За спортни колектори
Модератор: bum_bum
13 мнения
• Страница 1 от 1
За спортни колектори
някой може ли да покаже снимки на напражени или направата на такива колектори (изспускателни) за кола с 4 цилиндера
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: За спортни колектори
00Cool написа:някой може ли да покаже снимки на напражени или направата на такива колектори (изспускателни) за кола с 4 цилиндера
колектори за атмосферна или за турбокола?
атмосферна питам за голф 3 1,6 за6тото го имам а в форума на голф е затворен за профилактика та ако има отзив4иви нека да ми помогнат ба6та ми има БМВ само 4е о6те не ми го дава за6тото нямам книжка но около след 2 сед 6те имам (надявам се )и сега карам голфа3 та някой 6те ми помогне ли
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- KILLER GTI
- Потребител
-
http://snimka.bg/album.php?album_id=1049&photo=27
тва е хедер за голф 3 16в, ако те интересува нещо повече ще ти помогна!

тва е хедер за голф 3 16в, ако те интересува нещо повече ще ти помогна!

00Cool написа:атмосферна питам за голф 3 1,6 за6тото го имам а в форума на голф е затворен за профилактика та ако има отзив4иви нека да ми помогнат ба6та ми има БМВ само 4е о6те не ми го дава за6тото нямам книжка но около след 2 сед 6те имам (надявам се )и сега карам голфа3 та някой 6те ми помогне ли
е ти книжка нямаш а тунинг ше правиш и то на куц кон 1.6 в бмв форум БРАВО

или не се занимавай хич или слагай 1,8 гти от голф 2 или 2,0 гти от голф 3 най ще има смисъл !!!
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
- KILLER GTI
- Потребител
-
принципно смяна на мотора е наи добрия вариянт които можеш да избереш!
но ти пратих и инфо за колекторите на ЛС
но ти пратих и инфо за колекторите на ЛС
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
13 мнения
• Страница 1 от 1