ОТМЯНА
Модератор: bum_bum
14 мнения
• Страница 1 от 1
ОТМЯНА
Значи...не видях да има такава тема такаче:
Тунинг събора на 12.02.2005г. се ОТМЕНЯ защото поради природните усливия и леда гонките няма да могат да се проведат а и много от колите са "тунингирани" и са прекалено ниски и няма да могат да доидат.Нямам информация за кога се отменя но при първа възможност ще пиша в тая тема ако не я заключите[/b]
Тунинг събора на 12.02.2005г. се ОТМЕНЯ защото поради природните усливия и леда гонките няма да могат да се проведат а и много от колите са "тунингирани" и са прекалено ниски и няма да могат да доидат.Нямам информация за кога се отменя но при първа възможност ще пиша в тая тема ако не я заключите[/b]
Live it like you Love it
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Кво се радваш толкоз?какво смешно има?смятам че в България почти няма добре тунингирани коли или ако има те са със супер ниски брони,дето се продават в книжарниците в раздел"направи си сам",и са си със двигателчета 115 коня(ебати дзверо)и са с пробити гърнета,зада звучат по-"мощни" добре тунингираните коли(под добре тунингирани коли разбирам с не много натрофени брони,с МОЩЕН двигател(най важното)и хубави джанти)са 90% БМВ-та!
Live it like you Love it
blqsu4ko написа:Кво се радваш толкоз?какво смешно има?смятам че в България почти няма добре тунингирани коли или ако има те са със супер ниски брони,дето се продават в книжарниците в раздел"направи си сам",и са си със двигателчета 115 коня(ебати дзверо)и са с пробити гърнета,зада звучат по-"мощни" добре тунингираните коли(под добре тунингирани коли разбирам с не много натрофени брони,с МОЩЕН двигател(най важното)и хубави джанти)са 90% БМВ-та!
по мое време децата играехме на футбол, фишки, биехме се ... та някак си не ми се вписваш в картинката... А пък и другото което правихме казвахме "тунинговани коли", а не "тунингирани" ама това по мое време така, че няма да се плашиш явно времената са се променили

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Azrail
- UFO Pilot
-
Блясъчко, Блясъчко, моето момче...
Тва е повече за ЛС, ма реших тук да го напиша.
Не се казва "тунингирани", а "тунинговани". Личи си, че си свестно хлапе, че се интересуваш от коли - евала!
Но преди да пишеш, чети малко повечко. Удивително много неща могат да се научат от този форум - учебници по автомобилостроене не ти трябват
Чети повечко и мисли повечко, преди да пускаш теми/отговори. Така ще получиш уважението дори и на по-старите членове
Дерзай
Тва е повече за ЛС, ма реших тук да го напиша.
Не се казва "тунингирани", а "тунинговани". Личи си, че си свестно хлапе, че се интересуваш от коли - евала!

Дерзай

MORE BEER!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз викам да го направим един администратор, та да влеем малко свежа кръв при Иво и Асен
Току виж форума се оправил и почнал да процъфтява 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
14 мнения
• Страница 1 от 1