Благодаря!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Благодаря!
Здравейте!
От темата ми малко по-надоло сте видели, че вчера имах бал.
Вечерта преди него се оказа, че нямам кола с която да отида на бала си.. НО БМВ форума изигра своята роля
Искам специално да благодаря на Росен Коларов за огромната услуга която направи за мен.
Без да се познаваме, да сме се виждали, с едно лично съобщение и два телефонни разговора вече имах кола за бала.
Не съм сигурен за точните думи, които трябва да се кажат, защото наистина ситуацията беше уникална и отзивчивостта просто ме озадачи..
Още веднъж искам да кажа - Благодаря!

От темата ми малко по-надоло сте видели, че вчера имах бал.

Вечерта преди него се оказа, че нямам кола с която да отида на бала си.. НО БМВ форума изигра своята роля

Искам специално да благодаря на Росен Коларов за огромната услуга която направи за мен.
Без да се познаваме, да сме се виждали, с едно лично съобщение и два телефонни разговора вече имах кола за бала.
Не съм сигурен за точните думи, които трябва да се кажат, защото наистина ситуацията беше уникална и отзивчивостта просто ме озадачи..
Още веднъж искам да кажа - Благодаря!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Роската е Пич! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз съм го виждал в една не много приятна за него ситуация (той едва ли въобще си спомня за случката, а за мен пък още по малко), но тогава също ми направи впечатление като много широко скроен човек. А това, което разказваш, потвърждава на 100% моето мнение.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
И аз искам да му благодаря за вчера, като се съгласи да вози една моя приятелка на бала
И да му се извиня, че обиколихме цяла София и че му надуха главата...Благодаря Росене 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, просто страхотен човек, имам чувството, че всеки път като го видя на сбирка и има положтелно излъчване около него
. Евала! 

BMW only!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
lubeto написа:колкото пъти съм имал допир с него винаги съм оставал с добри чувства
колега не така че човек може да си помисли нещо

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
/
bam-bam написа:lubeto написа:колкото пъти съм имал допир с него винаги съм оставал с добри чувства
ти ако не акнеш няма кой

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
bam-bam написа:lubeto написа:колкото пъти съм имал допир с него винаги съм оставал с добри чувства
Момче, пак започваш да дразниш. Човекът си е пуснал тема да благодари, а ти все ще се направиш на оригинален. Не си оригинален. Дразниш, разваляш темите и ги подкарваш към СПАМ. Единсветно ти го прочете това за допира в хомосексуалния му смисъл, това какво ти говори? Пак се смятай за предупреден официално. Амнистирахме те въпреки, че другите двама администратори бяха категорично против, но е много лесно да напуснеш пак и да си търсиш проксита, за да драснеш някоя глупост.

Росен Колаоров е номе 1, ама в4ера го видях явно на твоя бал с 5-цата му и една жена му задра колата , тая патица си кара6е на зад и не гледа не гледа и одра бмв-то (кой им дава книжки на жените дето не знаято кое я ляво и кое е дясно)
дано да няма мн поражения по бмв-то на Росен

дано да няма мн поражения по бмв-то на Росен
Само спри да ми пъшкаш в ушите БУ, главата ми се наДУ ....

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2