Сбирки и мероприятия!
Модератори: bozukov_g, Общи модератори
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re: "СЛИВЕН-седмични сбирки"
Аз съм наказан да си седя в къщи
- да не като изляза да съм си счупил крака

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Тази вечер нещо сбирка ли имаше в някой,че доста BMW-та бяха на двата аслана??

- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
Искам да изкажа, голяма благодарност към колегата Biogame, който единствен спря и ни закара към Сливен с колегата Totogada, след като малко бяхме закъсали. Евала на такива колеги

Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmw_fen89 написа:Искам да изкажа, голяма благодарност към колегата Biogame, който единствен спря и ни закара към Сливен с колегата Totogada, след като малко бяхме закъсали. Евала на такива колеги![]()
![]()
Браво на колегата, ама като казваш "единствен", уточни какво имаш в предвид, че така излиза, че всички сме били някъде и никой не ти е помогнал!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
Снощи малко се разкарвах когато едно купе с старозагорска регистрация ме изпревари без фарове,само на аварийни.
Малко по напред видях колата спряла,спрях и слязох и аз и се оказа че колегата не може да запали,има бензин обаче нямаше ток(акумулатор имаше но някъде се губеше тока).След това каза че неговите приятели са кажи речи на Моллова гора и вървят пеш и аз отидох да ги взема.
Това е всичко закарах ги до колата благодариха ми и след като тръгнах по пътя видях и Страцимир май отиваше при тях.
В крайна сметка разбрахте ли какво е станало на ИСтребителя,защо нямаше тоци?????
Малко по напред видях колата спряла,спрях и слязох и аз и се оказа че колегата не може да запали,има бензин обаче нямаше ток(акумулатор имаше но някъде се губеше тока).След това каза че неговите приятели са кажи речи на Моллова гора и вървят пеш и аз отидох да ги взема.
Това е всичко закарах ги до колата благодариха ми и след като тръгнах по пътя видях и Страцимир май отиваше при тях.
В крайна сметка разбрахте ли какво е станало на ИСтребителя,защо нямаше тоци?????

- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
POL_Starshi написа:bmw_fen89 написа:Искам да изкажа, голяма благодарност към колегата Biogame, който единствен спря и ни закара към Сливен с колегата Totogada, след като малко бяхме закъсали. Евала на такива колеги![]()
![]()
Браво на колегата, ама като казваш "единствен", уточни какво имаш в предвид, че така излиза, че всички сме били някъде и никой не ти е помогнал!
Единствен казвам, защото много коли ни разминаха и никой не спря да попита, какво става

Biogame написа:Снощи малко се разкарвах когато едно купе с старозагорска регистрация ме изпревари без фарове,само на аварийни.
Диагнозата ще я поставят в понеделник, още нищо не се знае

Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ало, манговци? Готови ли са шейните за утре на летището? 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
POL_Starshi написа:Ало, манговци? Готови ли са шейните за утре на летището?
Мойта шейна още не е готова ама може да дойда със опела

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
POL_Starshi написа:Ало, манговци? Готови ли са шейните за утре на летището?
Малииииии,ние до сега се убииихме да караме.Кой би предположил,че Сливен в 23:00часа ще има трафик както в 17:00часа(всеки 3-ти пали колата и по улиците)-имаше и участъци със задръствания.
Ушевите и те не оцъстваха от картинката,няколко пъти ходиха на летището да пръскат панаира

Беше много яко,събрахме се доста BMWта.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
Е жалко че изтървах,ама аз сега се пребирам от хана,и жената не може да ме прибере от колата,радвам и се като детенце.Кога е виждала тя толко снаг по нея си.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
То голям сняг голямо чудо, направо гледам и не вярвам на ушите си
Вчера целия град беше навън голям трафик
Цяла вечер карах карах никъде нямах проблеми с тръгването, а пък като се прибрах и закъсах пред блока не мога да паркирам,
Целувки на Пената, че се върна да помогне

- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
Сега се пребирам от Карандила,горе има 50-60 см. сняг и сякаш целия град се бе изсипал горе.