„Шпионски” снимки показват как ще изглежда BMW V3
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
oxam написа:genezis написа:oxam написа:genezis написа:vitamincpp написа:Скоро и микробус и баничарка
мисля че е крайно време да разбием и тази ниша на пазара за автомобили...
само ние не предлагаме подобен род МПС-та
аааа те отдавна имат баничарка на пазара, най-бързата в света засега....виж ми подписа![]()
![]()
искам да видя как чичо Гюнтер от Баден Баден си кара баничките в тая баничарка сутрин рано рано....топла мазнина се стича по мазните и прегорели тави.....
истинска идилия
а касата с боза и айрян за кой я остави?![]()
това е идея, следващия път на ринга ще кача две каси с хляб и ще снимаме една обиколка само за бъзика
ама да е топъл хлЕба та да може за запоти стъкларията
Добре де, ще кандисам и на микробус
Маршрутка.

Последна промяна rado_rf на 29 Май 2008, 19:56, променена общо 1 път
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Сигурно ще почнат и лодки да правят.
Предполагам ще бъдат B3, B5, големите лодки ще са B7.

Предполагам ще бъдат B3, B5, големите лодки ще са B7.

Последна промяна Poki на 29 Май 2008, 20:53, променена общо 1 път
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Я по полека колеги...те затова ги маскират заради конкуренцията...
Аз доколкото виждам как другите марки май-много са крадили по формата на фаровете на бмв-при което бмв е с по 2 фара(лупи)...и най-ме прави впечатление като видя някаква марка било то ауди фолксфаген опел т.н. с по 2 лупи на фар се замислям как крадът яко от бмв!
Тъй то сега ви изглежда грозно...но на откриването веднага ще си бръкнете в джоба нали...имайте търпение и не бързайте да оплювате толкова марката ни БМВ...
Аз доколкото виждам как другите марки май-много са крадили по формата на фаровете на бмв-при което бмв е с по 2 фара(лупи)...и най-ме прави впечатление като видя някаква марка било то ауди фолксфаген опел т.н. с по 2 лупи на фар се замислям как крадът яко от бмв!
Тъй то сега ви изглежда грозно...но на откриването веднага ще си бръкнете в джоба нали...имайте търпение и не бързайте да оплювате толкова марката ни БМВ...

lubeto написа:С тоя изФърляк ще конкурират Ауди и техното крос-комби (а4)
Според мен модела е по-конкурентен на Allroad и това ми харесва, досега такъв модел сме нямали, а идеята на allroad-а доста ми допада...
Така че welcome to the family V3

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Мишу написа:има нещо друго бмв беше за хора със стил и пари и споредмен те вече гледат към средната класа вече колите не са им недостижимо скъпи само м-ките струват доста
Еми да земат да пуснат товарни бусове и тука да си ги направиме на пътни4ески маршерутки така ше се кефи и средната класа та и тея дето немат пари да си купат

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
те може и самолети пак да почнат и яхти-пак ли така ше викате ,че не са като за марката....!?!?
просто марката седи зад произведенията си!каквито и да са...! това говори много...дори и най-скапаното бмв е по-арно от некво рено..например!
просто марката седи зад произведенията си!каквито и да са...! това говори много...дори и най-скапаното бмв е по-арно от некво рено..например!
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2