Окачване за е30 - примери
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			26 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- liort
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Re: Окачване за е30 - примери
Сток окачване : Ясно се вижда , че колата е като дракстер , което на мен не ми допадаше .

След което преминах на H&R сини отпред и от зад, Амортйсьорите , от пред BOGE М Тех 2 газови от Дару, от зад BILSTEIN Б4 газови. Ето и разликата във височината .
От пред ..

От зад..

.
.
Колата в момента с "новото" окачване се държи перфектно , става за градско каране , доста устоичива и за евридейка е доста добре , малко по твърда е , но на мен ми харесва да вози като "каруца".
Сега ...С

Картера се намира на 1 санима над кутия цигари 80мм от земята, за наще пътища е ок. Доволно добре се държи в завои , като цяко съм доволен да се има и предвид , че задните гуми са ми 215 предни 205 което също има значение за стабилноста на колата. Утре предстои закупуване на плътно М-ковиза тампони за предните носачи и ще споделя впечатления от шофирането..

След което преминах на H&R сини отпред и от зад, Амортйсьорите , от пред BOGE М Тех 2 газови от Дару, от зад BILSTEIN Б4 газови. Ето и разликата във височината .
От пред ..

От зад..

.
.Колата в момента с "новото" окачване се държи перфектно , става за градско каране , доста устоичива и за евридейка е доста добре , малко по твърда е , но на мен ми харесва да вози като "каруца".
Сега ...С

Картера се намира на 1 санима над кутия цигари 80мм от земята, за наще пътища е ок. Доволно добре се държи в завои , като цяко съм доволен да се има и предвид , че задните гуми са ми 215 предни 205 което също има значение за стабилноста на колата. Утре предстои закупуване на плътно М-ковиза тампони за предните носачи и ще споделя впечатления от шофирането..
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
		-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- KPETEH
- старши ентусиаст
- 

- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Нека споделя и моя сетъп. 316i: Колата беше с пружини и амортесиори Waitec. Задните пружини са с около 5см по ниски от стоковите, а предните са на еднаква височина със стоковите. Основната разлика са амортесьорите, чиито ход е около 5 см по малък от този на Sachs амортесьорите. Колата е твърдичка и доста ниска - много добре стои, а и вози на гладък път, обаче задните гуми 205/50 на джанти 15х8 дерат постоянно в калниците - изчезнали са надписите отстрани. Постоянно задирам навсякъде. Жал ми става.Общо взето става за всекидневна кола - даже е идеална, обаче не и в България и в частност София. Та махнах задните пружини, следва да махна и амортесьорите щото ефект без тях няма и да сложа подложки 8-10мм, а за отпред само амортесьорите ще сменя със нормални и ще оставя Waitec пружините.
324д: е с пружини отзад от е36 325тдс и подложки 8мм - тях ги смених, щото се беше счупила едната, а отпред сложих от м20 е30 -те са малко по-меки и ниски от стоковите на дизела. Докара го на возия, отпред е значително по плавно и меко, а и разстоянието между калника и гумата се намали с около 1 см. Стойката на колата в момента е хармонична(не клекнала отзад) и малко като джипка. Екстра е за офроуд кат се има предвид, че и картера е доста висок. Само за язовири, бири, скари и водопади е:mhihi: Снимка после.
			324д: е с пружини отзад от е36 325тдс и подложки 8мм - тях ги смених, щото се беше счупила едната, а отпред сложих от м20 е30 -те са малко по-меки и ниски от стоковите на дизела. Докара го на возия, отпред е значително по плавно и меко, а и разстоянието между калника и гумата се намали с около 1 см. Стойката на колата в момента е хармонична(не клекнала отзад) и малко като джипка. Екстра е за офроуд кат се има предвид, че и картера е доста висок. Само за язовири, бири, скари и водопади е:mhihi: Снимка после.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
				Последна промяна KPETEH на 23 Апр 2010, 11:54, променена общо 2 пъти

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
		- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
Пичове..моята я взех така "съборена"с някви сини прожини... но се мята мн. от камшичния ...и въобште не спират тез Е30...Потресен съм... трета броня сменям  и два носача ... Взел сам я само за дрифт ..но си я карам из града...
 и два носача ... Взел сам я само за дрифт ..но си я карам из града...
Ще сменям окачване...но нз без пауарфлекс дали ще стои? 

и два носача ... Взел сам я само за дрифт ..но си я карам из града...
 и два носача ... Взел сам я само за дрифт ..но си я карам из града...Ще сменям окачване...но нз без пауарфлекс дали ще стои?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
		- bigmurzi
- драфтаджия
- 

- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- SammY
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат   

- NeedHead
- Брррръм!
- 

- Кара: на стъклопласт ...
SammY написа:Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат
И гаража е пълен с стъклоспаст.... А кво общо има Powerflex-а с това как ще ти стой окачването!
Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- ge_a
- Е30 IS Crasher
- 

- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
SammY написа:Щом само на дрифт се кара 3 брони и 2 носача нищо не са ... Я ги питай профитата те си имат бояджия на щат
Бояджийте са скъпо удоволствие, ползваме спрейове от по 5 лв

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
хахах... почвам и аз със спрейове от 5 лева ...омразна ми да спонсорирам бояджиите...  

...а отзад сега е висока,заради високите гуми...,но подар ..как да не ги сложа 

:КОПУВАМ ЗАДНИ АМОРТЕСИОРИ И ПРОЖИНИ!-БЕТОН!

...а отзад сега е висока,заради високите гуми...,но подар ..как да не ги сложа

:КОПУВАМ ЗАДНИ АМОРТЕСИОРИ И ПРОЖИНИ!-БЕТОН!

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
		- LeX
- Капетано
- 

- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
По-малко писане и повече снимки и обяснения  

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///Явор
- Летящия холандец
- 

- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
снимките са най важни 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- e30_
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
аз съм с вайтек и като визуален ефект съм доволен а като пошедение заедно с 17-ките е доста пролично

26 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2