Безплатен форум хостинг?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Безплатен форум хостинг?
Моля, колеги, някой ако е правил безплатен онлайн форум да сподели в кой домейн е най-добре, че гледам ги има доста
www.forumer.com/
www.makeforum.org
www.forumotion.com
www.freeforums.org
www.lefora.com
boardster.net
www.invisionplus.net
www.nabble.com
www.forums-free.com
Тия са само от първата страница на гугъл, идеята ми беше да не ги ровя един по един, някой ако се е занимавал нека каже. Желанието ми е да има повечко пространство и да е с опростен интерфейс - да речем нещо като този тук.
www.forumer.com/
www.makeforum.org
www.forumotion.com
www.freeforums.org
www.lefora.com
boardster.net
www.invisionplus.net
www.nabble.com
www.forums-free.com
Тия са само от първата страница на гугъл, идеята ми беше да не ги ровя един по един, някой ако се е занимавал нека каже. Желанието ми е да има повечко пространство и да е с опростен интерфейс - да речем нещо като този тук.
- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
- крив кюнец
-
Ами най-хубаво е ако имаш стабилен интернет и ако не е много важен форума ( ако се случи нещо с интернета или ако няма ток у вас ще спре) сам да си го хостваш! Събираш една каруца за 200-300 лева Бодеш едно експи (за форум става), може и някоя дистрибуция на линукс! Инсталираш апачи сървър, който си има и база данни, инсталираш и самия форум- примерно този е phpBB2... има 20тина версии! Ако имаш статично IP може да не купуваш домейн а да влизат във форума с www.(IPто ти)/forum примерно! Най-добре си купи един домейн за колкото години искаш (около 16 - 18лева на година вървят цените, но зависи) и отиваш при админа на доставчика ти и там той знае кво да направи
Ще трябва да въведеш и DNSи в панела на фирмата от която си купил домейна. Така вече форума ти ще има име което улеснява потребителите да не ти помнят айпито! За повече информация използвай чичко Гуугъл! Той знае всичко
Успех 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Благодаря за информацията
Ще се поровя и ще видим какво ще излезе. Идеята с покупка на домейн не е лоша, ама ще видя първо как ще тръгне и въобще дали идеята е добра, пък след тва ако реша ще го местя.

Ще се поровя и ще видим какво ще излезе. Идеята с покупка на домейн не е лоша, ама ще видя първо как ще тръгне и въобще дали идеята е добра, пък след тва ако реша ще го местя.
5 мнения
• Страница 1 от 1