Впечатления и мнения за Дрифт Дей 3 !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Впечатления и мнения за Дрифт Дей 3 !!!
1-во,искам да поздравя Искрен за невероятната организация на таз седмичното мероприятие и да му пожелая да продължава все така да радва всички фенове на този спорт със същите невероятни състезания които той организира !!!
2-ро,да поздравя и Оги и Гецата за (поне според мен,едно невероятно участие) което направиха а и + тва Оги ми даде стикерчета на сайта
!!!
3-то,искам да поздравя Искрен(отново),Алекс,Тошко и Владо за невероятния 4-ен тандем който направиха към края на състезанието !!!
4-то,да поздравя и Христян,за едно също великолепно участие и за това че в събота ме повози
!!!
ЕВАЛА МОМЧЕТА
А между другото незнам на Сони тая седмица,след 2 дена говорене,как не му пресъхна ДЖИГЕРА
Пожелавам ви успех на всички ...
Айде сега е ваш ред да дадете своята оценка за състезанието ...
2-ро,да поздравя и Оги и Гецата за (поне според мен,едно невероятно участие) което направиха а и + тва Оги ми даде стикерчета на сайта

3-то,искам да поздравя Искрен(отново),Алекс,Тошко и Владо за невероятния 4-ен тандем който направиха към края на състезанието !!!
4-то,да поздравя и Христян,за едно също великолепно участие и за това че в събота ме повози

ЕВАЛА МОМЧЕТА
А между другото незнам на Сони тая седмица,след 2 дена говорене,как не му пресъхна ДЖИГЕРА

Пожелавам ви успех на всички ...

Айде сега е ваш ред да дадете своята оценка за състезанието ...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
2 мнения
• Страница 1 от 1