Форума и членовете на клуба
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Форума и членовете на клуба
Върти ми се от известно време в главата една идея, та мисля да я споделя с вас. Има ли някаква възможност под Ник-а или аватара (или където е възможно) в някакво поле да се вписва дали потребителят е член на БМВ Клуб България. Това ще е от полза защото аз съм един от членовете които почти не пропускат сбирка, а напоследък се оказва че не познавам доста от членовете на клуба ( главно новоприетите ). Така ще се знае кой кой е. Преди време споделих и една друга идея с Асен_Х. Ставаше въпрос да се направи нещо като секция - например "БМВ Клуб България - членове" където всеки ще може да види снимка и някакво кратко инфо за членовете. Сега вече имаме форум "Галерия". Ако в този форум членовете на клуба качат по една своя снимка ( ако не администраторите могат да я вземат от файл-а със снимките за членски карти ), когато видя ник - еди кой си и под името му данни че членува при нас, при интерес кликвам на "Галерия", виждам кой е човека и на следващата сбирка няма да се гледаме умно, а ще се черпим по бира.
Това са ми идеите, така че давайте предложения да видим дали е възможно и дали ги одобрявате

Това са ми идеите, така че давайте предложения да видим дали е възможно и дали ги одобрявате

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
1. Идеята е готина, мисля, че е осъществима!
Ще се поразровя тези дни да видим как може да стане
2. Това инфо може да го има в сайта, форума май го претрупахме малко

2. Това инфо може да го има в сайта, форума май го претрупахме малко

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
То и още няколко такива идейки ми се въртят в главата ама да видим...
При евентуален интерес ще споделям

При евентуален интерес ще споделям

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Реализацията на това предложение ще се забави малко, но няма да бъде забравена 

support@bmwpower-bg.net
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума