Реставрация на е23
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Реставрация на е23
Искам да върна към живот 1 екземпляр с 2.8 двигател, след дълго търсене на е38, което да ми допада, реших да изчакам закупуването на 4Л да стане по-изгодно, като в това време се забавлявам с прадядото.
Търси се предна броня, десен мигач, машинки за прозорците, пружини и амортесьори/предните задължително, задните може и да поизчакат/, семеринг СК, както и радиатор/ще погледна в Нисенс 1-во/. Идеята е доста сурова все още и не съм съставил пълен списък, това са нещата, които трябва да сменя 100%. Има и малко за тенекеджия работа, джанти може би...
Нов съм тук, както и не съм имал БМВ но 7-мата серия яко ми се е загнездила и не ми дава мира, а колата е на приятел и отдавна се каня да и спестя мъките, не е карана вече 2 години:(.
Търси се предна броня, десен мигач, машинки за прозорците, пружини и амортесьори/предните задължително, задните може и да поизчакат/, семеринг СК, както и радиатор/ще погледна в Нисенс 1-во/. Идеята е доста сурова все още и не съм съставил пълен списък, това са нещата, които трябва да сменя 100%. Има и малко за тенекеджия работа, джанти може би...
Нов съм тук, както и не съм имал БМВ но 7-мата серия яко ми се е загнездила и не ми дава мира, а колата е на приятел и отдавна се каня да и спестя мъките, не е карана вече 2 години:(.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе не се очудвам че си човек от малцинствата, къде си писал там си нахранил с много отрицателни неща в поста. земи се спри.

- Ogres-Power
- кандидат ентусиаст
-
Re: Реставрация на е23
Насов написа:Искам да върна към живот 1 екземпляр с 2.8 двигател, след дълго търсене на е38, което да ми допада, реших да изчакам закупуването на 4Л да стане по-изгодно, като в това време се забавлявам с прадядото.
Направо ти давам за 120 кинта 4-ри врати оборудвани. Предните са с ел. джамлъци, задните са ръчка. Имам и дискове и спирачни апарати. Дисковете и накладките са на 3000 км. Пружини имам ама немам амортисьори.
Шперкам си с куатрото
Искам сняг и лед бре не дъжд 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
8 мнения
• Страница 1 от 1