Аптечка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- gocho_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 2000г.
Re: Аптечка?
gido написа:никога нетрябва да се пренебрегва пожарогасителя ,защото колата изгаря цялата за 15минути.
Веднъж излизам от 1 офис , вървя по тротоара и до мен спира 1 пушещо камионче,
както спира и избухна в пламаци (обаждам се на 112 и като ми се падна 1 русокоса - напрао и затворих).
Човека се размаха - спряха се поне 5 коли ... всички мераклии извадиха по едни фъшкии от руския пазар (аз съм от Пловдив - нямаме Илианци е имаме ,ама продават само парцалки)
и ... като извадиха пожарогасителите: Пуф-Паф и то вземе ,че свърши - накрая дойде 1 човек с голяма бутила- изгаси го. После пак пламна (не се отваряше капака - ама пожарникара с брадвата го отвори де

В Пловдив "Дени Файър" , по мои спомени 3лв. беше пълненето на 1кг. съдържател
с "ABC" прах.
Аз съм си взел един "асеновградски" разбирасе е производство в Китай ,но е зареден и сертифициран от БГ фирма - не е просто така пуснат на пазара.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
gocho_ написа:gido написа:никога нетрябва да се пренебрегва пожарогасителя ,защото колата изгаря цялата за 15минути.
Веднъж излизам от 1 офис , вървя по тротоара и до мен спира 1 пушещо камионче,
както спира и избухна в пламаци (обаждам се на 112 и като ми се падна 1 русокоса - напрао и затворих).
Човека се размаха - спряха се поне 5 коли ... всички мераклии извадиха по едни фъшкии от руския пазар (аз съм от Пловдив - нямаме Илианци е имаме ,ама продават само парцалки)
и ... като извадиха пожарогасителите: Пуф-Паф и то вземе ,че свърши - накрая дойде 1 човек с голяма бутила- изгаси го. После пак пламна (не се отваряше капака - ама пожарникара с брадвата го отвори де)
В Пловдив "Дени Файър" , по мои спомени 3лв. беше пълненето на 1кг. съдържател
с "ABC" прах.
Аз съм си взел един "асеновградски" разбирасе е производство в Китай ,но е зареден и сертифициран от БГ фирма - не е просто така пуснат на пазара.
Няма значение от какво производство е самия пожарогасител важното е да е заверен и продаден от лицензирана фирма за противопожарна техника това ще гарантира изправността му и колкото е по-голям като съдържание по-добре ама в колата трудно ще се събере най-добре да е поне 2 кг прахов, но под седалката на е 46 където е мястото на оригиналния пожарогасител няма да се събере то и оригиналния е 1 килограмов.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Предишните собственици на мойта хубавица явно са били големи хамали в това отношение
Кутията за аптечката си е под пасажерската седалка ,но е празна .А за триъгълник и пожарогасител изобщо не говоря и те са хванали крака на някъде
п.с Иначе много интелегентно са го направили ,макар че ако не бях прочела ,че е аптечка кой знае докога щях да се чудя за какво е тая кутия под седалката
А на 320-ката няма нищо ни в багажник ни под седалката

п.с Иначе много интелегентно са го направили ,макар че ако не бях прочела ,че е аптечка кой знае докога щях да се чудя за какво е тая кутия под седалката

А на 320-ката няма нищо ни в багажник ни под седалката

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Аз Е46ца с оригинален пожарогасител не съм виждал ни в Австрия, нито в Германия...за България...и да е имала някоя - още на автовоза е претарашена.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

Колеги аз да питам,този оригиналния пожарогасител дали неможе да се намери от другаде освен от дару и камор?
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5