Искам помощ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Искам помощ

Мнение от DrAnE » 25 Фев 2005, 19:52

Здравеите момчета аз съм новак тука ама сам голям фен на БМВ и много се радвам че намерих сродни души...та сега да си кажа кво ми тежи на душата взех книжка :)))) и ся книжка без кола не варви и кво да си взема.... ми иска ли питане...само искам да ми препоръчате така нещо ако знаете за около 2000-2500 лв (може плюс-минус 100 лв) някоя 3-ка,87,88 или 89 година нещо от тоя род :)
Bavarische Motor Werke

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Фев 2005, 21:59

Аватара, който си си сложил е от филмче с колата на човек от форума.
Мисля, че не е редно!

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 25 Фев 2005, 22:34

М да...
Първо добре дошъл!
Второ си смени аватара задължитело!
Трето за тия пари може да си намериш някои двоен, троен стоп 316 или 318и!Аз ти препоръчвам да посъбереш още някой лев ако ти е възможно и да си вземеш нещо по-добро/говоря за състояние на колата/!Иначе и за тиа парици има коли, но като чели не са в най-доброто си състояние!Незнам, аз на твое място бих изчакал докато събера повече пари!Все пак прегледай обявите в мобиле.бг!Може и да изпадне нещо добро!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 26 Фев 2005, 8:10

Приятел за около 2000 ще намериш прилична Е30ка просто трябва да потърсиш

Потребител
Аватар

Мнение от DrAnE » 26 Фев 2005, 9:01

Добре момчета мерси.И много се извинявам за аватара просто не знаех (дано тоя не е зает) :) а по принцип сабирате ли се някаде?
Bavarische Motor Werke

1 9 1 4
Аватар
Кара: e30

Мнение от agopsi » 26 Фев 2005, 10:16

разгледай малко по добре форума и ще разбереш кога и къде :mhihi: еее и аз все се каня да дойда ама... :dunno: :drink:
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Фев 2005, 12:35

DrAnE написа:Добре момчета мерси.И много се извинявам за аватара просто не знаех (дано тоя не е зает) :) а по принцип сабирате ли се някаде?

или за по лесни4ко всеки 4етвъртак о т 9 4аса на еко петролиум на булевард българиа и неделя пак там оба4е незнам от колко 4аса :uups: като решиш заповядаи или ще помилиш някои да те земе и докара самишлениците по квартал няма да ти откажат

и в връска стемата ,това 4е имаш желание да си земеш кола е ок само4е наистина из4акаи сабери малко парици още и наи ве4е сабери достатъ4но информация за модела които изкаш,с какъв мотор я изкаш ,дали ще тие посилна подръжката ,евентуално какви проблеми би имал за саответния модел и така ,недеи се хвърля на 1 вата кола която има емблемата на бмв зада не попаднеш на някои кошер и да не се 4удиш после как да я поправяш,и да се блъскаш по главата
ако изкаш е 30 колегите от раздела биха ти дали савет безрезервно при покупката на какво да обърнеш внимание или да земеш някои стеб от тях те знаят какво тропа и лопа ве4е в тез колици и невярвам да ти откажат визитация при саответната покупка

успех
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DrAnE » 26 Фев 2005, 17:19

Много благодаря :) аз по принцип сам от пловдив ще видя да разпитам някои приател и ако мога ще доида ще ми е приатно да се запозная с всички ви
Bavarische Motor Werke

Назад към E30