голф 2

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Окт 2008, 9:29

///MapTo написа:
Мишел написа:Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент ;)

Ти да не си бивша голфаджийка,че си ги къткаш така :mhihi:

Ето как ме предизвикват да спамя..... :mhihi: Няма такова нещо, и не си ги къткам, просто ми е интересно как аудиторията е склонна да ги защити понякога, щом са помогнали на БеЕмВист , и за ги нападне когато са го засекли, това е :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 12 Окт 2008, 20:44

браво на момчетата ,савестни са били значи.а иначе голфа е лош дотолкова,доколкото го свързваме с определен тип хора,акато кола не е лош.не случайно е от най-продаваните автомобили в класа си.не ги защитавам но vw правят също добри автомобили.естествено бмв си е бмв.но то и в ценоразписа се вижда това

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 13 Окт 2008, 14:24

:D
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 14 Окт 2008, 10:56

не мога да разбера кво е значението ква кола караш? или си тъпак или не си тъпак , не колата ти определя характера. тва е много тъпо изказване "един с голф", кефи го голфа купил си е голф...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Окт 2008, 22:26

Не колата прави човека... това трябва да е ясно... Преди месец някъде си смених БМВ-то с голфа от галерията по ред причини и от 'киселяка с БМВ-то' станах 'тъпия селянин с голфа'. Но не ми дреме. Който е човек с глава на раменете, който заслужава да го уважавам, никога няма да определи какъв е някой, само според колата, която кара.
---

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 15 Окт 2008, 6:42

тука става въпрос за голф 2 найвече ти не си в класацията колега :lol:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 15 Окт 2008, 22:52

защо го отряза така ве колега :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 16 Окт 2008, 14:45

ето това се казва уважение от шофиорите,без значение какво ще карат.. важен е жеста :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 16 Окт 2008, 22:50

saleen написа:Да и аз съм имал ситуация с Голф-минаваме Котленския проход нощно време с опела (баща ми караше) и нашия тръгна да изпреварва тир-малко преди завой.Тъкмо стигна средата на тира и от завоя изкочи една голфара... :help: Обаче голфаджията веднага намали, минахме пред камиона и едва тогава голфа пресветна със светкавицата-ако беше го направил по време на рискованата маневра щеше да ни заслепи.
Та това според мен си беше пример за толерантност на пътя, дано има повече такива колеги и не само с голф :!:

СЕКИ БИ НАМАЛИЛ :idea:
нищо не го оправдава помисли трезво :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 18 Окт 2008, 20:22

Абе момчета (евентуално и момичета), не виждате ли какви тъпаци карат БМВ-та, АУДИ-та, МЕРЦЕДЕС-и, БЕНТЛИ-та (естествено и ГОЛФ-чета)... тъпака си е тъпак (да не казвам селяк), ако ще и совалка да кара. Браво на тези (с Голфа) които са спряли и са помогнали! Аз също помагам на закъсали и то не само с БМВ-та и винаги давам път на пешеходците, кой ги знае после какви ги говорят: Абе, тоя беше с БМВ, ама не ни сгази :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 18 Окт 2008, 21:51

DjFace написа:Абе момчета (евентуално и момичета), не виждате ли какви тъпаци карат БМВ-та, АУДИ-та, МЕРЦЕДЕС-и, БЕНТЛИ-та (естествено и ГОЛФ-чета)... тъпака си е тъпак (да не казвам селяк), ако ще и совалка да кара. Браво на тези (с Голфа) които са спряли и са помогнали! Аз също помагам на закъсали и то не само с БМВ-та и винаги давам път на пешеходците, кой ги знае после какви ги говорят: Абе, тоя беше с БМВ, ама не ни сгази :mhihi:

напълно си прав.Те и мотористите са си е.али маиката ма никои не ги храни и маршрутките да не са по добре от типажа "голф 2 са анцунг адидас за 11 лв."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 20 Окт 2008, 18:10

повечето сутениори(цигани) в стара загора карат Е36 :mhihi: което доказва че не колата е важна а човека в нея

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 20 Окт 2008, 18:38

boorislav написа:повечето сутениори(цигани) в стара загора карат Е36 :mhihi: което доказва че не колата е важна а човека в нея
в хасково всяко второ Е36 е с мангали пълно баце :mhihi: чат пат някой по-напреднал котъл си купува е34 че и ксенони слагат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 20 Окт 2008, 18:52

май Е36 стана като GOLF 2 a баси

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 20 Окт 2008, 21:08

^ А Golf 3 като Е46 ли стана? :roll:
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории