БМВ 318 IS-Мнения за озвучаване?
Модератор: Icco
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ММММ СОНИ НАЙН ! Земи си Alpine или Pioneer CD Уислвател на Pioneer също найн ! Хубави са но са скъпи от този клас има Laznar доста по-тънко и с този kicker и тези колонки невиждам какво ще чуеш само БАС избери си 300-400 Wata бас с тея колонки ,а не 700 !
I'm slowly drifting

DirtySouth написа:ММММ СОНИ НАЙН ! Земи си Alpine или Pioneer CD Уислвател на Pioneer също найн ! Хубави са но са скъпи от този клас има Laznar доста по-тънко и с този kicker и тези колонки невиждам какво ще чуеш само БАС избери си 300-400 Wata бас с тея колонки ,а не 700 !
какво искаш да кажеш че колоните за кората и вратите са слаби ли
може и да взема по малкия модел на Кикер
http://www.avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=628
попринцип държа да е този модел защто един приятел си взе 2х1500 и искаше да си ги монтирва в колата ма го отказаха на барзо и си монтира само единия защъптп с двата със всичките глезотии усилватели говорители щеше да му излезе над 3000 лева
за това ви казвам че знам как звучи Кикера даже се захранваше не помна каква беше марката на усилвателя но беше 500 ватов и резултата е много добър. ма говорителите му на кората са Сони елипсовидни пак се чува добре но знам че елипсовидните колони не вадат по добър звук от кръглите особено ако са добри резултата ще е много добът
Всъщо ми е интересно как е по добре да захрана говорителите с един
Четириканален усилвател или по отделно
двуканален за кората и още един двуканален за колоните на вратата
как ще е по добър резулатата
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
4 канален за говорителите препоръчвам ти dragster много по-добри от SONY ,a ако си земеш и техен бас сичко е перфе
I'm slowly drifting

- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Имам Hertz HCX690 елипси с предна линия HV165l+HT25 с усилвателя ми излезна музиката 950лв. Като кутиите за елипсите съм ги правил сам от мои материали тоест без пари ... музиката е перфектна даже баса ми идва в повечко само ще ви кажа че ми подскачат огледалата и седалката и затова съм го намалил дотолкова да си чувам и високите и средите... бас каси не ви трябват те са за селяни да те чуват съседите ..
Само бас не е музика .. само бас е само бас
Само бас не е музика .. само бас е само бас
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3