Drift day в София 19.09.2010
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- japana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 (:
- Мечтае да кара: е30 turbo
Re: Drift day в София 19.09.2010
Абе незнам кви баварци има вече,Ама тоя с шкодата Направо разцепи с тва чудо (: много ме изкефи! Колко ли коне е ...?!
Може да не е много Просто е много лека колата! Ма евалата на пича от нищо е направил Нещо..!
Абе колеги дайте да се запознаеме,че аз от скоро съм с бмв и тъпърва почвам да ходя там на Илиенци а пък не познавам никой.. :д а нема лошо да си се знаеме

Абе колеги дайте да се запознаеме,че аз от скоро съм с бмв и тъпърва почвам да ходя там на Илиенци а пък не познавам никой.. :д а нема лошо да си се знаеме

Продавам E36 328i на части... viewtopic.php?f=134&t=314520
- Dalona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
HeBePeH написа:Неса само 3-ки има и 2 -3 е34-ки , на едната момчето е доста добър карач![]()
Иначе имаше и една шкода 120л хах с турбо
дааааа шкодето кърти а двигателя е от форд 1.6

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Снимам си аз с телефончето и като минеш ти почва да дава бели черти

- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
Баце вземи сложи неква генерацийка следващия път че няма само в Нови Искър да ни чуят а и полис мените ще ни навестят!

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Demo 9 написа:Просто няма да я махам следващия път
Махни я така върви повече и по хубав звук има

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
хич не върви повече а звука е отвратителен.. миналата седмица си имаше генерация, запушвах си ушите заради взрива на гумите 

- viper_esu
-
-
- Кара: e36 м42б18
Хубаво беше, щеше ми се и на мен да покарам ис-а малко да видя кво може ма имаше много хора и не ми се ставаше за срам, а колегата без генерацията много добре караше с какъв мотор е ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
viper_esu написа:Хубаво беше, щеше ми се и на мен да покарам ис-а малко да видя кво може ма имаше много хора и не ми се ставаше за срам, а колегата без генерацията много добре караше с какъв мотор е ?
М50Б25 без прекъсвач май май

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
Тва и на един клип го бях чул, че нямала прекъсвач, а аз гледам да я съдирам от такива 

- japana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 (:
- Мечтае да кара: е30 turbo
Вчера беше доста кофти ден малко не беше и дрифт среща по скоро беше драг,но кой как може (:... само некви лоши неща се случиха вчера едни прегряха други се удариха.... трети като мене направо с въжето и към вкъщи...
като цяло е тва иначе евала на мацката доста е добра

Продавам E36 328i на части... viewtopic.php?f=134&t=314520
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Дано им дойде ъкъла на някой иднидиви след вчерашния ден.
Беше пределно ясно, че рано или късно ще стане инцидент. На предната страница и Пешо (Demo 9) го каза, че скоро ще стане сакътлък! Вчера точно той беше "в центъра на събитието", като е станало точно не бях там (ходих до нас да хапна) и като се върнах малко след това ме хвана адски много яд, че е станало точно с него. (не, че има значение кой щеше да е на неговото място). Е малкия дявол, сгъната ламарина и синини, обаче можело и да стане по лошо. Ами тогава?! Беше хубаво място, беше защото преди имаше свестни пичове, вече не е толкова защото започнаха да идват всякакви индивиди. За това са виновни и не малко хора четящи и пишешти в форума (в това число до някъде се броя и аз), колко пъти се каза не разправяите насам натам, те хората който карат го знаят мястото. Какъв е смисъла навсякъде да се говори "е дрифтиме неделя от ... часа в илиянци ..." и да се пуска информация "сбирка", постоянно да се качват клипове. Хубаво направете един клип да е хубав и смислен пък го пуснете.
Ако продължават да идват все повече такива индивиди и недай боже стане друг инцидент следващия път няма да може да се влезне.
Беше пределно ясно, че рано или късно ще стане инцидент. На предната страница и Пешо (Demo 9) го каза, че скоро ще стане сакътлък! Вчера точно той беше "в центъра на събитието", като е станало точно не бях там (ходих до нас да хапна) и като се върнах малко след това ме хвана адски много яд, че е станало точно с него. (не, че има значение кой щеше да е на неговото място). Е малкия дявол, сгъната ламарина и синини, обаче можело и да стане по лошо. Ами тогава?! Беше хубаво място, беше защото преди имаше свестни пичове, вече не е толкова защото започнаха да идват всякакви индивиди. За това са виновни и не малко хора четящи и пишешти в форума (в това число до някъде се броя и аз), колко пъти се каза не разправяите насам натам, те хората който карат го знаят мястото. Какъв е смисъла навсякъде да се говори "е дрифтиме неделя от ... часа в илиянци ..." и да се пуска информация "сбирка", постоянно да се качват клипове. Хубаво направете един клип да е хубав и смислен пък го пуснете.
Ако продължават да идват все повече такива индивиди и недай боже стане друг инцидент следващия път няма да може да се влезне.

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
Demo 9 написа:Предпочитам да си карам сам, въпреки тъмнотоДано не съм прав ама ми се струва, че скоро ще стане някоя простотия там..
Аз като говоря не приказвам

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4