Маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Маршрут Пловдив-Кавала(Гърция) ?
Откъде ще ми препоръчате да мина? Някой викат през кулата, други, че имало някакъв по-близък изход за Гърция.
Какво е състоянието на пътищата на възможните маршрути?
Какво е състоянието на пътищата на възможните маршрути?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз бих ти препоръчал маршрута Пловдив - Велинград - Юндола - Якоруда - Белица - Разлог - Гоце Делчев и оттам на кръговото на влизане в града има табела за Drama а пък там ще ти излезе на табела и Kavala
надявам се да си добър фантазьор или да познаваш Гръцката азбука ,че ще ти е нужно
Няма да се плашиш следващия град на юг и именно той ...
Всякакъв друг път е безмислен
Георги Пенчев

Всякакъв друг път е безмислен

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 18 Авг 2008, 18:35, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не е ли много гаден пътя там ,бе жорка!?!? аз съм чувал лоши неща и за зимата изобщо не го препоръчват ,ма не знам-да не са го оправили...??
- Penchev
- Сватбаря
-
Пътя е не е толкова лош. Много по-близо е - на изкачване над велинград има един малко по-неприятен участък ,както и на спускане към Белица ,но те теам кърпиха доста солидно та само над велинград ще да е малко кофти няколко километра ...
Иначе особенно от Разлог на юг е няма такова трасе
След с.Добринище няколко места главно мостове правеха ,но вече и те трябва да са готови , абе може да се вземе до Гоцето за 20 мин
Внимавайте на с.Хвойна на излизане за полицаи ,както и в с.Господинци на излизане има една измислена караулка ,където някой път подават палката на такива като мен
Георги Пенчев
Иначе особенно от Разлог на юг е няма такова трасе

След с.Добринище няколко места главно мостове правеха ,но вече и те трябва да са готови , абе може да се вземе до Гоцето за 20 мин

Внимавайте на с.Хвойна на излизане за полицаи ,както и в с.Господинци на излизане има една измислена караулка ,където някой път подават палката на такива като мен

Георги Пенчев
Penchev написа:Пътя е не е толкова лош. Много по-близо е - на изкачване над велинград има един малко по-неприятен участък ,както и на спускане към Белица ,но те теам кърпиха доста солидно та само над велинград ще да е малко кофти няколко километра ...
Иначе особенно от Разлог на юг е няма такова трасе![]()
След с.Добринище няколко места главно мостове правеха ,но вече и те трябва да са готови , абе може да се вземе до Гоцето за 20 мин![]()
Внимавайте на с.Хвойна на излизане за полицаи ,както и в с.Господинци на излизане има една измислена караулка ,където някой път подават палката на такива като мен![]()
Георги Пенчев
Знаеш ли приблизително колко КМ ще е?
Ако минавам през София и Кулата ще ми излезне към 500 км май. А ГПС-ът ми въобще го няма тоя път който ми казваш ти - а това е доста странно.
А за полицаите... аз с тоя акт карам примерно и бавничко

P.S. Така като слушам да описваш пътя... струва ми се, че е само за кабриолет

- Penchev
- Сватбаря
-
Tочно 330 км от табела до табела
Отвори картата и виж за какво ти говоря ,оставете ги тия устройства
Имам чувството ,че за в България незнам кога ще почне човек да може да разчита и да пътува спокойно по джипиес
Нали един колега тук неотдавна беше попитал как да стигне от софия до слънчев бряг ,че миналата година по едно ей такова нещастно нещо бил видял само 12 км на отиване магистрала а на връщане хич
Джипиесите са за бабички
(шегувам се)
Пътя наистина е за кабрио
Георги Пенчев

Отвори картата и виж за какво ти говоря ,оставете ги тия устройства

Имам чувството ,че за в България незнам кога ще почне човек да може да разчита и да пътува спокойно по джипиес

Джипиесите са за бабички

Пътя наистина е за кабрио

Георги Пенчев
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
хех заклевам се че от 2 дена и аз планирам такъв трип... и хоп изненада
градския пуснал тема
г-н Пенчев
мерси за жокера 
градския пуснал тема

г-н Пенчев

4 8 15 16 23 42
Колеги, прибрал съм се за лятото малко в къщи и по-точно в Гоце Делчев, и всичко което Пенчев каза до тук е вярно. От Пловдив до Гоцето са 200км и още 120-тина до Кавала, пътя е префектен, няма много движение, няма колони на границата, няма и полиция по тоя път до Кавала, абе общо взето това е най-удачния вариант. През ден съм на плаж около Кавала и много добре си се пътува. А ако някои се реши да мине през тук, задължително да ми звънне да се видим, ако трябва и да му доизясня маршрута надолу. 

P.S. Така като слушам да описваш пътя... струва ми се, че е само за кабриолет

Колега , аз от София нарочно отидох до Велинград, за да мина по този път до Кавала...
Сваляй тавана и се наслаждавай на българската и гръцката природа

Като стигнеш драма - надясно е за Серес, наляво е за Кавала, а на гръцките табели, за разлика от българските, винаги е написано и на латиница, така, че оглеждаш се за табелка Kavala

Гарантирам ти удоволствие от шофирането

Koliu написа:P.S. Така като слушам да описваш пътя... струва ми се, че е само за кабриолет
![]()
![]()
![]()
Колега , аз от София нарочно отидох до Велинград, за да мина по този път до Кавала...
Сваляй тавана и се наслаждавай на българската и гръцката природа![]()
Като стигнеш драма - надясно е за Серес, наляво е за Кавала, а на гръцките табели, за разлика от българските, винаги е написано и на латиница, така, че оглеждаш се за табелка Kavala- лесно ще се ориентираш
Гарантирам ти удоволствие от шофирането
Къде ги виде тия табелки на латински.

Naiob написа:Колега GVT табелки на латински има навсякъде, а и не казваи че през Кулата е по-бързо, напротив. Всекиз който е минавал през пътя Гоце Делчев - Кавала го знае. Никъде човек не може да се обърка. А то и пътя си е само направо
Да,през кулата е по бързо,но не по-близко.Пловдив-Ихтиман-Дупница-Кулата е много по-бързо отколкото през разбитите пътища през Велинград а и от Юндола до Разлог е некакъв ад.
А що се отнася за табелите ,не знам колко си шетал из Гърция,но на латински почти няма.Изключваме голямите градове.по следващата седмица имам пътуване и ти обещавам много снимки на табели

Къде ги виде тия табелки на латински. От хиляда я има една ,я нямя
От 1994 година, всяка година ходя около 10 пъти до Гърция. Не знам вие на какво викате латински, но аз досега по главните пътища не съм видял табелка, която да не и с гръцки и с латински букви...
след Серес свиваш за Амфиполи и после гас само край морето,пътя е готин а гледката страшна.А и преди Кавала има страшни плажове.
Аз минавам по този път, тъй като не ходя в Кавала, а по тези "страшните плажове". Ако колегата пътува за Кавала, през Гоце Делчев-Драма, това ще удължи пътя му много...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2