Turturelo
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Turturelo
samo kato ti cheta kvo si napisal i osestam kak luha na zavist ot tebe , i ne me razmivai s izkazvaniata si za novite koli - tipichen selendur
A vuprosa mi suvsem ne e izcepka,a konkreten i iasen
Ne me interesuvat razni problemi i vuzmoznosti na koli ot 86-95 prosto zastoto niamat nisto obsto s moita po tehnicheski harakteristiki, za tova mi beshe i pitaneto
Are edin po zdrav ot mene
Ne me interesuvat razni problemi i vuzmoznosti na koli ot 86-95 prosto zastoto niamat nisto obsto s moita po tehnicheski harakteristiki, za tova mi beshe i pitaneto
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
How rude!
Това наистина е грубо.
Но не подценявай по-старите машини Боно.
Тъжната истина е, че разцвета на автомобилостроенето е вече преминал и съвременните автомобили са само бледи копия на предишните, смачкани от все по-жестоките екологични норми и ограничения.
Но не подценявай по-старите машини Боно.
Тъжната истина е, че разцвета на автомобилостроенето е вече преминал и съвременните автомобили са само бледи копия на предишните, смачкани от все по-жестоките екологични норми и ограничения.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Боно, реакцията на Туртурело беше остра но стправедлива!
В клуба има и машини след 2000 година доста по-скъпи и бързи от твоята
, но нас тук не ни обединяват скъпоструващите БМВ-та а марката БМВ, ентусиазма и приятелското отношение един към друг тъй като голяма част от влизащите тук се познаваме и лично!
Ако смяташ че тези неща са ценности които си струват добре дошъл!
Ако не, то наистина мястото не ти е тук!
С най-добри чувства!
В клуба има и машини след 2000 година доста по-скъпи и бързи от твоята

Ако смяташ че тези неща са ценности които си струват добре дошъл!
Ако не, то наистина мястото не ти е тук!
С най-добри чувства!
May the BMW force be with you!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Bono аз карам кола след 2001 година! Кажи сега какво ти е питането?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Абе много мъка има на този свят, направя не мога да повярвам......
Боно, да не би да свърши с училище, че имаш време да пишеш глупости
ех, тази лятна ваканция....
ма деца, простено да им е
Боно, да не би да свърши с училище, че имаш време да пишеш глупости

ех, тази лятна ваканция....
ма деца, простено да им е
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Re: Turturelo
BONO написа:samo kato ti cheta kvo si napisal i osestam kak luha na zavist ot tebe , i ne me razmivai s izkazvaniata si za novite koli - tipichen selendur
Ти нормален ли сиииииииии.......???????????

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
парцал с парал, я ходи се пери некъде бе
много ми е странно как може да има хора, които могат да ни купят всичките коли, и въпреки това да са супер свесни, и разни е такива боклуци, дето са докопали някаква " кола след 2000та година" от некъде ( ако изобщо я имат ) и да си мислят, че света е техен.
мухльо, карай си бързата кола и да знаеш, че не я заслужаващ, щото нямаш сърце за нея. аре

много ми е странно как може да има хора, които могат да ни купят всичките коли, и въпреки това да са супер свесни, и разни е такива боклуци, дето са докопали някаква " кола след 2000та година" от некъде ( ако изобщо я имат ) и да си мислят, че света е техен.
мухльо, карай си бързата кола и да знаеш, че не я заслужаващ, щото нямаш сърце за нея. аре

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
между другото Боно твоята нова 5тица се проиzвежда от 96 година 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
То това от 96 niama nisto obsto s moita(525tds 2000) po tehnicheski harakteristiki :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: комплексааааааар 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колега, преди да правиш такива гръмки изказвания, вземи прочети малко за колата, която караш. Купето ти е модел '96-та с малък фейслифт, а мотора - модел '92...
Айде със здраве 

Never mistake motion for action...
Àâå ñòðóâà ëè ñè äà ñå ïèøå âúîáùå. . .
ÅÉ ÃÚÇ ÑÌÀ×ÊÀÍ ÁÎÍÎ ËÈ ÑÈ ÊÚ ÑÈ,ÏÈÑÍÀËÎ ÌÈ Å ÄÀ ÑÅ ÇÀÍÈÌÀÂÀÌ ÏÎ ÖßË ÄÅÍ Ñ ÊÎÌÏËÅÊÑÀÐ×ÅÒÀ ÊÀÒÎ ÒÅÁÅ. ÍÀÊÚÄÅÒÎ ÑÅ ÎÁÚÐÍÅØ ÂÈÆÄÀØ "ÑÎÁÑÒÂÅÍÈÖÈ" ÍÀ ÑÂÅÒÀ.ÀÁÅ ÑÈÃÓÐÍÎ ÒÂÎÉÒÎ Å ÎÒ ÒÐÓÄÍÎ ÄÅÒÑÒÂÎ(ÁÀÙÀ ÒÈ ÒÅ Å ÈÇÍÀÑÈËÂÀË,À ÌÀÉÊÀ ÒÈ Å ÑÅÑÒÐÀ ÌÓ) ÀÌÀ ÍÈÊÎÉ ÎÒ ÍÀÑ ÍÅ Å ÂÈÍÎÂÅÍ ÇÀ ÊÎÅÒÎ,ÀÁÅ ÊÂÎ ÑÅ ÇÀÍÈÌÀÂÀÌ/Å Ñ ÕÎÐÀ ÊÀÒÎ ÒÈ..........
ÅÉ ÃÚÇ ÑÌÀ×ÊÀÍ ÁÎÍÎ ËÈ ÑÈ ÊÚ ÑÈ,ÏÈÑÍÀËÎ ÌÈ Å ÄÀ ÑÅ ÇÀÍÈÌÀÂÀÌ ÏÎ ÖßË ÄÅÍ Ñ ÊÎÌÏËÅÊÑÀÐ×ÅÒÀ ÊÀÒÎ ÒÅÁÅ. ÍÀÊÚÄÅÒÎ ÑÅ ÎÁÚÐÍÅØ ÂÈÆÄÀØ "ÑÎÁÑÒÂÅÍÈÖÈ" ÍÀ ÑÂÅÒÀ.ÀÁÅ ÑÈÃÓÐÍÎ ÒÂÎÉÒÎ Å ÎÒ ÒÐÓÄÍÎ ÄÅÒÑÒÂÎ(ÁÀÙÀ ÒÈ ÒÅ Å ÈÇÍÀÑÈËÂÀË,À ÌÀÉÊÀ ÒÈ Å ÑÅÑÒÐÀ ÌÓ) ÀÌÀ ÍÈÊÎÉ ÎÒ ÍÀÑ ÍÅ Å ÂÈÍÎÂÅÍ ÇÀ ÊÎÅÒÎ,ÀÁÅ ÊÂÎ ÑÅ ÇÀÍÈÌÀÂÀÌ/Å Ñ ÕÎÐÀ ÊÀÒÎ ÒÈ..........
2 fast 4 u
... Стига пичове... убийте тъпака с мълчание....то се видя от всички.... :-)
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
Re: Turturelo
BONO написа:samo kato ti cheta kvo si napisal i osestam kak luha na zavist ot tebe

След известно време ще те изритам от тук искам просто да прочетеш какво сме ти писали!
15 мнения
• Страница 1 от 1