Виене на нещо си
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Виене на нещо си
Колеги след сбирката снощи.....си позволих някои "забавления" с колата и по-късно останових че се е появило някакво виене.
Значи като пусна колата по инерция /на нулева ск./ се чува някакво виене - мисля че отзад.....обаче като дам на скорост виенето спира ...
Мисълта ми е възможно ли е да е от диференциала?
Скоро гледахме колата отдолу и диференциала не беше омаслен
Значи като пусна колата по инерция /на нулева ск./ се чува някакво виене - мисля че отзад.....обаче като дам на скорост виенето спира ...
Мисълта ми е възможно ли е да е от диференциала?
Скоро гледахме колата отдолу и диференциала не беше омаслен

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Виене на нещо си
Най-вероятно е от диференциала. Пробвай да влезеш в завой с повече газ. Ако виенето се усили, или намали спрямо движение на права отсечка, значи имаш лагер за смяна.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:И според мен е нещо от дифа, що само на свободна вие а на скорост не...
И аз не знам но на свободна вие....а на скорост с и без газ спира....някой ако е имал същия проблем нека да сподели пък за мотивация като се видим бирата е от мен
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
И според мен е нещо от дифа, щоМ само на свободна вие а на скорост не...
П.П. изтървах една буква и се получи коренно различно изречение
Имах впредвид че това наистина го прави така когато е от дифа.Ако и на скорост и на свободна вие тогава е лагер
П.П. изтървах една буква и се получи коренно различно изречение

Имах впредвид че това наистина го прави така когато е от дифа.Ако и на скорост и на свободна вие тогава е лагер

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
А дали ако му сменя маслото ще се оправи? Баси само при мене ли има такъв проблем...никой ли не е имал такива симптоми?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
vladuicho написа:провери лагерите ,дигни я на крик и върти гуметата.....ако не са те продължавай нататък
ако са лагерите при вдигането на крик какво трябва да се направи...... ?
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Колега и аз го имам тоя проблем. Прегледах дифа нещо капал там омазнил се е. И при мен като я пусна по енерция си вии, но да видим как ще го спасим. Ако го оправиш кажи как с какво и колко е ценичката и от каде си де 

BiTurbo написа:vladuicho написа:провери лагерите ,дигни я на крик и върти гуметата.....ако не са те продължавай нататък
ако са лагерите при вдигането на крик какво трябва да се направи...... ?
то се познава когато се е разбил лагера ,като я завартиш гумата на не запалена кола почва да вие,едно такова като стържене се чува.....има варянт да се е разхлабила гайката която държи главината ,затова не е лошо малко да я натегнеш ,ако не се оправи СМЯНА БРАТ

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Виенето май идва от диференциала...водих я на един майстор който пипа само бмвта - според него е доста леко и ме увери че ако му смениме маслото ще се оправи. Тея дни ще направя процедурата и ще пиша къф е аутъма...
М/У тези дни почти не се чуваше виене, но снощи на бояна й направих няколко "слънца" и пак почна леко да си вие
М/У тези дни почти не се чуваше виене, но снощи на бояна й направих няколко "слънца" и пак почна леко да си вие

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
колеги,и аз имам сущия проблем с тва виене!и на мен ми казах за маслото-е смених го продадоха ми някво за 40 лв на литар а дифа,събирал 1,100л.та взех си масло и ониа в сервиза го смении сега вие още повече.ходих на друго мчсто и казаха че требва да смена дифа,и мисла другия месец да отдела пари .видех в едно списание втора употреба с гаранциа като се монтира в сервиз!200лв казаха.мисля че не е зле
14 мнения
• Страница 1 от 1