инфо сп.масло...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
инфо сп.масло...
Здравейте колеги,в търсачката не намерих точен отговор ,та да питам вас: от 4г.карам компота и гледам че вече спирачната течност намалява,понеже не знам каква марка е слагана,може ли да ми кажете приемливо ли е да долея някаква? ако да, каква точно? или ако не ,трябва да я сменя цялата ли и как точно? кажете ако знаете...ааа и само още 1 глупав въпрос, да знаете от каде мога да взема вежди за фаровете на компакта? питах в няколко магазина ,имат само за купата и седани,взех едни обаче не ставааат, има разлика в мигачите
благодаря предварително!
P.S.ЕДИН ГОЛЯМ Х.Й на скапаните тираджии,преди два дни в 10 и 30 сутринта един такъв с промилче в кръвта искаше да ме утрепе,за радост ще минеме само с боичка и ново огледало
съжалявам ама вече откачам като гледам ш.бани пе.али по пътищата

P.S.ЕДИН ГОЛЯМ Х.Й на скапаните тираджии,преди два дни в 10 и 30 сутринта един такъв с промилче в кръвта искаше да ме утрепе,за радост ще минеме само с боичка и ново огледало

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Ами щом от 4 год. я караш и не си я пипал не е зле да я смениш и тя като всяко нещо не е вечна!Вземи си ДОТ 4 , по принцип и да досипеш може но по добре я смени цялата

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
По добре иди в някой сервиз да ти я сменят и да обезвъздушат системата,ако не си го правил до сега

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
NetWar нещо много ги усещаш обезвъдушаванията ми се струва. да не би да претакаш бимата по 2 пъти на ден?

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
PaRaBoliC написа:NetWar нещо много ги усещаш обезвъдушаванията ми се струва. да не би да претакаш бимата по 2 пъти на ден?![]()
![]()
Не е нужно да ПРЕТАКАш по двапъти на ден за да му разбираш

9 мнения
• Страница 1 от 1