мотор4е за парно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

мотор4е за парно

Мнение от a4kata » 16 Окт 2009, 17:36

колеги ниакои може ли да ми каже как да свалиа мотор4ето за парното на Е36 защото е изгоряло,,и дали в ниакой пловдивски магазин мога да намеря ново??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: мотор4е за парно

Мнение от Nukem » 16 Окт 2009, 17:50

Blower Unit или Final Stage Unit?, кое от двете, какво е това ''моторче на парното''????, интелегентни хора сме, интернет ползвате, айде по-така с описанието не ви таксуват на буква тука! И темата ти е за раздела viewtopic.php?f=8&t=137295
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от a4kata » 16 Окт 2009, 20:39

откаде да знам кав unit e бе колега, аз ако разбирам от разните му final unit и кав беше другия не го запомних щтях ли да пиша,майстора ми каза "електромоторчето на парното е изгоряло"...а кажи ми ти сега аз какво да разбирам,,ти като те гледам по ги усещаш нещтата ,случайно да знаеш как се сваля това чудо да ми пишеш не само да се перчеш!!!!!!! че като си видях колицата как е разколачена лошичко ми стана....

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 16 Окт 2009, 21:11

Колега,сваля се,като вдигнеш капака,махаш решетката през която влиза въздуха към купето,сваляш ламаринената преграда,която има две болтчета който трябва да развиеш,после ти се отваря пространство и ти се открива моторчето.Има и два пласмасови капака които са на щипки сваляш ги и моторчето остава на една метална скоба откачаш клемата и освобождаваш скобата и е ван.Успех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Потребител
Аватар

Мнение от a4kata » 16 Окт 2009, 23:12

БЛАГОДАРЯ ти приятелю :clap: :lalala: сварши ми чудесна работа,,,ето такива колеги харесвам, не като горният "професор" да ми развива разни сухи теории с разни "uniti" и да ми реди правила каде ми било мястото за темата,АМАН от такива!!!!!! да се чудиш и да се маеш,,ако знаеш нещо пишеш ако незнаеш няма смисал да се отваряш,може да си чел доста книжки обаче не ти ли е минало през главата не ми говори изобщо.Още веднаж благодарности на pistata :clap: :clap:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 16 Окт 2009, 23:18

Колега разгледаи из форума какво има какво няма.Мини и през правилата,и по спокоино след време като поседиш във форума ще разбереш за какво става въпрос.Весело изкарване,повече чети и по малко пиши.Едни и сащи теми всеки сезон има писано за всичко,търси в търсачка и няма да е нужно чакането за отговор.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Назад към E36