Абе що така.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

Абе що така.

Мнение от Oyama » 26 Фев 2009, 0:17

Що у нас голфаджиите са селяци а по чужбина са маняци.

Най уникалния клип който съм гледал
:shock:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: без да прави

Мнение от ЧочоБМВ » 26 Фев 2009, 0:24

Щото у нас на мода по голфовете е кристалния стопец и регенерат гумета...едва ли има 5 такива като на клипа в цяла БГ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 26 Фев 2009, 1:04

Аз незанам защо толкова много оплювате гофовете като са доста сериозни коли макар.или ще кажете че ги карат селяни.Ми колко селяни каат БМВ ОПЕЛИ ГОФОВЕ РЕНА ПЕЖА
На пример в плевен гофаджиите с много културни хора но за опелджиите немога да кажа така те са си гашници

Нека бъдем колегиални и дразгите бъдат само по форумите
само най-добрите умират млади

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Фев 2009, 2:18

Страхотен клип, наистина! Ако не бях толкова болен на тема БМВ, щях да бъда истински VW фен, казвал съм го това и преди на приятели ;)
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото има
Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto

Мнение от Dakataaa » 26 Фев 2009, 2:35

според мен доста по-голяма циганска аудитория мечтаят да карат БМВ и за мен поне или в нашия град е така ,че има много повече селски БМВ-та отколкото фолксвагени :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 26 Фев 2009, 3:13

Респект на VW Феновете от клипчето. Да си призная в БГ все още не съм видял едно БМВ като му дигниш капака да е като хирургическа зала ... всичко чисто и т.н. ... както се вижда в клипчето. :confused:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Фев 2009, 3:29

AlibiTu написа:Респект на VW Феновете от клипчето. Да си призная в БГ все още не съм видял едно БМВ като му дигниш капака да е като хирургическа зала ... всичко чисто и т.н. ... както се вижда в клипчето. :confused:

няма и да видиш, защото след автомивка, като тръгнеш по улиците на софия и колата ти става все едно си бил 2 седмици в КербалА, ама не за това е темата ;) , а че има стегнати мотори, има :idea:

Клипчето показва, че ентусиазъма не се измерва в "МАРКА автомобил", а в "любов в сърцето" ;) :idea:

Прекрасни автомобили

п.с. БиБиЕс РУЛЕЗ!!! :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 26 Фев 2009, 4:41

vicho написа:
AlibiTu написа:Респект на VW Феновете от клипчето. Да си призная в БГ все още не съм видял едно БМВ като му дигниш капака да е като хирургическа зала ... всичко чисто и т.н. ... както се вижда в клипчето. :confused:

няма и да видиш, защото след автомивка, като тръгнеш по улиците на софия и колата ти става все едно си бил 2 седмици в КербалА, ама не за това е темата ;) , а че има стегнати мотори, има :idea:

Клипчето показва, че ентусиазъма не се измерва в "МАРКА автомобил", а в "любов в сърцето" ;) :idea:

Прекрасни автомобили

п.с. БиБиЕс РУЛЕЗ!!! :shock: :shock: :shock:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Фев 2009, 6:49

не знам за голфаджиите... обаче хондаджиите мога да кажа, че и тука са с мега, ултра, боди китовете... подписа ми не е случаен :) (колкото и да уважавам марката)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 26 Фев 2009, 8:05

Най-големите селяни са заради "уникалния" тунинг който обичат да правят на 1.3 голфове или селските прояви по пътищата...лично съм се уверил, че в България има много красиви голфове. Не веднъж е било да не мога да се нарадвам на някоя 2-ка или 3-ка...просто са малко хората с вкус, желание и пари.

п.с. Имах голямото щастие да бъда на изложението им...и наистина те са болни , ужасно болни на тема фауве. Какви красоти имаше...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 26 Фев 2009, 8:28

истината е ,че навсякъде има издънки във всеки един клуб има големи тъпаци!
Голфарите в българия са много големи комплексари,да не говорим ,че кажеш ли му "голфаджия" дори и на майтап става страшно!Почват се едни "ела бе са ски разцепя пребитото бе ем ве"!
Но има и хора който занят какво паравят и имат вкус!Колите от клипа са правени с изключително много пари време и вкус!А що се отнася до чисти мотори и техните остват в състоянието от клипа пурвите 2 часа полсе се мърлят и те! Но това не са им евридеките :idea: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Абе що така.

Мнение от Prokudeniq » 26 Фев 2009, 8:57

Oyama написа:Що у нас голфаджиите са селяци а по чужбина са маняци.

Ся, Баце мноо е проста истината. Хората от клипчето са си правили колите с много любов и мания - да направят нещо красиво и елегантно. Такава кола се получава когато я правиш за себе си, а не за да изпъкнеш пред другите. Предполагам, че и при тях има "селски" издънки. Предполагам, че в БГ положението е същото има истински манияци и "селяни" (думата селянин е нарицателно на дюлгерщина и текезесарство). Това го има при любителите на всички марки коли. Стига сте се джафкали кои марки автомобили са по селски - на къра се предпочитат коли които са комби и хечбек - важното е да твари много и да гази в нивята. А като вавтомобил за кафе и дискотяка се предпочита - "селското ферари" - опел колибри. :D
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

Аватар
Кара: със спомени

Re: Абе що така.

Мнение от sonny » 26 Фев 2009, 9:31

Oyama написа:Що у нас голфаджиите са селяци а по чужбина са маняци.

А кво общо има нисанджия с ФВ клипче, у БМВ форума :evil: :evil:

Модоветееее, спите ли бреееееееееее

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 26 Фев 2009, 9:32

Еййй брао мн добро клипче...
BBS
Mens sana in corpore sano

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Фев 2009, 10:11

Манияци! Преди време в Продава имаше една Bora, която си заслужаваше мястото в тоя клип. Супер изчистена, но с адско излъчване.
Изображение

Следваща

Назад към Tuning