Е46 - Разход гориво!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Пепинко написа:Как така изгоряла ламбда на 2-ри цилиндър? Нещо май не можах да те разбера. Иначе разходът ти ми се струва нормален. На мен и до 16/100 ми стига при все, че задръстванията в Пловдив все още не са като тези в София.
Амм, мисля че наш'те 46ци имат 4 сонди.Или някъде там

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring
колеги моята кола Варна -Ямбол Ямбол-Варна ми даде разход 5,7 засичал съм я по колонка ,а не по борд комп. средната ми скорост е 120 км и минах през Айтоския проход колата е 320д 136 /автоматик/ без вкючен климатик
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
spower написа:е как бе 16/100 мойта в софийско градско 10,5 ми гори без настъпване

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Така, да се извиня - бордкомпютъра лъже. Вчера отскочих до София - по борда дава 4,4, по резервоар/колонка 5,5. Скорост 120.
- ipresolski
- Потребител
-
plamen_hh написа:shaterhand написа:Така, да се извиня - бордкомпютъра лъже. Вчера отскочих до София - по борда дава 4,4, по резервоар/колонка 5,5. Скорост 120.
А не си ли се замислял на колонката да те лъжат
колега не лъжат на колконката, просто на бмв това им е голям дефект, на вси4ки компа лъже средно между 0,8 - 1 л/ 100

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ipresolski написа:plamen_hh написа:shaterhand написа:Така, да се извиня - бордкомпютъра лъже. Вчера отскочих до София - по борда дава 4,4, по резервоар/колонка 5,5. Скорост 120.
А не си ли се замислял на колонката да те лъжат
колега не лъжат на колконката, просто на бмв това им е голям дефект, на вси4ки компа лъже средно между 0,8 - 1 л/ 100![]()
![]()

незнам дали не може нещо да се препрограмира или нагласи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
само за протокола да спомена че моят BOSS кара PORSCHE CAYENNE 385 коня и както вие казвате градско пенсионер му харчи 17.0/18.0 на 100. Моята е 192 коня и такъв разход не знам
- plevenskiq_
- Потребител
-
Мойта е 320 дизел 150 коня и градско из Мадрид ми гори около 6,2 по борд. комп. което ще каже че е малко повече, но не я жаля много така че мисля че е добре. Доволен съм от разхода и то много!
Te Gusta Conducir?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аз като покарах един кайен разхода му стана 34 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
plevenskiq_ написа:Мойта е 320 дизел 150 коня и градско из Мадрид ми гори около 6,2 по борд. комп. което ще каже че е малко повече, но не я жаля много така че мисля че е добре. Доволен съм от разхода и то много!
Е айде стига вече с тези глупости, 6.2 л на борд. Кажи колко е в действителност на колонка. Писна ми нявсякъде да обеснявам, че по книга го дават 9.7л./100км.(за автоматиците) и моята е такава и разхода ми е 10л./100км. по колонка а на борда 8.2л./100км.
Сега очаквам следващия да каже, че му гори 4.2/100
Айде лека
- plevenskiq_
- Потребител
-
Момче аз незнам защо се чудиш толкова много на това което ти пиша! Казвам ти какво ми показва на мен колата а и да ти обясна че за мен градско в Мадрид означава че карам 80 процента по магистрали които в България няма и извън градовете! Да ти дам пример! Значи работя на 20 км от нас. Имам 1,5 км докато изляза на магистралката или околовръстно както му викате там! Там карам 17 км с 90 км на четвърта с автопилота включен! Тогава стрелката стои на 4 литра. Пробвай да видиш! После имам още 1.5 км до работа където ми харесва да ръчкам колата понеже е индустриална зона и няма никой! Средно вече казах какво ми показва на мен колата и съм забелязъл че гори малко повече, но до 7. Повеече не ми гори колата! Ти знаеш ли че съм свалял разхода да ми показва 5,4 литра! Тогава работех на около 40 км и при същото каране може да си представиш! 6 дена в седмицата смятай!
Te Gusta Conducir?

- klita
- кандидат ентусиаст
-
plevenskiq_
Няма смисъл да спорим. Жив и здрав, колкото толкова.
Виж първото си мнение, "градско из Мадрид" а това което обясняваш си е живо извънградско, и затова ти писах.
А относно колко съм го свалял разхода на борда, темпомата на 90км/ч., магистрала Бургас - Карнобат, каране така в прължение на 40км.( и ядене на бургери от Макдоналдс
), разхода беше 4.6л./100км
П.П.
Виж клипчето с колко ми е средния разход :
http://vbox7.com/play:1d5b9e46
Бях се наял вече и реших да видя колко ще вдигне колата
Няма смисъл да спорим. Жив и здрав, колкото толкова.
Виж първото си мнение, "градско из Мадрид" а това което обясняваш си е живо извънградско, и затова ти писах.
А относно колко съм го свалял разхода на борда, темпомата на 90км/ч., магистрала Бургас - Карнобат, каране така в прължение на 40км.( и ядене на бургери от Макдоналдс

П.П.
Виж клипчето с колко ми е средния разход :
http://vbox7.com/play:1d5b9e46
Бях се наял вече и реших да видя колко ще вдигне колата

- plevenskiq_
- Потребител
-
Еми то тук в Мадрид на това му се вика градско!
Поне за мен е така! Иначе ако работех някъде из центъра със сигурност щеше да е доста по различен разхода!
Иначе мойта и аз съм я карал горе долу с тази скорост! Защо ми се струва че е позагряла малко повече от нормалното?

Поне за мен е така! Иначе ако работех някъде из центъра със сигурност щеше да е доста по различен разхода!
Иначе мойта и аз съм я карал горе долу с тази скорост! Защо ми се струва че е позагряла малко повече от нормалното?
Te Gusta Conducir?

- klita
- кандидат ентусиаст
-
plevenskiq_ написа: Защо ми се струва че е позагряла малко повече от нормалното?
Абе от както я имам колата, стрелката винаги е била на това положение, не точно в средата а съвсем малко в дясно. Според мен това не е проблем,защото колата повече от това не загрява.