Хайде да покараме - Drift Night - предложение
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Хайде да покараме - Drift Night - предложение
искам да се събереме една вечер - скромна компания - която може и съвсем да не е скромна, и да се повозиме по софииските улици .......... Обаче нито ми се оформя точна формулировка на маршрут ,нито на ден и час, защото всички сме ангажирани и заети , та това го оставям на Вас. Ако има и още мераклии като мен драскайте да се разберем нещо и да се попарзаляме заедно и да се пощракаме карайки........ че последната сбирка в люлин на бмв - форумци ми хареса как стана ,ама след 2 гръгчета из по-централните улици се от голяма компания от 10 - 15 коли оказах сам с 2 е34-ки
с алекс от матрицата mihihi една вечер направихме по 3 завоя ама бързаше момчето да си ходи. А аз напоследък все сам си карам mihihi като хахавите.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
ние вчера се сцепихме на воената и после в люлин, иначе почти всяка вечер излизаме из дружба, а в люлин най-ми хареса, че и покрай патрулките минахме настрани и никво впечатление не им направи и цяла вечер не се мернаха, а не беше като да не дигахме шум 

Tux0 Ca !

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Aми аз почти всяка вечер се возя по люлинското кръгче, на разклона на константин велчичков преди красна поляна (не го знам как се казва), и по сливница около кенар и нагоре към кауфланд ... с грешката се засичаме от време на време ... като и снощи ... тъ се повозихме доста добре 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Снощи стана рядко сполучливо, да. Много силна вечер! Аз съм отворен за предложения... На някой ако му се кара сега... 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
err0r написа:Снощи стана рядко сполучливо, да. Много силна вечер! Аз съм отворен за предложения... На някой ако му се кара сега...
видя ли ся вчера колко бях серьозен, сега само ТИ си несерьозния, защото не взе апаратчето

Tux0 Ca !

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Тия думи, дето ги написа тука, по-добре да ги написал на другото място по предназначение, не после да ми се оплакваш, че на университета те клецат яко и нямаш време!

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
пишете ме и мене за среднощна разходка
А на ВМА само ви чувам чат пат .... има ли някой от района че виждам тук таме надписите,но така и не се е случило да се запознаеме 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
SpUd3r написа:ние вчера се сцепихме на воената и после в люлин, иначе почти всяка вечер излизаме из дружба, а в люлин най-ми хареса, че и покрай патрулките минахме настрани и никво впечатление не им направи и цяла вечер не се мернаха, а не беше като да не дигахме шум
трябваше да звъннеш...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Richmond написа:SpUd3r написа:ние вчера се сцепихме на воената и после в люлин, иначе почти всяка вечер излизаме из дружба, а в люлин най-ми хареса, че и покрай патрулките минахме настрани и никво впечатление не им направи и цяла вечер не се мернаха, а не беше като да не дигахме шум
трябваше да звъннеш...
тотално бях забравил сори
другия път 100% щи звънна
Tux0 Ca !

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5