Помогнете ми !
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
ss_blood_sa написа: Добре сорри не съм искал да те убидя с нещо не се изразих правилно може би . Исках да кажа че просто не си личен познат и няма как да ти имам доверия повече от на другите. Но ако имаш всички документи евала ти рядко има такива еи сега края на месеца може да се сваржа с теб да доида да я видя.И браво ти си парвия които се исказва отрицателно и не се заяжда за това колко ще искарвам как пиша или тем подобни ..
Колега , само да ти кажа , за да няма недоразумения , когато решиш да се обадиш във връзка с колата , ако въобще се обадиш , прочети добре обявата и цената написана в нея , защото ако мислиш като дойдеш да гледаш колата , да ми обясняваш като тук къде има по евтина и по хубава , с цел да коментираме цената , по добре не се разкарвай. Колата е в перфектно техническо състояние и цената не се коментира. Ако те устройва , заповядай да я видиш , ако ли не просто няма смисъл да си губиме времето.
ПС: А относно това , че само аз не съм се заял с теб в този форум , това може би е , защото аз съм далече от мисълта да се заяждам с който и да е в този форум , все пак тук сме за да се забавляваме. За мен лично не е важно какви правописни грешки са направил в поста си , защото не всеки може да се справя добре с писането на кирилица или фонетика на клавиатурата и е нормално да се правят правописни грешки.
Също така , относно коментарите ти , че мислиш да напускаш страната , това си е твое решение и вълнува най вече теб , а не тези потребители от този форум , които може би дори и не те познават лично. Всеки има право да намери начин да се установи , в която държава иска , но мисля , че от много рано си правиш сметки как ще се развиеш там и това дразни по някакъв начин другите потребители. Искренно ти пожелавам да се развият нещата ти в чужбина точно така както ти ги искаш , и след време да напишеш , че всичко , за което си мечтаел си го постигнал , но все пак дори и тогава не обиждай по какъвто и да било начин , хората които предпочитат да останат да живеят и да се развиват тук в нашата родна страна , в България.
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
15000 лева не са кой знае колко пари в наши дни.
Може да има наследство, може да е продал апартамент,
може да е бил на бригада някъде...
Земи си 320и...мани тия печки...Тя хубавата нафта е по-скъпа от бенца, таковал съм ти и икономията вече
Бенца поне носи на извращения...
Може да има наследство, може да е продал апартамент,
може да е бил на бригада някъде...
Земи си 320и...мани тия печки...Тя хубавата нафта е по-скъпа от бенца, таковал съм ти и икономията вече

Бенца поне носи на извращения...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ACCELERATOR написа: Иначе моят съвет към студента е да си вземе едно е46 320i '00, да й сложи газов инжекцион,

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Аз пък меко казано съм впечатлен от M54B25 мотор двоен ванос, който ми даде среден разход 9л /100км
Та наистина си е кощунство при тея цени на бензина да се кара на газ точно в момента!

Последна промяна blacksapphire на 24 Мар 2009, 16:05, променена общо 1 път
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
имам перфектно седаново 525Д за теб тъмно синио и се дава на примоция с М мулти волан, ксенон и др. Ако искаш пиши ми едно ЛС за подробности
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
martoto написа:bum_bum написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
извинявай ама как изобщо с тази грамотност те приеха в университет и на къде отива тая държава щом това са висшистите
Ха-ха-ха. Сега ще ти отговорят, че за да си "играч" с BMW не е нужно да може да пишеш правилно. Пък и това да не е литературен форум, а?
А как са го взели студент - ми то образованието в България отдавна е пълна пародия. Още от сега си представям последствията от това, следващите 10-20 години.
Не е правилно да слагаш всички под общ знаменател! Да, вярно е, че голям процент от университетите приемат куци и сакати, грамотни и неграмотни, но има такива специалности, където е трудно да видиш неграмотни до такава степен.
Що се отнася до темата, имайки предвид, че не разполагаш с други средства, аз бих препоръчал е36 от последните години . Ще се намери читаво на сравнително ниска цена, а изкочи ли нещо ще имаш пари за да го оправиш. Да не говорим, че 1500лв, както го мислиш ти, няма да ти стигнат до никъде- застраховка, каско, преглед, регистрация, обслужване...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4