А защооо ..
Модератор: I.Voykov
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
А защооо ..
Не знам дали само аз го имам този проблем, но да си кажа мъката, защото ми се случи преди малко за 82284778234 път - пиша пост (по-дълъг и/или с линкове), на финала слагам някаква емотикона и всичко изчезва (целия пост + линк ако има примерно) ?!!?
И остава само емотиконата !??!?!!?!? хм...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
За това колега преди да пишеш какъвто и да било пост... първо го драсни на Ноутпада и след това го постваш в форума
иначе и на мен ми се е случвало

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
A под прозореца, в който пишем има следното: Важи само за Internet Explorer > 4 ! Копирай съобщението бутонче, което запаметява в клипборда (все едно копи-пейст) това, което си написала...
Може да ти е от IE. Аз с Мозила не съм имал такива проблеми.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Новини
-
Re: А защооо ..
M2PR написа:Не знам дали само аз го имам този проблем, но да си кажа мъката, защото ми се случи преди малко за 82284778234 път - пиша пост (по-дълъг и/или с линкове), на финала слагам някаква емотикона и всичко изчезва (целия пост + линк ако има примерно) ?!!?И остава само емотиконата !??!?!!?!? хм...
Хм, за първи път чувам за подобен проблем тук....
Напиши ми операционна система и най вече браузъра ти.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
според мен нещо и се бъгва и като спре да пише и се маркира целия текст и тя като натисне някоя иконка и й се риплейсва 

Tux0 Ca !

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и на мене вчера ,ма за първи път ми изчезваха дългите словоизлияния ,ма аз бех по-хитър и си ги копвах преди да пратя...!!!
до сега с модзилата не съм имал проблеми....
до сега с модзилата не съм имал проблеми....
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Illusion
- Бургаското явление
-
До сега нем и се е случвало, но по невнимание съм изтривала и с ctrl+Z както каза Марто и си се върна. 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз съм с Мозила и също не съм имал проблем. Но в такива случаи Edit > Undo или Ctrl + Z оправят нещата. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Новини
-
alpina-ma6inata написа:Аз съм с Мозила и също не съм имал проблем. Но в такива случаи Edit > Undo или Ctrl + Z оправят нещата.
Все пак трябва да видим на какво се дължи. Имам усещането, че хората, които имат този проблем, ще се окажат всичките с IE.
П.С. Докато пусках този постинг, при мен се получи същото

Като ви се случи пак, натиснете control+alt+del и в "Tast Manager"-а вихте дали имате стартиран процес с име, завършващо на .tmp
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
alpina-ma6inata написа:Аз съм с Мозила и също не съм имал проблем. Но в такива случаи Edit > Undo или Ctrl + Z оправят нещата.
И аз съм с Мозила,но ми се е случвало няколко пъти но се оправям,по горе посочения начин.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума