш Ботевград ?
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
jordanov написа:Искаш да кажеш Ботевград ?
Опа

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Stiks написа:Колеги, някой скоро да е минавал през Шипка ?
Минава се през Бузлуджа, Шипка от към Казанлък е затворен.
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Преди 2 седмици пътувах за В.Търново, Шипка беше отворена само в посока Габрово, на връщане през Бузлуджа 

- Stiks
- младши ентусиаст
-
aston_mm написа:Преди 2 седмици пътувах за В.Търново, Шипка беше отворена само в посока Габрово, на връщане през Бузлуджа
Вече е в 2-те посоки, този петък (22.10) минавах и миналия (16.10) пак беше отворена.
Всеки петък и неделя минавам от там, ако има въпроси питайте.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Внимавайте по автомагистрала хемус посока София, има ремонти на места без знаци и то на завои в най-лявата лента ... щях да се утрепам днес!!! Ебати държавата ебати нещото заклевам се !!! 

- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Stiks написа:aston_mm написа:Преди 2 седмици пътувах за В.Търново, Шипка беше отворена само в посока Габрово, на връщане през Бузлуджа
Вече е в 2-те посоки, този петък (22.10) минавах и миналия (16.10) пак беше отворена.
Всеки петък и неделя минавам от там, ако има въпроси питайте.
Ще те имаме на предвид, да те притесним малко

Колеги, здравейте.
Някой има ли представа как е Проходът на републиката?
След 3-4 дни ще трябва да пътувам (Смолян-Русе), а не ми се ще през Шипка.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
kulov написа:Колеги, здравейте.
сичко е ОК,преди 1 месец минавах

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Stiks
- младши ентусиаст
-
georgymk написа:kulov написа:Колеги, здравейте.
сичко е ОК,преди 1 месец минавахдаже и чорба ядох горе
Шипка няма какво да те плаши, чисто нов и страхотен асфалт от южната част и без дупки от северната

- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Изчезна пътят София - Кулата
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3452731
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3452731