дисплей на 725
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
дисплей на 725
харесал съм една седмица тдс. проблема е че дисплея е с изгоряли и то поне 35 процента елементи. от какво става така. оправя ли се или колко струва нов дисплей.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
А сега де не мога да го намеря сега но със сигурност има тук някъде из форума подробно обяснение със снимков материял как се оправя този проблем!Не изглежда много трудно но аз лично моя не посмях да го отворя защото може да го прецакаш тотално!Във Варна в сервиза на БМВ ми го изпратиха до някакъв пич от София услугата струваше 100лв. даже човека ми обясняваше ако ходя до там къде било но на мен не ми се занимаваше и хоп още 20лв. за куриер и след седмица ми го върнаха като нов! Цялата работа е някаква гума която притиска лентовия кабел явно свремето отслабва натиска няма добър контакт и не се вижда!Сега година по-късно пак не ми се виждат 5-6 реда още наколко като станат смятам пак да го пратя!
Успех!
Успех!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25434
Ето го!
Ако сезаемеш сам да си го правиш пиши какво е станало!
Ето го!
Ако сезаемеш сам да си го правиш пиши какво е станало!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
диисплей
очевидно аз не съм съм обяснил правилно. Става въпрос за дисплея на таблото над скорстния лост. извинявам се
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- klintan66
- старши ентусиаст
-
ф
баси .ами май няма да е тая . то да купиш и да почнеш да правиш . а то таблото се пред очите. да беше нещо броня стоп как да е .
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Тези дисплей не подлежат на ремонт(дали този за радиото и БК,дали някой друг)аз имам също малък проблем с този за радиото-свалихме го елементарно презапоихаго целия,но това е временно решение.Такива лентови кабели също не се продават.С вълшебната лепенка също не става.А тъй като ми го правиха едни от най-талантливите електро техници,вече си търсянякой работещ(не че така е проблем,но тоя ред дето липсва ме дразни)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
начи причините могат да са 2
едната е лентовия кабел
другата е кофти връзка при гумената проводяща лента точно м-у стъклото на ЛЦД-то и платката
проверете и там ако можете
за мене лично не е абсолютно никаква философия да се направи
едната е лентовия кабел
другата е кофти връзка при гумената проводяща лента точно м-у стъклото на ЛЦД-то и платката
проверете и там ако можете
за мене лично не е абсолютно никаква философия да се направи

9 мнения
• Страница 1 от 1