гръмнали бегове

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i

гръмнали бегове

Мнение от bruce.mclaren » 30 Авг 2008, 10:49

скочих в една дупка, спукана предна лява и два гръмнали бега е резИлтата - тоя в шофьорската врата и тоя над страничните стъкла пак отляво. добре, че не цъфна таблото.

някой сменял ли е бегове - да ми ориентира колко парички и къде евентуално като алтернатива на дару/камор

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Авг 2008, 10:59

Същите два съм слагал чисто нови. 1400лв.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bruce.mclaren » 30 Авг 2008, 11:02

Archangel написа:Същите два съм слагал чисто нови. 1400лв.

това с монтажа ли? или само частите за беговете? и къде?

кората на отвора на тоя в шофьорската врата може ли да се оправи? при мене пластмасата на тая кора е разпукана отвътре и кората е изкривена ... сигур и кора за вратата цяла ще трябва да сменям.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Авг 2008, 11:13

Това беше при мен с труда мисля, ако не забравя мога да си изровя фактурите от Дару Кар, където правиха операцията(пък и за нещо толкова чупливо и => опасно като бег май само там е добре), ще ти кажа точно. За кората - не, не се оправя, купува се нова. Моята беше сменена преди да взема колата, така че само салама(в колонката бега) и този във вратата + труда са 1400. За кората нямам идея, моята е кожена така или иначе, така че сигурно твоята ще дойде по-малко.

Излъгал съм те, цялата операция + двата бега на мен ми е струвала около 900-1000лв., по фактура, което можах да си преведа от немски :lol:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bruce.mclaren » 30 Авг 2008, 13:02

Archangel написа:Това беше при мен с труда мисля, ако не забравя мога да си изровя фактурите от Дару Кар, където правиха операцията(пък и за нещо толкова чупливо и => опасно като бег май само там е добре), ще ти кажа точно. За кората - не, не се оправя, купува се нова. Моята беше сменена преди да взема колата, така че само салама(в колонката бега) и този във вратата + труда са 1400. За кората нямам идея, моята е кожена така или иначе, така че сигурно твоята ще дойде по-малко.

Излъгал съм те, цялата операция + двата бега на мен ми е струвала около 900-1000лв., по фактура, което можах да си преведа от немски :lol:

мерси за инфото.

и аз така си мисля, застрахователя ще ми предложи всичко в техен сервиз да оправят, че не дават възлагателни писма за официален сервиз за коли по-стари от 6 г., но аз мисля да ходя в дару и после да ми плащат по тяхна оценка по фактурата. 1000-ка, ако е всичко, няма да ме минат с повече от 300 кинта застрахователите, предполагам. не си заслужава риска заради тия пари, некой сульо или пульо в нонейм сервиз да ми слага еърбег, поне така си мисля :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 30 Авг 2008, 15:38

То и без тях може да върви намери един тапицер и готово :mhihi:

Назад към E46