за Парадокс_Сф...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

за Парадокс_Сф...

Мнение от LandShark » 24 Апр 2002, 8:40

Във връзка с проведенито миналата седмица ДОПИТВАНЕ, явно е че ще над 75% от участниците са ЗА това да ти дадем шанс да участваш тук. Също така е очевидно че повече от половината са за това все пак да получим и някакво извинение за някои от досегашните изказвания. Подозирам че може и да не се чувстваш виновен, но явно си засегнал доста хора с някои необмислени изказвания, след като 5 души са гласували директно да те изключим.

Това което ми се иска да оцениш е че БМВ е не просто един бърз автомобил, нито е просто един луксозен автомобил. БМВ е много повече от всяко едно от отделните му качества взети поотделно: то е мощност, елегантност, стил, баланс, усещане... БМВ е пакет, съчетаващ по един безкомпромисен начин толкова много качества!! Това, в което повече хора тук вярвам са напълно убедени е, че никоя друга марка не съчетава по такъв начин това. Нито Мерцедес, нито Ауди, нито японските, да не говорим за американските автомобили. Затова понякога някои от сравненията са не само смешни, но и напълно неумесни.

Ето защо приканвам те да се извиниш на всички, които са се почувствали засегнати и обидени от някои твои изказвания, за да приключим и с този въпрос най-накрая!

Land Shark II
--------------
'89 "316" ;)

Потребител
Аватар

отг::за Парадокс_Сф...

Мнение от Cherepaha » 24 Апр 2002, 9:18

Ebati diktaturata. :)))) Nemojesh da go karash da se izviniava za tova, che choveka ima razlichno mnenie i ne misli kato teb. A i sravnenia mejdu AUDI-BMW-MERCEDES izobshto ne sa neumestni ami mnogo liubopitni i interesni. Aide sega i men da me predlojite za izkliuchvane .... :))))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Harry Potter » 24 Апр 2002, 9:54

Spored men triabva da se izvini ako e imalo nikakvi direktni obidi kam niakaoia lichnost tuk.Inache e absurdno da se izviniava za po-razlichnoto si mnenie.Vse pak tova e sait za BMW-fenove -a ne vsichki bolni na tazi tema-v dobria smisal na dumata.

ALIEN
Аватар

Мнение от ALIEN » 24 Апр 2002, 11:43

Мисля, че LandShsrk доста добре е описал какво е за нас БМВ, ако някои иска да каже нещо за други марки да заповяда, обаче да ми обеснява колко били добри и бързи и незнам си какви, sorry сбъркал си адреса.
Това не е диктатура!! Ако не ти се слуша класика не ходиш на опера, дошъл си в клуба и ще се съобразяваш с хората вътре.

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар

Мнение от LandShark » 24 Апр 2002, 13:04

Не става въпрос за диктатура. Смятам напълно демократично постъпихме! Самия аз получих доста оплаквания от поведението на Парадокс. Затова и пуснах това допитване. Сам може да се убедиш че има и явно засегнати хора, след като са гласували за директно изхръляне. Освен това мнозинството гласува че трябва да се извини. Питаш се за какво? Не е за инакомислието му, всеки има право да харесва каквото си иска. Не е и за сравнението с други марки, те също могат да бъдат полезни и интересни. Проблема беше в тона, в упоритостта с която ни занимаваше с тези странични за нас теми, и на моменти дори се стигаше до грубости. Не е това начина. Човека очевидно дразнеше хората и въпреки всичко продължаваше и продължаваше... Ето това е което беше изключително дразнещо!

Land Shark II
--------------
'89 "316" ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 24 Апр 2002, 14:09

Problema e sledniia. Mnogo sum yporit i poniakoga ne si priznavam greshkata. Ako ima obideni da pishat na: garant2@hotmail.com i ako me citirat s niakakvi obidi ste se izvinia! No ima edno NO i to e che kogato me obizdat i az obizdam! Ne moze niakoi da mi kaze neshto obidno i az da si zatraia! Vseki ot vas poniakoga e bil po riazuk vse pak sme hora... i na men moze da mi se slychi?!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар

Мнение от LandShark » 24 Апр 2002, 15:06

Не е красиво така. Какво сега, ще ни караш да ровим из архивите да ти търсим доказателства? Май не се чувстваш особено виновен? Разбери, човешко е, всеки греши. Преглътни го, млад си още, струва ли си да упорстваме.

Факт е че известно време ни дразнеше нас повечето редовни участници тук и то не с това че имаш по-различни виждания, а с това че продалжаваше да упорстваш дори когато очевидно не си прав. Смятам че в това беше основния проблем. Все за някои беше и забавно в крайна сметка.

Така или иначе сме решили да ти опуснем втори шанс. Твой личен избор е дали ще го приемеш с достойнство или ще ни се обясняваш сега дали си бил или не си бил виновен. Тук не сме съдилище, не издаваме присъди.

Land Shark II
--------------
'89 "316" ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 24 Апр 2002, 20:55

Imash kasmet che sum v dobro nastroenie che sa ste pochna za Crycler, FORD ili KIA VS BMW da vidish kakvo ste stane!!! Aaa maha :).
Eeeeeee dobre za da se radvat niakoi hora i ne sum ybeden vuv vinata si, no poradi vasheto ogromno zelanie ste go naprava: IZVINIAVAITE... za tam kakvoto si poiskate, pomislite i t.n.
:):):)
Dovolni?

Pako
Аватар

Мнение от Pako » 24 Апр 2002, 22:27

Добре ! Значи всички тук сме фенове на БМВ (аз специално и на много други марки, но това е подробност). Я ми кажете...представете си, че в един момент се появи нов модел на БМВ, независимо от коя серия...та така той сигурно ще е велик, защото е БМВ разбира се ! НО, представете си също, че паралелно с тоя модел излезе друга кола от същия клас, ама на друга марка, която като характеристики НЕУСПОРИМО да е по-добра. Много ясно, че ние ще си предпочетем БМВ-то, само че дали някой от вас ще могат да признаят, че в случая любимата марка не е най-добрата ?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimd00d » 25 Апр 2002, 0:28

Silno newyzmojno e da se sluchi towa. Ima si tendencii w razwitieto na firmite i IZWEDNYJ da izleze neshto, koeto da smaje BMW mi se struwa neweroiatno. Da ne goworim, che duhyt na BMW ne moje da byde repliciran :)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 25 Апр 2002, 21:30

Ako niakoia firma izkara po-dobra ama naistina po-dobra a ne niakolko neshta da sa po-dobri a ostanalite da sa mnogo zle lichno az a i predpolagam che povecheto ot tuk prisustvashtite fenova na BMW shte priznaeme .Samo che ne mi se viarva che shte izleze takava kola.Vse pak BMW e vurha :)

Назад към Основен Форум