Какво се казва не колегялност!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Какво се казва не колегялност!!

Мнение от sicbul » 11 Юни 2008, 23:20

BMWPower написа:Голямо СВИНЯ :mhihi:
3.91 ориджинал Е30
обслужен-в пълния смисъл
не вие,не тече-отникъде
нов тампон :mhihi:
Държи както си му е реда за разлика от много уж шперове
и цената му е 500 български лева заслужени според мене :mhihi:
0884766257
ЦЕНАТА НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОМЕНТАР

Юзър написа:видях я още щом я пусна :mhihi: ма нещо не ми се занимава с тоз младеж :mhihi:

Прав е :idea: :idea:

BMWPower написа:Виско е ,
що ве яворе ко не ти харесвам или съм измамник нещо

Прав е Явор , за младежа ето и фактите:
Веднага след като видях обявата реших да звънна да проверя за какво иде реч.
Момчето ми каза че шпера е Ок, ама неможел да прати снимки негов цитат:"Какво ще му гледаш на този шпер" ми то винаги има какво ,поне дали е реален!!!!! :help:
След неговите убежденя че всико е ок се примирих с цената(500лв твърдо) и реших че ще го купя.Звъннах му да се разберем беше вторник и му казах че първият ден който съм свободен е четвъртък и че паля на там.
Божко въпросния (БМВПОУР) отговори Добре значи четъртък пазяти го...рече и отсече... :idea:
Ок си викам аз... но нека да се чуем пак утре да се уточним на 100% кога и в колко ще се видим.
Днес уверен че утре ще се сдобия с щпер4е отидох и си заредих колицата с 60лв бенз + 12лв Винетка и зачаках да стане привечер за да звънна на Божко...
Е настана ве4ер и месец изгряя... :mhihi: :mhihi: ама това е друга тема
звъння аз и какво се оказва Човечеца утре бил на работа от 9-19 и няма как да се видим за 10 минути да му дам парите и да зимам джелезото....Ок префложих му тогава да дойда в петък да го взема и отговора беше" Няма проблем даже ще се опитам да излеза по рано от работа" ....
Петък..... петък не е проблем пак ще дойда
Вече отсякаде разочарован и преусещащ на къде отиват нещата зачах да стане Петък , оба4е полу4их някъв си СМС със съдържание приблизително такова"Няма да продавам шпера ,имах луд скандал с братми ще го запазя за него" :roll: :roll: :roll:

Е неееееееееееееееееееее :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :evil:
вече не издържах е може ли аз след като съм навартял 10 лв раговори с него да ми прати някъв си смс , да не може да ми каже по телефона абе Така и така няма да го продам и Готово ама това неговото грам Колегиалност няма.... :twisted: 3 дена телефони мелефони +бенз+ винетки и на края Кво К_Р !!!! Прав е Явор че не се занимавал с него евала БигБрадаре....4ао на всички и да имате 1 на ум с БМВПАУР :!: :D

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Юни 2008, 23:29

Има тема за оплаквания в "Продава" ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 11 Юни 2008, 23:43

бе усеща ги Явор ;)
Изображение
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 12 Юни 2008, 0:22

Иво написа:Има тема за оплаквания в "Продава" ;)

Копирам ти мнението там :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 07#1027907
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата