M3 ..... акциз???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Denev написа:Denev написа:Искам да питам за нещо свързано с темата - ако си сложа акцизен мотор на мойта машина ще трябва да плащам акциз?
![]()
![]()
Ако искаш всичко да е по правилата ДА!

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kambe написа:малееее 14 496,41 лева акциз на една М-ка с големия матор![]()
![]()
Ти още ли се чудиш Giovanni как си кара е36-цата...

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
вие хем така хем така... влезте вижте една красива е36 или е30-ка още по добре кви пари са.. ша скачате в х-5ци не в МКИ
, винаги може да се кара и с английски или германски номера.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
А ако я караш с чужди номера нетрябва ли на няколко месеца( примерно 6) да излиза колата от Бг и да отива там където е регистрирана. Защота ако не е така и аз ще взема една М-ка от Англия 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ivopicha написа:А ако я караш с чужди номера нетрябва ли на няколко месеца( примерно 6) да излиза колата от Бг и да отива там където е регистрирана. Защота ако не е така и аз ще взема една М-ка от Англия
xahxah , всички мки купувате , затва ли спряха да се продават 316-318ките ? 320 барабар с тях

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Германските автомобили нямат номер двигател в документите си, както е моята е36-ца, общо взето аз мога да си сложа какъвто мотор си искам. в случая съм с S50B32 а по талон колата ми е 2000 кубика
. На големия талон там където трябва да пише номера на двигателя пише : БЕЗ НОМЕР.
Резултата е: карам м3 Ево 3.2 мотор, плащам данъци, застраховки и т.н. като на 320-ка.

Резултата е: карам м3 Ево 3.2 мотор, плащам данъци, застраховки и т.н. като на 320-ка.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
Giovanni написа:Германските автомобили нямат номер двигател в документите си, както е моята е36-ца, общо взето аз мога да си сложа какъвто мотор си искам. в случая съм с S50B32 а по талон колата ми е 2000 кубика. На големия талон там където трябва да пише номера на двигателя пише : БЕЗ НОМЕР.
Колега не е много хубаво да се хвалиш така,не знаеш кой седи от другата страна на компютъра

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Благодаря колега за загрижеността ти, не се хваля, просто заради не доизясняване на тази тема се пускат една камара други. Аз съкратих всичката хамалогия в 3-4 реда. (не че други не са го писали).
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
не само по номера на мотора се разбира, че е акцизна ,а относно дали трябва да излиза от старана през 3 месеца -не трябва,и другото имаите в предвид ,4е М 3 с немска регистрация има доста солидна немска застраховка -успех!
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
flober написа:не само по номера на мотора се разбира, че е акцизна ,а относно дали трябва да излиза от старана през 3 месеца -не трябва,и другото имаите в предвид ,4е М 3 с немска регистрация има доста солидна немска застраховка -успех!

- I.Tsochev
- Потребител
-
А какво правим ако някой, който не трябва види под капака "BMW MPOWER"?
Надали ще поверва, че е лепенка.

Надали ще поверва, че е лепенка.

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Пилев написа:Искаш да кажеш че вкарваш колата, сменяш мотора и тогава регистрираш с номера на двигатела на м-ката. Ми то като видят на двигателя номера то нали ще излезе че е акцизен, щото мене м караха да си трия със шкурка номера на двигателя за да може да се чете.
Май имаше предвид точно обратното - вкарва и регистрира колата без номер на двигателя и после сменя - луда работа

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
То и аз съм намислил едно 3.2 от англия и според мен най-добрия вариянт е да си я караш с английските номера и да си обърнеш волана .Доколкото разбрах в англия не плащаш нищо понеже според тяхния закон като не се кара колата на острова не се плаща нищо нз дали е 100% вярно това.За да я караш в бг се изисквало да имаш английски талон с твойте имена застраховка в БГ и винетка да си движиш навсякаде нека някой който кара с английски номера да обясни ще помогне на много колеги влючително и на мен ше бъда мн. благодарен за което 

56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4