музиката в бмв е 36
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
музиката в бмв е 36
Икам да питам за аудиото в колата си.Значи имам си отзад на кората две елипси на JBL GTO935e 100w rms 300 peak които ги захранвам с усилвател и също така пак на кората оргиналните NOKIA колони-които ги захранвам със CD-то.Отпред има пак две оргинални NOKIA които са точно до краката ми и там е проблема че несе чуват и няма сараунд.същто така имам и пищялки на предната врата на кората,а CD то е AIWA mp3 4x52.Проблема е че звука се чува само от зад и няма сараунд в колата и се губи ефекта.Имам и JBL GTO6536e колони които са 16.5см 60w rms 180 peak, ако ще са от полза да ги сложа и тези но не се сещaм къде да ги сложа.
Бихте ли ми помогнали...
Бихте ли ми помогнали...
Re: музиката в бмв е 36
X_ZONE написа:Икам да питам за аудиото в колата си.Значи имам си отзад на кората две елипси на JBL GTO935e 100w rms 300 peak които ги захранвам с усилвател и също така пак на кората оргиналните NOKIA колони-които ги захранвам със CD-то.Отпред има пак две оргинални NOKIA които са точно до краката ми и там е проблема че несе чуват и няма сараунд.същто така имам и пищялки на предната врата на кората,а CD то е AIWA mp3 4x52.Проблема е че звука се чува само от зад и няма сараунд в колата и се губи ефекта.Имам и JBL GTO6536e колони които са 16.5см 60w rms 180 peak, ако ще са от полза да ги сложа и тези но не се сещaм къде да ги сложа.
Бихте ли ми помогнали...
Трябва да преправиш предните места с фланци или цени нови пластмаси и да завреш там JBL-ките

Добре е да се преправят фабричните места в краката и да се заврат 16-ките, но може би най-добрият вариант е да се преправят джобовете във вратите, да се изолират и там да се сложат говорители...
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
mitak_o написа:аз е така го купих моето , ама не ме кефи и при първа възможност ще си смена корите. иначе много по - добре свири.
П.С. тея цедки грозни съм ги изхвърлил сестествено
ехеий корите са ти много добри , можеби съвсем малко работа им трябва и с добри говорители ще извадиш перфектните основи на музикална картина аз имам елипси но са по назад монирани до ''г..за ми

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
X_ZONE написа:аз немога да сложа една 16.5см незнам ти как ще ги сложиш тея 20-25см.
Хора вие отзад няматели здрава музика,и ако имате отпред не ви ли дразни че не се чува музиката
за кой ли път поствам тези снимки на мойта кола от преди сума време
така се правят нещата ,имате си багажник и музика друг начин няма пробвал съм повярвайте
http://bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=633
8 мнения
• Страница 1 от 1