Препоръчайте ..........
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Freude am Fahren
- Потребител
-
Аz моята е пастирах цялостно и съм много доволен.Заблестя като нова.В zависимост от състоянието на боята 6те ти препора4ат и с каква паста да я пастират.
A6 4F 2.7 TDI
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Машинно полиране
пастиране ще даде най-добрия резултат.Това го правят почти на всички автомивки,но е малко солено
иначе ефекта е поразяващ
При мен поне беше така
Успех 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
бонго написа:Мерси, но все пак за колко парички става въпрос и къде е най добре да се направи, щото автомивки милион. за София
60-80 лв, къде е въпрос на избор щото ако те пратя в Надежда надали ще дойдеш

Навсякъде го правят машинно и с добри пасти(3 на брой)
May the BMW force be with you!
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
Лично аз я полирах и пастирах в автомивката на Софтавто,която се намира в Студентски град зад Зимният дворец.До колкото си спомням цената беше около 120лв.Не знам дали цифрата е актуална,защото тогава ме бяха заляли с някаква гадост и се наложи да хвърлят много труд и старание-около 4 часа,за това може да са ми взели повече пари,но нищо не ти пречи да попиташ на първата мивка която предлага тази услуга!

>Василен:Що да не дойда до Надежда ако е качествено и си останал доволен
А относно СОфафто еми няма никога повече да стъпя там.Преди около година карам им аз служебното самолет S60 на има няма 2 години новичко лъскаво абе красота и кво? - ами тъмното бордо го направиха черно добре викам си дай има време ще изчакам да му върнат цвета, и направо ми разгониха фамилията връщам се колата на петна като развален хамелеон и отговора им беше "еми сори пич". Последствията от случилото се бяха 300лв. и почти 12 часа работа за да я оправят. Изводите си ги прави сам.
А относно СОфафто еми няма никога повече да стъпя там.Преди около година карам им аз служебното самолет S60 на има няма 2 години новичко лъскаво абе красота и кво? - ами тъмното бордо го направиха черно добре викам си дай има време ще изчакам да му върнат цвета, и направо ми разгониха фамилията връщам се колата на петна като развален хамелеон и отговора им беше "еми сори пич". Последствията от случилото се бяха 300лв. и почти 12 часа работа за да я оправят. Изводите си ги прави сам.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Еми, то в СофАвто Авангард знаят как да пастират само Mercedes, Audi и BMW, при това само черни и сребристи

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На автомивката срещу басейна Спартак пастират перфектно, момчето е факир, цената е ок. 50 лв. В Люлин има 2 мивки, където също се справят добре. Едната е Евростил, срещу кръчма "Адашите" на светофара преди Била и Технополис. Другата е на булеварда между 9 и 10 микрорайон, много е голяма, няма как да се подмине.
Never mistake motion for action...
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
Това цена само за пастиране ли е, или включва и машинно полиранеLion написа:На автомивката срещу басейна Спартак пастират перфектно, момчето е факир, цената е ок. 50 лв. В Люлин има 2 мивки, където също се справят добре. Едната е Евростил, срещу кръчма "Адашите" на светофара преди Била и Технополис. Другата е на булеварда между 9 и 10 микрорайон, много е голяма, няма как да се подмине.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Машинно полиране 60 лв на Ломско Шосе до заведението Патладжан срещу халите, автомивка с кафе няма как да я сбърка човек не съм поверявал, другата в Надежда е срещу ресторант "Бунара" на края на ул. Христо Силянов(бивша Бородински Бой) всички знаят в Надежда коя е тази улица много съвестни са там 

May the BMW force be with you!
13 мнения
• Страница 1 от 1